2777
2789
ای جانم الهی بمیرم میفهمم چی‌میگید... سعی کنید به چیزهای مثبت فکر کنید روزای سخت ماهم میکذره. 

انشالله خدا بزرگه همه میگن این زخم تا اخر عمر رو دلت بمونه و من از این زخم خیلی میترسم، چجوری تا آخر عمر میشه همچین چیزی رو تحمل کرد حتی اگه کمرنگ بشه. من میگم خدا جوری برامون جبران کنه مثل یه مرهم خوب رو زخممون

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
چقدر بازی تقدیر با من زیاده من کلی انتظار کشیدم که این ماه اقدام کنم حالا دایی جونم فوت کرده و باید ...

خدا رحمتشون کنه، با مادرت تو یه شهرین؟ اگه اره هرازچند گاهی سر بزن خونه ات اقدامت هم بکن

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر چگونه تولید می‌شود؟

تمام چیزهایی که نمی‌پذیرید، تبدیل به فکر شما می‌شوند، و دائما ذهن شما را مشغول نگه می‌دارند. از آن جا که ذهن شما سازنده تصاویر زندگی شماست، آنچه نپذیرفته‌اید، تبدیل به زندگی شما می‌شود و خود را تکثیر می‌کند. اما چیزهایی که می‌پذیرید دیگر بخشی از ذهن شما نمی‌شود و از دایره ذهن خارج می‌شود. مثلا شما پذیرفته‌اید که خورشید در آسمان است، آب رفع تشنگی می‌کند، یا لباستان را چگونه بپوشید یا چگونه دوچرخه برانید. آیا در طول شبانه روز به این چیزها فکر می‌کنید؟ مسلما خیر!
پس اگر چیزی را دوست ندارید و می‌خواهید از زندگیتان محو شود، آن را بپذیرید. به تدریج که ذهن خود را با پذیرش خلوت کنید، جا برای خلق تازه‌ها باز می‌شود.

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱
خدا رحمتشون کنه، با مادرت تو یه شهرین؟ اگه اره هرازچند گاهی سر بزن خونه ات اقدامت هم بکن

بله دو تا کوچه فاصله داریم ولی مادرمو اصلا نمیشه تنها گذاشت و شرایط روحی مناسبی نداره

خودمم بهم ریختم و تو این اوضاع نمی تونم بازم میگم شاید اینم خواست و مصلحت خداست که من یکم دیگه صبر کنم

شاید خدا خودش نظم زندگیم دستشه و من هیچ کاره ام می سپرم به خودش هرچی مصلحت می دونه منم قبول می کنم

سلام .

منم دو تاسقط داشتم.ازمایشات سقط دادم مشکل نداشتم.دکتر گفت اقدام کن.حامله شدم محض احتیاط بهم انوکسا وشیاف واسپرین داد.همه چی خوب بود حال پسرم خوب بودکه یهویی تو۲۰هفته کیسه ابم اومد تو واژنم😭😭😭چرا نباید پسرمو بغل میگرفتم.

همه میگن باید سرکلاژ میکردی😭

وقتی همه چی خوبه 

چرا سرکلاژ

هیچکی نمیگه خدا نخواست 

تا میخام حرف بزنم میگن ناشکریه

فلانی داغ جوان دیده

سرکتاب باز کردن برام

گفت چشم میخوری مشکل جسمی پیدا میکنی😭

۲۰هفته رعایت کردم اخرش چی

حالم از غذا بهم میخوره

دلم میخاست سر یکی از سقطام میمردم‌

دلم میخاد اقدام کنم سه ماه دیگه

اما میکم اگه خدا میخاست بده یکیشون نگه میداشت

هر کدوم۶۰ روز خونریزی دارم😭

سلام . منم دو تاسقط داشتم.ازمایشات سقط دادم مشکل نداشتم.دکتر گفت اقدام کن.حامله شدم محض احتیاط بهم ...

عزیزم خدا بهت صبر بده 

خیلی سخته وقتی انتظار آدم پایان خوبی نداره

یکم زمان بگذره آروم تر میشی

برای ما که داغ دیدیم زمان سخت میگذره و دیر ولی میگذره تحمل کن به خودت استراحت بده

سزارین شدی؟ یا طبیعی؟ 

عزیزم خدا بهت صبر بده  خیلی سخته وقتی انتظار آدم پایان خوبی نداره یکم زمان بگذره آروم تر میشی ...

مرسی عزیزم

طبیعی

وحشت دارم از بارداری بعدی

دکترم میگه باتوج به سنت

۲۹ سالمه دوماه جلوگیری کن🥺

هم میترسم هم دوست دارم اقدام کنم

دلیل سقطام مشخص نیست انگار فقط بدشانسیه

کاشکی خدا یکی از بچه هامو نگه میداشت

مغزم خسته هست

شوهرم خودشو جلو من محکم نشون میده ولی تو خواب ها حرف میزنه.دیشب میگفت امدیم سر قبر خالی چیکار🥺

مرسی عزیزم طبیعی وحشت دارم از بارداری بعدی دکترم میگه باتوج به سنت ۲۹ سالمه دوماه جلوگیری کن🥺 ...

عزیزم خیلی سخته حق داری 

حتما به بدنت استراحت بده 

باز خداروشکر سزارین نیستی 

می تونی زود اقدام کنی خدا خودش واست جبران کنه

خداروصد هزار مرتبه سنت هم کمه 

سلام بچه ها

جواب کمیسیون پزشکی ابلاغ شد نوشته شده:

«قصور پزشکی محرز است و 65 درصد دکترم و دکترهای بیمارستان مقصر دونستن و 35 درصد باقی مانده رو زدن خطرات و عوامل ناشناخته ی ذات خود زایمان» 

اینا که هوای همو دارن 65 درصد خودشونو مقصر کردن به قول همسرم مقصر 100 درصدی هستن که این رای و دادن 

ولی من دلم یکم آروم گرفت همین که گوشتزد میشن همین که مقصر شناخته شدن قدری آرومترم 

هرچند هیچی دیگه جای پسرمو واسم پر نمی کنه و هیچ وقت هیچ کدومشونو نمی بخشم

از نظر سنی  اره ولی روحی وجسمی تو جوانی پیرشدم😭

حق داری ولی گذر زمان همه چی رو حل می کنه در واقع آدمو سخت ترو پوست کلفتر می کنه

مطمئنا شما هم اینبار قوی تر از قبل از جات پا میشی

و خدا کمکت می کنه

برات دعا می کنم بهترین ها واست رقم بخوره 

قبلی رو چند هفته از دست دادی؟ 

سه ماهه

اره پوست کلفت شدم دیگه

ولی سخته

کاش سختی های بچه دار شدنم تموم بشه

بعضی وقتا میگم خدا اگر میخاست بچه بده.یکیش‌رو نگه میداشت.پس اقدام من برای بچه بعدی حماقت محضه💔