2777
2789
سلام عزیزم خدا به دلت صبر بده عزیزم حالتو خوب درک می کنیم گفتن اینکه یکم به خودت زمان بده خیلی سخت ...

عزیزدلم🥺

بمیرم برای دلت

من بخاطر دوسقط قبلی

کل ازمایشاتو دادم

مشکلی نداشتم

الان نمیدونم باید چیکار کنم

دوستان سلام

خیلی حالم بده تروخدا اگه سابقه دارین بیاین راهنمایی کنید

امروز روز 13 پریودی ام رفتم سونوی فولیکول انجام دادم اما فولیکول غالب نداشتم دکتر گفت فقط فلوکول های ریز زیر 10 میلی داری که کوچیکن 

حالا من باید چیکار کنم خیلی منتظر این ماه بودم یعنی روز شماری کردم واسه این لحظه ولی فولیکول خوب ندارم 

دکتر گفت باید ماه بعد بیایی بهت دارو بدم 

نمی فهمم چرا اینجوری شدم یعنی بخاطر سنمه؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان سلام خیلی حالم بده تروخدا اگه سابقه دارین بیاین راهنمایی کنید امروز روز 13 پریودی ام رفتم س ...

سلام عزیزم

تنبلی تخمدان نداشتی قبلا؟ دچار تنبلی تخمدان شدی،به سنت ربط نداره،احتملا بخاطر استرسی که داری اینطوری شدی 

نگران نباش مشکل بزرگی نیس،منم تنبلی دارم

هم با دارو میشه باردار بشی هم با اصلاح سبک 

این استرس و فشار عصبی بدترین چیزیه که ما داریم🥺😢

🖤💔
سلام عزیزم تنبلی تخمدان نداشتی قبلا؟ دچار تنبلی تخمدان شدی،به سنت ربط نداره،احتملا بخاطر استرسی که ...

نه تنبلی تخمدان نداشتم هنوزم پریودهام به موقع ست ولی هورمون هام بهم ریخته چون موهامم به شدت میریزه

از دیروز هم لکه بینی دارم که اونم دکتر امروز گفت هورمونیه بهم استروژن داده

نه تنبلی تخمدان نداشتم هنوزم پریودهام به موقع ست ولی هورمون هام بهم ریخته چون موهامم به شدت میریزه ...

استرس ناراحتی فشار عصبی که شدید درگیرم اصلا هرچی به سرما و زمستون میریم همش میرم تو حال و هوای پارسالم که ماه های آخر بودم 😭😭😭😭

سلام عزیزم تنبلی تخمدان نداشتی قبلا؟ دچار تنبلی تخمدان شدی،به سنت ربط نداره،احتملا بخاطر استرسی که ...

عزیزم اگه نیاز باشه دارو بگیرم چند ماه طول میکشه

چون دکترم گفت پس فردا دوباره برم پیشش فولیکول هارو چک کنه اگه بزرگتر نشده باشن بهم دارو بده برای ماه بعد که از 3 پریدی شروع کنم به خوردن 

اگه قرار باشه دارو بگیرم ممکنه تو یکماه اثر کنه؟

نه تنبلی تخمدان نداشتم هنوزم پریودهام به موقع ست ولی هورمون هام بهم ریخته چون موهامم به شدت میریزه ...

همین هورمون های بهم ریخته باعث میشه فولیکول غالب نداشته باشی

از لحاظ هورمونی باید بدنت نرمال باشه

🖤💔
عزیزم اگه نیاز باشه دارو بگیرم چند ماه طول میکشه چون دکترم گفت پس فردا دوباره برم پیشش فولیکول هارو ...

معلوم نمیشه که،ممکنه همون ماه اول جواب بگیری،ممکنه چند ماه طول بکشه

سعی کن استرستو کنترل کنی و با آرامش اقدام کنی به بارداری،هر چی بیشتر استرس بدی بخودت بدتره و بدنت بیشتر بهم میریزه

من خودم این چند ماه اینقدر حالم بد بود و استرس کشیدم کل بدنم بهم ریخته

آزمایش دادم هفته پیش،جوابش اومده داغووناااا

مثلا میخواستم مهر و آبان شروع کنم به اقدام،حالا آذر هم داره تموم میشه و من تا چند ماه آینده هم با این وضعیت بدنیم نمیتونم اقدام کنم😢

🖤💔
معلوم نمیشه که،ممکنه همون ماه اول جواب بگیری،ممکنه چند ماه طول بکشه سعی کن استرستو کنترل کنی و با آ ...

دقیقا مثل من

مهر داییم فوت کرد موندم شهرستان

ماه گذشته درگیر عفونت شدم

این ماه هم هورمون هام بهم ریخته کلافه ام

دقیقا مثل من مهر داییم فوت کرد موندم شهرستان ماه گذشته درگیر عفونت شدم این ماه هم هورمون هام بهم ...

خدا رحمتشون کنه

بدترین چیز همین استرس هس که کل هورمونارو بهم میریزه که ما درگیرش هستیم 😕😢

🖤💔
چطوری میشه کنترلش کرد آخه؟  راه حل چیه؟

راه کنترل استرس چیه؟؟؟ والا اگه خودم میدونستم وضعیتم این نبود

اصلا به بارداری و اقدام فکر میکنم از ترس و استرس میخوام  بمیرم،دست خودم نیس😢😔

تنها راه اینه بیخیال بشیم و فکر اقدام و ... نکنیم تا هورمون هاب بدن نرمال بشن و اقدام جواب بده

🖤💔