2777
2789
مهربان جان برام دعا کن خدا صبرمو زیاد کنه برای اینکه شوهرمم نفهمه حالم بده همش‌میریزم تو خودم ای خدا ...

الهی...😔 عزیزم با تمام وجود درکت میکنم و حالت میفهمم. از زمانی که عضو این تاپیک شدم اگه قابل باشم از خدا اول آرامش و صبر، بعد ی نی نی سالم و صالح برای تک تک مامانای دل شکسته آرزو میکنم. انشاالله و با توکل و امید به خدای مهربونم تا سال جدید همگی مامانیم 😍 مامانا بیاین مثبت فکر کنیم و با دو سه بار نتیجه نگرفتن جا نزنیم و ناامید نشیم. بیاین به هم دیگه روحیه بدیم و توکلمون قوی کنیم و ایمان داشته باشیم که خداوند نگاهش به ما هم هست و این روزها هم به زودی زود خواهد گذشت انشاالله 🤲⚘⚘

یا مَن اَرجُوهُ لِکُلِّ خَیر🤲🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
الهی...😔 عزیزم با تمام وجود درکت میکنم و حالت میفهمم. از زمانی که عضو این تاپیک شدم اگه قابل باشم ا ...

اره عزیزم فقط خودمونیم که همدیگرو میتونیم درک کنیم و فقط ما میتونیم به هم انرژی مثبت بدیم مثل بچه های قدیم سال پیش اینجا پا به پای هم بودن الانم سرگرم نی نی هاشون هستن❤️

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامانا. من خیلی اتفاقی اومدم این تاپیک؛ داغ دلم تازه شد.البته داغ بچه هیچ وقت کهنه نمیشه. هنوزم بعد دوسال و خورده ای گریه میکنم  

منم پسرم رو تو سی هفت هفته از دست دادم، دومی هم سال بعد همون تاریخ سقط شد.

خیلی سخت بود. ولی میخوام بهتون بگم امید داشته باشید. من همه اون روزا به امید اینکه بچم رو بغل میگیرم هر روز پرانرژی تر کارهام رو میکردم، پایان نامم رو دفاع کردم، درس خوندم، رتبه آوردم 

برا خودم جایزه تعیین کرده بودم که اگه اینا رو بکنم بعدش باردار شم   الان خداروشکر یه دختر ناز دارم

سلام مامانا. من خیلی اتفاقی اومدم این تاپیک؛ داغ دلم تازه شد.البته داغ بچه هیچ وقت کهنه نمیشه. هنوزم ...

سلام عزیزم متاسفم برای اتفاق تلخی که دو بار هم تجربه کردی و تبریک میگم به اراده و پشتکار و امیدی که داشتی و با مشخص کردن هدف تمام اون سختی ها رو پشت سر گذاشتی. خدا دختر گلت رو برات حفظ کنه و زندگیش لبریز باشه از نگاه مهربون خدا ⚘⚘💝 عزیزم برای ما هم دعا کن که امیدمون از دست ندیم و لطف خدا به زودی شامل حالمون بشه🙏  

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام مامانا. من خیلی اتفاقی اومدم این تاپیک؛ داغ دلم تازه شد.البته داغ بچه هیچ وقت کهنه نمیشه. هنوزم ...

سلام عزیزم متاسفم هروقت یه مادر جدید میاد از خودش میگه قلبم درد میاد اگه ناراحت نمیشی میشه دلیل ناموفق بودن بارداری اول‌و دومت رو بگی؟؟؟ و بعد چند ماه دخترتو باردار شدی و الان پیشته؟😍 اینا رو میپرسم که برای مادرای اینجا و خودم امید بشه تا از رحمت خدا نا امید نشیم هیچوقت❤️

سلام عزیزم متاسفم هروقت یه مادر جدید میاد از خودش میگه قلبم درد میاد اگه ناراحت نمیشی میشه دلیل نامو ...

ممنون عزیزم. درد دلا رو که میخوندم یاد روزای خودم افتادم برا همه دعا کردم.

بچه اولم به خاطر خونریزی بند ناف مسیر بسته شده بود، مرتب چک میشدم،همه چی عالی بود، اون روز سونو داپلر داشتم، ساک نی نی رم با خودمون بردم، یکم انقباض داشتم گفتم ممکنه بستری شم. موقع سونو دکترش خیلی ریلکس گفت بچه مرده... هیچ آبی نمونده،همه رو مصرف کرده  

اون روز واقعا بستری شدم،ولی فکرشو نمی‌کردم بچه مرده زایمان کنم...

۱۴ تیر سال بعدش باز سونو داشتم، دکتر به دستیار گفت بنویس failشده. رشد نکرده 

علت هردوشون هم مشخص نشد 

سر سومی از سونو وحشت داشتم، ۱۷ هفته رفتم نفسم در نمیومد،به خاطر کرونا شوهرمم راه ندادن

ماهای آخر هر روز آمپول میزدم، ضد انعقاد.کلی کبود شده بودم. تو شهر غربت،خیلی روزای سختی بود... 

