2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از ستاره ها می درخشند خیللللی وقته خبری نیس جنسیت بچه مهربان چیه؟

سلام مریم جان چطوری؟ تو دلیت خوبه؟ خدای مهربون ی دختر ناز بهم هدیه داده😍🤗

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام مریم جان چطوری؟ تو دلیت خوبه؟ خدای مهربون ی دختر ناز بهم هدیه داده😍🤗

اییییی جانم

خاله فداش بشه

عزیزم قبلی پسر بود؟

جنسیتها تمام برعکس شد

غیر از هستی

مبارکه

انشالله باهم یه دنیای صورتی قشنگی بسازین.

منم قدم گذاشتم ماه آخر

گرما اذیت میکنه

مشگل دیگه ای ندارم شکر خدا

😉

اییییی جانم خاله فداش بشه عزیزم قبلی پسر بود؟ جنسیتها تمام برعکس شد غیر از هستی مبارکه انشالله ...

فدات قشنگم... آره عزیزم قبلی پسر بود.. الهی خدای مهربون نگهدار همه نی‌نی‌ها باشه🤲 ممنون بابت دعای قشنگت🌹 الهی شکر که مشکلی نیست.. ان‌شاالله این روزای باقی مونده هم به سلامتی سپری کنی و نی‌نی سالم و سلامت بیاد بغلت🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
فدات قشنگم... آره عزیزم قبلی پسر بود.. الهی خدای مهربون نگهدار همه نی‌نی‌ها باشه🤲 ممنون بابت دعای ق ...

عزیزم‌مبارکه الهی فدای اون دخملی ناز نازیت بشم😍

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
سلام میشه بگید مهرآ mehraaa که از اول تاپیک بوده بالاخره چی شد؟بچه دار شدن؟ من نتونستم بیشتر بخونم ...

سلام عزیزم . 

بله گلم  ۳ ۴ ماه بعد زایمانش باردار شد خدارو شکر ❤️

با هم باردار شدیم من مهرا و هدانا بچه هامون تیر ماهی هستن 😍😍😍 الان دو سالشونه ❤️❤️❤️❤️

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
عزیزم‌مبارکه الهی فدای اون دخملی ناز نازیت بشم😍

ممنون هستی جانم😘 خدا نکنه.. الهی هر لحظه در کنار عزیزانت شاد و سلامت باشی قشنگم😘🌹

منم 1ماه پیش بچم 27هفته بخاطر بازشدن دهانه رحم با زایمان زودرس از دست دادم.. 

پسرکوچولوم فقط 3روز زنده موندش😞😞برام دعاکنید زودتر بارداربشم واین غم بزرگی که روی دلم از یادم بره... 

هروقت به سیسمونیش نگاه میکنم جیگرم میسوزه😭

التماس دعا🙏