2777
2789
ممنون عزیزدلم انشالله خدا دل تک تک شما مامانایی  بتازگی نی نی از دست دادین شاد کنه با بچه صحیح ...

الهی گلم😔 انشاالله خدا به تنت سلامتی و به دلت آرامش بده. خیلی ناراحت شدم. خدا خودش فرجی کنه و بهترینها نصیبت شه 🤲💝⚘⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
عشقم از کی تا حالا اینجا هم میای🙈❤️😜

امشب اومدم دیدم یه عالمه پیام دارم ک برا خیلی وقته 🙈🙉🙈🙈 یکی دوماهه اصلا نیومده بودم چقدر پیام داشتم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امشب اومدم دیدم یه عالمه پیام دارم ک برا خیلی وقته 🙈🙉🙈🙈 یکی دوماهه اصلا نیومده بودم چقدر پیام دا ...

منم از اول دارم تاپیکو میخونم🤣 رسیدم صفه ۲۵۰😐😐😐

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
الهی گلم😔 انشاالله خدا به تنت سلامتی و به دلت آرامش بده. خیلی ناراحت شدم. خدا خودش فرجی کنه و بهتری ...

ممنونم گلم انشالله 🙏🙏🙏خدا به هممون کمک کنه و داغ اولاد به هیچ پدر و مادری نده 

الان من ماه قبل یه روز خیلی کم پریود شدم بعدش دو روز چندتا لک داشتم به نظرتون از تیروییده البته دارو ...

گلم من اطلاعی ندارم ولی ممکن از تیروئید باشه

دکترت چی میگه؟ دارو بهت نداده؟

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
منم از اول دارم تاپیکو میخونم🤣 رسیدم صفه ۲۵۰😐😐😐

باز داری میخونی 😕😕😕اووووف یادش بخیر چه قدر دوست های خوبی بودن تو غم  و شادی و تو ناله و شوخی تو روزایی ک فقط اونا دردت میفهمیدن 

نه عزیزم. ۵ ماه از اون اتفاق میگذره و الان ماه ۴ هست که اقدامم تا ببینیم خدا چی میخواد😊

اخی عزیز جان انشالله جاش سبز شع منم ۶ماه 

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
باز داری میخونی 😕😕😕اووووف یادش بخیر چه قدر دوست های خوبی بودن تو غم  و شادی و تو ناله و شوخی ...

اره خیلی دوست دارم هر لحظه اینجا با هم بودین چند ماه چقدر همه هوای هم دیگه رو داشتین❤️

پس باهم از دست دادیم.منم مرداد از دست دادم.چهار ماهه اقدامم نشد. عکس رنگی رو برم.بهمن برم ای یو ای. ...

آره عزیزم در جریان هستم. اسمم مهربان. اتفاقا به همسرم گفتم اگه نتیجه نگرفتیم برم آ یو آی تا ببینیم خدا چی میخواد. 

اخی عزیز جان انشالله جاش سبز شع منم ۶ماه 

فدات مهتاب جونم. انشاالله

انشاالله تو هم به زودی نتیجه بگیری گلم🤲

۳۰ هستی جان.

به سلامتی عزیزم انشاالله که پری نیاد😉😉😉 

میگم بچه ها من یه سوال دارم شما تو اقدام چقدر دراز میکشین؟ بالشم میذارین زیر کمرتون؟؟؟ من نمیدونم چرا هر دفعه خیلی بیخشید نصف بیشترش میریزه بیرون بعد یه ساعتم بلند میشم که برم حمام بلافاصله بقیشم میاد... حس میکنم همیشه تو واژنم میمونه منی اصلا به رحمم نمیرسه☹️

اره خیلی دوست دارم هر لحظه اینجا با هم بودین چند ماه چقدر همه هوای هم دیگه رو داشتین❤️

هستی واقعا دوران خوبی بود تو اوج صمیمت و محبت بودن بچه ها ، خیلیا دلشون شاد،شد انشالله بقیه و همه مامانایی ک بتازگی اضاف شدن هم دلشون شاد،بشه 🙏

به سلامتی عزیزم انشاالله که پری نیاد😉😉😉  میگم بچه ها من یه سوال دارم شما تو اقدام چقدر دراز ...

توکل به خدا عزیزم. انشاالله 🤲

گلم سعی کن زود حموم نری.. آره منم زیر کمرم بالش میزارن.. منی هم فقط یک کمی ازش وارد بشه و خدا بخواد کافیه.