2777
2789
حق داری ولی گذر زمان همه چی رو حل می کنه در واقع آدمو سخت ترو پوست کلفتر می کنه مطمئنا شما هم اینبا ...

مرسی عزیزم❤️❤️❤️

ولی انگار قلبم با سه تا سقط

دیگه چیزی خوشحالش نمیکنه

کاش دنیا تموم بشه

یه سوال دیگه هم دارم ازتون. وقتی بچه دنیا اومد غمهای روزای از دست دادن بچه قبلی چطور میشه؟ میدونم هی ...

سلام عزیزم .اره .منم پسرم سه روز به دنیا آمد بعد مرد .ی غم سنگین رو قلبم بود .هر صبح که از خواب بیدار میشدم .اون غم هم انگار بزرگتر میشد .من بعد سه ماه اقدام کردم و خدا رو شکر خدا ی دختر ناز بهم داد .و با آمدنش تمام غم ها رفت جاش شادی امد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم❤️❤️❤️ ولی انگار قلبم با سه تا سقط دیگه چیزی خوشحالش نمیکنه کاش دنیا تموم بشه

منم یبار سقط داشتم ولی 9 هفته حق داری،  درست میشه نگران نباش این بار با تجربه تری و خدا هم کمکت می کنه 

سلام عزیزم .اره .منم پسرم سه روز به دنیا آمد بعد مرد .ی غم سنگین رو قلبم بود .هر صبح که از خواب بیدا ...

وای چقدر تک تک کلماتتون به من ارامش داد. دقیقا دقیقا منم هر صبح با یه غم سنکین بیدار میشم یهو دلم میریزه... خیلی سخت و عذاب اوره. چقد خوشحالم که مبگید خوشحالی جای این غم رو گرفت براتون. سزارین بودید پسرتون رو؟ سه ماه بعد که اقدام کردید چند ماه بعدش حامله شدید محدد؟ و اینکه بخیه هاتون اذیت نشد؟

وای چقدر تک تک کلماتتون به من ارامش داد. دقیقا دقیقا منم هر صبح با یه غم سنکین بیدار میشم یهو دلم می ...

نه من طبیعی بودم فکر کنم حدود دو سه ماه طول کشید ولی برای سزارین بذار یرمدت بیشتر بگذر. امیدوارم خدا به دلت آرامش بده می‌دونم چه روزهایی سر میکنی

نه من طبیعی بودم فکر کنم حدود دو سه ماه طول کشید ولی برای سزارین بذار یرمدت بیشتر بگذر. امیدوارم خدا ...

خیلی سنگینه هر لحظه تو ذهنمه از یادم نمیره هیچوقت.‌پسر شما چرا بعد سه روز فوت شد؟ علت چی بود؟

خیلی سنگینه هر لحظه تو ذهنمه از یادم نمیره هیچوقت.‌پسر شما چرا بعد سه روز فوت شد؟ علت چی بود؟

ریه سمت چپش تشکیل نشده بود .عزیز دلم روزهای بدی سر میکنی و فقط میتونم بگم گذر زمان و این که آن شاللع بار داری بشی به امید خدا آروم میشی .توکل به خدا هر چی خیر پیش میاد

ریه سمت چپش تشکیل نشده بود .عزیز دلم روزهای بدی سر میکنی و فقط میتونم بگم گذر زمان و این که آن شاللع ...

من اصلا علت از دست دادن بچمو نمیدونم و این برام عذاب اوره چون همش غذاب وجدان دارم فکر میکنم من رسیدگی خوب نکردم باعث این اتفاق شد... چون پنج روز مونده بود به دنیا اومدنش از بین رفت

من اصلا علت از دست دادن بچمو نمیدونم و این برام عذاب اوره چون همش غذاب وجدان دارم فکر میکنم من رسیدگ ...

عزیزم

خدا نخواسته😔

خودتو مقصر ندون

من بچمو ۲۰هفته الکی از دست دادم

چند روز عذاب وجدان داشتم درصورتی که هیچ کوتاهی نداشتم

خدا باید بخواد که فعلا نمیخواد

من اصلا علت از دست دادن بچمو نمیدونم و این برام عذاب اوره چون همش غذاب وجدان دارم فکر میکنم من رسیدگ ...

این فکرها نکن عزیز دلم .هرکسی ی قسمتی داره .همه چیز در دست خدا هست تا نخواد هیچ اتفاقی نمیفته .من سونو سه بعدی .آزمایش .چکاپ کامل .زیر نظر دکتر آخرشم که دنیا آمد سه روز بیشتر نموند .خدا بزرگه عزیزم خودتو ناراحت نکن بگو شکرت خدا تو صلاحم بهتر میدونی

منم بچم ایست قلبی کرد تو شکمم نفهمیدم چرا

همونم با ای یو ای باردار شده بودم با زحمت

الانم دکتر گفته ۲بار پریود شادی بیا ولی هنوز پریود نشدم نمیدونم کی پریود میشم حتی از لحاظ روحی و. فکری داغونم کاش میشد حافظم پاک میشد

خداجونم ممنونم ازت دوستت دارم
 منم بچم ایست قلبی کرد تو شکمم نفهمیدم چرا همونم با ای یو ای باردار شده بودم با زحمت الانم ...

توکل به خدا کن انشالله‌ دفعه بعد راحت باردار میشی‌ و بچتو‌ سالم بغل میگیری

عزیزم خدا نخواسته😔 خودتو مقصر ندون من بچمو ۲۰هفته الکی از دست دادم چند روز عذاب وجدان داشتم درص ...

شما چند وقته بچتون از دست دادید؟ اقدام نکردید مجدد؟ سزارین بودید؟

منم بچم ایست قلبی کرد تو شکمم نفهمیدم چرا همونم با ای یو ای باردار شده بودم با زحمت الانم ...

هقته چند؟؟ منم قلبش وایساد تو هفته ۳۸ میخوام دو ماه بعد سزارین اقدام کنم