💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
یه سوال دیگه هم دارم ازتون. وقتی بچه دنیا اومد غمهای روزای از دست دادن بچه قبلی چطور میشه؟ میدونم هی ...
سلام عزیزم .اره .منم پسرم سه روز به دنیا آمد بعد مرد .ی غم سنگین رو قلبم بود .هر صبح که از خواب بیدار میشدم .اون غم هم انگار بزرگتر میشد .من بعد سه ماه اقدام کردم و خدا رو شکر خدا ی دختر ناز بهم داد .و با آمدنش تمام غم ها رفت جاش شادی امد
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام عزیزم .اره .منم پسرم سه روز به دنیا آمد بعد مرد .ی غم سنگین رو قلبم بود .هر صبح که از خواب بیدا ...
وای چقدر تک تک کلماتتون به من ارامش داد. دقیقا دقیقا منم هر صبح با یه غم سنکین بیدار میشم یهو دلم میریزه... خیلی سخت و عذاب اوره. چقد خوشحالم که مبگید خوشحالی جای این غم رو گرفت براتون. سزارین بودید پسرتون رو؟ سه ماه بعد که اقدام کردید چند ماه بعدش حامله شدید محدد؟ و اینکه بخیه هاتون اذیت نشد؟
خیلی سنگینه هر لحظه تو ذهنمه از یادم نمیره هیچوقت.پسر شما چرا بعد سه روز فوت شد؟ علت چی بود؟
ریه سمت چپش تشکیل نشده بود .عزیز دلم روزهای بدی سر میکنی و فقط میتونم بگم گذر زمان و این که آن شاللع بار داری بشی به امید خدا آروم میشی .توکل به خدا هر چی خیر پیش میاد
ریه سمت چپش تشکیل نشده بود .عزیز دلم روزهای بدی سر میکنی و فقط میتونم بگم گذر زمان و این که آن شاللع ...
من اصلا علت از دست دادن بچمو نمیدونم و این برام عذاب اوره چون همش غذاب وجدان دارم فکر میکنم من رسیدگی خوب نکردم باعث این اتفاق شد... چون پنج روز مونده بود به دنیا اومدنش از بین رفت
من اصلا علت از دست دادن بچمو نمیدونم و این برام عذاب اوره چون همش غذاب وجدان دارم فکر میکنم من رسیدگ ...
این فکرها نکن عزیز دلم .هرکسی ی قسمتی داره .همه چیز در دست خدا هست تا نخواد هیچ اتفاقی نمیفته .من سونو سه بعدی .آزمایش .چکاپ کامل .زیر نظر دکتر آخرشم که دنیا آمد سه روز بیشتر نموند .خدا بزرگه عزیزم خودتو ناراحت نکن بگو شکرت خدا تو صلاحم بهتر میدونی