2777
2789
اره عزیزم دیگه باردار بشم کل نه ماه میرم خونه مامانم.ای کاش ماه آخر بارداری فقط زیاد کار میکردم..جون ...

عزیزم اره همش هست ولی خواست خدابوده مطمئن باش تااون نخادیه برگ نمیفته خوب میکنی حتمابرو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز دلم برات خیلی ناراحت شدم ولی امیدوار باش منم پسرمو ۳۳هفته به دنیا آوردم و بخاطر خطای.پزشکی فوت ...

فدای دل پاک و دعای قشنگت بشم

به حق فاطمه زهرا انشاا... این بچتو سالم بغل بگیری پیر شدنشو ببینی

منم سونو دادم ولی تو مطب ..من فک میکنم دستگاه سونوگرافی مطب به درد عمشون میخوره..میخواستم داپلر بدم ...

نه مری جان من سونو بیرون رفتم ولی با اینکه گفتم لک بینی دارم دو دیقه ای سونو کرد

شاید دقیق میکردن میفهمیدن

اگه کوتاهی کردن خدا ازشون نگذره

منم واسه همین احتمال اینکه طیفی از مسمومیت بارداری باشه به نظرم بعیده..چون نه کاهش پلاکت خون داشتم ن ...

منم نداشتم که نمیدونم چرا این دکترای بیشعور برام نوشتن پره اکلامپسی

بچه هاتخمکم آزادنشده بود😭😭😭😭😭

آخی عزیزم😢😢😢😢هیچ حرفی ندارم😐😐فقط صبر صبر صبر...چاره ای نیست..شاید کمتر بهش فکر کنی زودتر باردار بشی..انقدر هزینه سونوگرافی نده و تو این ترافیک تهران خودتو همسرتو اذیت نکن ..کیت تخمک گزاری بگیر هر ماه تو روزایی که احتمال بارداریت بیشتره نزدیکی داشته باش باور کن زودتر باردار میشی چون بیخیال تر میشی

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
نه مری جان من سونو بیرون رفتم ولی با اینکه گفتم لک بینی دارم دو دیقه ای سونو کرد شاید دقیق میکردن م ...

خوبی عزیزم؟بهتری؟ من خیلی سرچ کردم نوشته بود جداشدگی جفت تو سونوگرافی مشخص نمیشه و احتمالا سونو داپلر که میگن هفته ۳۲ باید داد بخاطر همینه که عروق خونرسانی به جنین رو کامل نشون میده و حالا اگه تو سونو مورد مشکوک ببینن یکی از احتمالات رو همین جداشدگی جفت میدونن که از خفیف تا شدید میتونه باشه..اگر مادر لکه بینی و خونریزی هم داشته باشه خب این احتمال قویتره

نه مری جان من سونو بیرون رفتم ولی با اینکه گفتم لک بینی دارم دو دیقه ای سونو کرد شاید دقیق میکردن م ...

منم امیدوارم خدا نگذره از دکترم اگر بخاطر پول اجازه نداد برم داپلر بدم

نه مری جان هزینشوماهی یبارمیگیره ولی مگه چی میخام بعدرفتن بچم یه دلخوشی میخام پیش خداکه کاری نداره چرانمیده سه ماه رفتن بچم اندازه سی سال پیرم کردهرروزدارم التماس  میکنم چرانمیبینتم 😭😭😭😭

علتش رو نفهمید؟چون یکی از دلایلش فشار خون بالاست که من فشارم پایین بود.دلایل دیگه اش کار کردن زیاد و ...

مری جان من اصلا رابطه نداشتم کار سنگین نکردم فشارمم بالا نبود ولی برا منم نوشتن مسمومیت بارداری...

فکر کنم برا منم کنده شدن جفت از نوع خفیف بوده

چون زیاد سرپا بودم

مری جان من اصلا رابطه نداشتم کار سنگین نکردم فشارمم بالا نبود ولی برا منم نوشتن مسمومیت بارداری... ...

من رابطه هم داشتم ،زیاد هم کار کردم و سرپا بودم..اخه مسمومیت بارداری خیلی علائم زیادی داره من به جز آنزیم بالای کبدی هیییچ کدومو نداشتم ولی از دو بار حالت گیجی و منگی که واسم پیشم اومد که از علائم کنده شدن جفت هست حدس میزنم . حالاتم شبیه افت فشار بود ولی یه حس جدید بود که تا حالا تجربه اش نکرده بودم..حالا آبان میرم پیش یه پریناتولوژیست که تقریبا جز نفرات پریناتولوژیست اول ایرانه ..دکتر وجیهه مرصوصی ببینم نظرش چیه

نه مری جان هزینشوماهی یبارمیگیره ولی مگه چی میخام بعدرفتن بچم یه دلخوشی میخام پیش خداکه کاری نداره چ ...

عزیزم اشکال نداره یه شب در میون اقدامداسته باش هنوز خو بیست روز نیست که پری شدی این دوسه شبم خوبه اقدام کنی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
من رابطه هم داشتم ،زیاد هم کار کردم و سرپا بودم..اخه مسمومیت بارداری خیلی علائم زیادی داره من به جز ...

میگم برم داروخونه بگم کیت تخمک گذاری میخام   چی بگم   که به شوهرم بگم بگیره   

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

کسی نیست