2777
2789
انشالله خدا جای نی نی شما رو هم خیلی زود پر کنه🙏🙏🙏

آمین ❤️سال دیگه هممون نی نی دار شده باشیم خدا جون بیایم این پستامونو بخونیم و هزار مرتبه شکرت کنیم هرچند که الانم شکرگذار هستیم ولی واقعا مادرهای دلشکسته ای هستیم که هر روز بدون جگرگوشمون زجرآوره و به امید دوباره مادرشدنه که داریم ادامه میدیم

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️

سلام دوستای خوبم. .عزیزای دلم. .خدا کمکتون کنه. منکه همش دعاتون میکنم. .پست ها رو که میخونم. .اشک هام سرازیر میشه. .به هستی گفتم شاید مال اینه که بچه ام دختر خیلی احساسی شدم. .ولی نه از بس دردی که کشیدیم عمیق ناخودآگاه گریه ام میگیره. .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من این چند روز نامزدی برادر شوهرم بودم. .جاری هام همشون بچه تو بغلشون شیر میدادن. .خواهرای عروس. زن داداشش. .باور میکنید انگار وارد یه اتاق بزرگ شده بودم همه بچه بغل. .خواهر عروس هواسش بمن نبود. .گفت وای نگاه هممون سرگرم بچه هامون. .در حال شیر دادن یا خوابوندنیم. .من که از خیلی هاشون پسرم الان باید بزرگتر بود. .یه لحظه نگاه کردم. .جا خورده بود اونم. .یهو خارسوم گفت فرزانه هم فرقی نداره تو شکمش. .دوستای عزیزم اون لحظه با خودم گفتم حتما حتما نمیتونستم اون جمع بمونم اگر نفس تو شکمم نبود. .درکتون میکنم. .سخته سخته. .ولی به این فکرـکنیم خدا بهترین ها رو واسمون در نظر گرفته. .

من این چند روز نامزدی برادر شوهرم بودم. .جاری هام همشون بچه تو بغلشون شیر میدادن. .خواهرای عروس. زن ...

سلام فرزانه جونم. خوبی؟ نفس خاله چطوره😍

عزیز دلم خدا رو شکر که لطف خدا شامل حالت شد و نفس کوچولو حس قشنگ مادری رو برات به وجود آورد. گلم لطفا لطفا لطفا فکرتُ درگیر این حرفا و مسائل نکن و هزاران برابر مراقب خودت و نفس کوچولو باش.بهت حق میدم و درک میکنم که حال و روز آدم ی جوری میشه ولی تو الان نفس کوچولو رو داری و باید باید باید خیلی مراقب حالات روحی و جسمیت باشی تا نفس خاله هم سالم و قوی و ناناس باشه😍 

ممنون که به فکرمون هستی و برامون دعا میکنی🙏 انشاالله نفس خاله به امید خدا سالم و سلامت بیاد بغلت و با خندها و گریه هاش قند تو دلت آب شه😍

انشاالله ما هم به زودی این حس قشنگ و ناب نصیبمون بشه. مراقب خودت و نفس کوچولو باش ⚘⚘💝

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام دوستای خوبم. .عزیزای دلم. .خدا کمکتون کنه. منکه همش دعاتون میکنم. .پست ها رو که میخونم. .اشک ها ...

انشالله به سلامتی بغلش میکنی ❤️❤️❤️چندوقت بعد اتفاق تلخ باردار شدی ؟

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️

بچه ها من یه مشکلی دارم اولین ماهه اقدام کردم که دوروز قبل موعدم لکه بینیم شروع شد تا سه روزه که الان از موعدم گذشته یعنی ۵ روزه لکه بینی دارم از روشن تا تیره ولی نه خیلی قرمز، من همیشه پریودام منظمه ۶،۷ روزست و سه، چهار روزش شدیده چه قبل چه بعد از زایمان ، یه بار بی بی چک گذاشتم هاله افتاد سه روز پیشبعد از ۵ دقیقه ولی مطمئنم باردار نیستم (بی بی چک مگه پررنگ شه بقیش الکیه )چون پارسال من فقط یه لکه دیدم همین الان ۵ روزه ر‌وزی چند لکه صورتی، قهوه ای دارم که تفریبا داره قطع میشه  از چی میتونه باشه اگه تجربه ای دارید یا علتشو میدونید کیستم ندارم چون تازه سونو شدم از دکترم تلفنی پرسیدم میگه شاید تنبلی گرفتی آخه یهو😐😕 

بچه ها پارسال  ۱۷ دی تاریخ اخرین پریودم بود😞 ای خداااا همه چی چقدر سخت میگذره...پارسال این موق ...

من 2 آذر سال 97اخرین پریودیم بود و باردار شدم اما تو زمستان مجبور به کوتاژ شدم

سال 98 باز 2 آذر آخرین پریود بود ولی خدا رو صدهزار مرتبه شکر الان یه پسر 5 ماه دارم و خدا ذلم روشاد کرد ان شاءالله که به حق مادر سادات شما ها هم به زودی زود دلتون شاد شه

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
من 2 آذر سال 97اخرین پریودیم بود و باردار شدم اما تو زمستان مجبور به کوتاژ شدم سال 98 باز 2 آذر آخر ...

اخ عزیزم خدا رو شکر کاش منم زود به خواسته دلم برسم به بچم برسم خیلی خیلی دلتنگشم یک لحظه هم تکوناش از یادم نمیره

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
من 2 آذر سال 97اخرین پریودیم بود و باردار شدم اما تو زمستان مجبور به کوتاژ شدم سال 98 باز 2 آذر آخر ...

چند ماه اقدام بودی؟ خداروشکر خدا حفظش کنه گل پسرتو

ممنون عزیزم دعا کن برام 

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏

خدا رو هزار مرتبه شکر عزیزم. انشاالله خدای مهربون برات حفظش کنه و بهترین ها براش رقم بخوره.⚘⚘💝

واسه ما هم خیلی دعا کن مامان گلی..وقتی شیر میدی دعوامون کن که لطف خدا دوباره شامل حالمون بشه🙏🙏

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

بچه ها میشه عشقهشوهرم صدا کنید من نمیتونم.

بیاد ی خبر بده رفت دوباره سونو؟ انشاالله که همه چیش نرمال باشه و عالی پیش بره🤲🤲

@عشقمهشوهرم   بیا عزیزم

سلام عزیزم ممنونم انشالله ب هنین زودی ی نینی سالم بیاد تو دلت عزیزم

منم ۴ بار سقط کردم الان باردارم همین هفته میرم سونو قلب

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