2777
2789
چندسالته؟چن ساله ازدواج کردی؟طبیعی باردار شدی؟

۳۴ سالم... بعد از ۸ سال باردار شدم... همسرم کم تحرکی اسپرم داشت که دررو مصرف کرد. خودم هم ویتامین و اسید فولیک میخوردم و الان هم همونا رو میخورم همسرم آز داد ی کم ضعیف بود که دارو مصرف میکنه 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تیرویید تنبلی میاره.

الان من ماه قبل یه روز خیلی کم پریود شدم بعدش دو روز چندتا لک داشتم به نظرتون از تیروییده البته دارو میخورم دوماه قبلش پریود نمیشدم رفتم دکتر بهم آمپول زد باز شدم بعد ماه بعدش همین یه روز پریودشدم الانم دوروز دیگه فقط پریودم فعلا علایمی ندارم

۳۴ سالم... بعد از ۸ سال باردار شدم... همسرم کم تحرکی اسپرم داشت که دررو مصرف کرد. خودم هم ویتامین و ...

منم مثل توهستم.هم خودم هم همسرم مشگل داریم.خودم با دارو فولی خوب دارم.

😉

مرسی فدات تو چی الان بارداری . 

نه عزیزم. ۵ ماه از اون اتفاق میگذره و الان ماه ۴ هست که اقدامم تا ببینیم خدا چی میخواد😊

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سایز فولی خوب بود؟من چهارشنبه میرم عکس رنگی.پارسال رفته بودم.ولی دکتر گفت بعد کورتاژ برو.

واسه فولی نرفتم به خاطر اینکه پریودم عقب افتاده بود رفتم تا حالا عکس رنگی نرفتم نمیدونم چطوریه

برام دعا کن

محتاجیم به دعا گلم. حتما عزیزم. انشاالله به زودی با خبرای خوب بیای⚘

نه عزیزم. ۵ ماه از اون اتفاق میگذره و الان ماه ۴ هست که اقدامم تا ببینیم خدا چی میخواد😊

پس باهم از دست دادیم.منم مرداد از دست دادم.چهار ماهه اقدامم نشد.

عکس رنگی رو برم.بهمن برم ای یو ای.دکتر گفته با ای یو ای میشی.سیاره اسمت چیه؟اگه تهرانی برو فاز ای یو ای

😉

کی سزارین شدی؟علت رو ندونستن؟مثلا بندنافی ؛شریان جفتی،فشاری،چی بود ؟ حرصم از این میگیره به یکی میگی ...

تیر ماه سز شدم. نه عزیزم همه چی طبیعی بود طوری که دکتر هم متعجب بود.

سایز فولی خوب بود؟من چهارشنبه میرم عکس رنگی.پارسال رفته بودم.ولی دکتر گفت بعد کورتاژ برو.

حتما حتما بعد کورتاژ برو ، من بارداری دوم کورتاژ شدم و به اصرار دکترم یک ماه نیم بعد بلافاصله باردار شدم خیلی زود بود خیلی هنوز رحمم ترمیم نشده بود  و دور از جون همگی خارج رحم شدم  همچیم رفت 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......