2777
2789
منم 1ماه پیش بچم 27هفته بخاطر بازشدن دهانه رحم با زایمان زودرس از دست دادم..  پسرکوچولوم فقط 3 ...

عزیزمممم

میفهمم خیلی سخته، روزا کند میگذرن، غم آدم هر روز بیشتر میشه...

ولی میگذره و یاد میگیری باهاش کنار بیای

اگه میتونی خودتو مشغول کار کن و تنها نمون

از خدا برات صبر میخوام

عزیزمممم میفهمم خیلی سخته، روزا کند میگذرن، غم آدم هر روز بیشتر میشه... ولی میگذره و یاد میگیری با ...

سلام دوستان من تازه به این تایپک اومدم . منم دخترمو توی 39 هفته و پنج روز از دست دادم واقعا دردناکه توی اوج انتظار امیدت نا امید بشه 

هزار و یک شب خیال بافتم از تویی که یک شب نداشتمت   .. .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان من تازه به این تایپک اومدم . منم دخترمو توی 39 هفته و پنج روز از دست دادم واقعا دردناکه ...

عزيزم فقط ميتونم بگم خدا بهت صبر بده. يكم طول ميكشه تا بتوني با اين غم بزرگ كنار بياي. انشاالله خدا هرچه زودتر برات جاشو سبز كنه. ميتونم بپرسم علت از دست دادن فرزندتون چي بود؟؟

لطفا براي سلامتي دخترم صلوات ميفرستين؟🙏🏻
سلام دوستان من تازه به این تایپک اومدم . منم دخترمو توی 39 هفته و پنج روز از دست دادم واقعا دردناکه ...

سلام عزیزم

هربار با مادری که این درد رو تجربه کرده برخورد میکنم از ته دلم دردشو حس میکنم

اشکم سرازیر میشه برای مظلومیت خودمونو بچهامون

امیدوارم خدا یجوری جبران کنه

خدا بهت صبر بده عزبزم

مامانا کسی از آرسام خبری داره؟ بچه دار شد؟ خیلی وقتی نیومده نی نی سایت

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 پشت این حرفم یه عالمه حرفه از یه عده که فقط برای خالی کردن عقده هاشون میان اینجا....
اره عزیزم دخترش الان شش ماهشه

الهی شکر...چقدر زجر کشید...خوشحالم براش😍😍😍

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 پشت این حرفم یه عالمه حرفه از یه عده که فقط برای خالی کردن عقده هاشون میان اینجا....
سلام عزیز دلم نه هنوز  خودت خوبی ماشاله دخترت بزرگ شده؟ دندونک گرفتی؟؟

خدا رو شکر خوبیم عزیزم.مایا هم داره بزرگ میشه الهی شکر هفته پیش دو تا دندونش با هم در اومد یکم اذیته ولی ادم خیلی ذوق میکنه.

شهریور شد همش به فکرتم به سلامتی بارت رو زمین بذاری. وقت عمل نگرفتی؟ یا زایمان طبیعی میخوای؟

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
خدا رو شکر خوبیم عزیزم.مایا هم داره بزرگ میشه الهی شکر هفته پیش دو تا دندونش با هم در اومد یکم اذیته ...

عزیزم آخر هفته انشاله سز میشم.

گلم 

ممنون که بیادمی

راستی موقع زایمان گریه کردی؟

منم شرایط زاییدن طبیعی رو دارم.ولی نمیتونم منتظر باشم.

برای همون سز میشم

😉

عزیزم آخر هفته انشاله سز میشم. گلم  ممنون که بیادمی راستی موقع زایمان گریه کردی؟ منم شرایط ...

به سلامتی عزیزم حتما بیا اینجا خبر بده. منم میترسیدم نمیتونستم صبر کنم برای زایمان طبیعی. دقیقا ۳۸ هفته سز شدم.

اره مگه میشه گریه نکنم از لحظه ای که صدای گریش رو شنیدم از خوشحالی اشکام بند نمیومد بهترین حس دنیاست. خدا قسمت همه کسایی که نی نی میخوان بکنه مخصوصا مامانای داغدیده این تاپیک

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
عزیزم آخر هفته انشاله سز میشم. گلم  ممنون که بیادمی راستی موقع زایمان گریه کردی؟ منم شرایط ...

سلام مریم جان خوبی؟ به سلامتی زایمان کردی؟ الهی سالیان سااال در کنار هم شاد و سلامت روزگار سپری کنید و در کنار عزیزانت خاطرات خوشگل بسازید😍🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام مریم جان خوبی؟ به سلامتی زایمان کردی؟ الهی سالیان سااال در کنار هم شاد و سلامت روزگار سپری کنید ...

سلام عزیزم.زایمان کردم.مشگلات جدیدی پیدا کردم.مثلا ورم شدیددددد پا بعد عمل.شیردهی سخت . دردناک شدن سینه هام.

و افسردگی بعد سزارین. انقدر همه سرارین میکنن که ادم فک میکنه راحته.در حالیکه سخته.

دفعه پیش طبیعی بودم.طبیعی یه چیز دیگه بود.

😉