ولی خداروشکر گذشت و الان نرگس جانم دو ماه و نیمشه  

فقط به خودتون امید بدین،من هر روز یه روایت از نهج البلاغه رو می‌نوشتم می چسبوندم به اتاقم،خیلی حالم رو خوب میکرد، انگار باهام حرف میزد، اینکه موقع غم بخوای نخوای روزا میگذره، ولی ازشون به نفع رشدت استفاده کن.قشنگ حس می‌کنی این روزا میگذره...

دردناکه میدونم،برا من با خواهر شوهرم یک زمان باردار بودیم،دیشب عکسای تولد پسرش رو می دیدم، بچه خودم رو تصور میکردم... هنوزم سیسمونی پسرونه رو مامانم برام نگه داشته  

ممنون عزیزم. درد دلا رو که میخوندم یاد روزای خودم افتادم برا همه دعا کردم. بچه اولم به خاطر خونریزی ...

عزیزدلم... چقد سختی کشیدی... خوشحالم که الان گل دخترت سالم بغلته انشالله همیشه سالم و صالح باشه باعمر طولانی انشالله هرچی خیره برا پیش بیاد

منم پسرمو توی 37هفتگی از دست دادم واسه من بندنافش ازقسمتی که متصل به شکمش هست خیلی نازک شده بود و پلاکتامم کم شده بود... نمیدونم انشالله دوباره که بارداربشم دکتر برام داروی ضد انعقاد مینویسه یانه... ولی من بارداری دومم بود بچه اولم خداروبینهایت بارشکر سالمه نمیدونم یهو چی شد که اینطوری شد... تا هفته35همه چیزش خوب بودازاون هفته دیگه رشد نکرده بود

خدایا بی نهایت بار شکرت...
سلام عزیزم متاسفم هروقت یه مادر جدید میاد از خودش میگه قلبم درد میاد اگه ناراحت نمیشی میشه دلیل نامو ...

ممنون عزیزم. درد دلا رو که میخوندم یاد روزای خودم افتادم برا همه دعا کردم.

بچه اولم به خاطر خونریزی بند ناف مسیر بسته شده بود، مرتب چک میشدم،همه چی عالی بود، اون روز سونو داپلر داشتم، ساک نی نی رم با خودمون بردم، یکم انقباض داشتم گفتم ممکنه بستری شم. موقع سونو دکترش خیلی ریلکس گفت بچه مرده... هیچ آبی نمونده،همه رو مصرف کرده  

اون روز واقعا بستری شدم،ولی فکرشو نمی‌کردم بچه مرده زایمان کنم...

۱۴ تیر سال بعدش باز سونو داشتم، دکتر به دستیار گفت بنویس failشده. رشد نکرده 

علت هردوشون هم مشخص نشد 

سر سومی از سونو وحشت داشتم، ۱۷ هفته رفتم نفسم در نمیومد،به خاطر کرونا شوهرمم راه ندادن

ماهای آخر هر روز آمپول میزدم، ضد انعقاد.کلی کبود شده بودم. تو شهر غربت،خیلی روزای سختی بود... 

ولی خداروشکر گذشت و الان نرگس جانم دو ماه و نیمشه  

فقط به خودتون امید بدین،من هر روز یه روایت از نهج البلاغه رو می‌نوشتم می چسبوندم به اتاقم،خیلی حالم رو خوب میکرد، انگار باهام حرف میزد، اینکه موقع غم بخوای نخوای روزا میگذره، ولی ازشون به نفع رشدت استفاده کن.قشنگ حس می‌کنی این روزا میگذره...

دردناکه میدونم،برا من با خواهر شوهرم یک زمان باردار بودیم،دیشب عکسای تولد پسرش رو می دیدم، بچه خودم رو تصور میکردم... هنوزم سیسمونی پسرونه رو مامانم برام نگه داشته  

ممنون عزیزم. درد دلا رو که میخوندم یاد روزای خودم افتادم برا همه دعا کردم. بچه اولم به خاطر خونریزی ...

عزیز دلم چشام پر شدن وقتی پستت رو خوندم برای من دقیقا ۵ ماه گذشت داغم خیلی تازست بچه اولم بود فکر میکنم دیگه ته خطم ۳ ماه اقدام ناموفق فعلا نمیدونم خدا برای من چی میخواد خدا رو شکر که دخترت الان صحیح و سالم بغلته برامون دعا کن خانومی

عزیز دلم چشام پر شدن وقتی پستت رو خوندم برای من دقیقا ۵ ماه گذشت داغم خیلی تازست بچه اولم بود فکر می ...

خدا به دلتون صبر بده، حق دارین، میفهمم، خیلی سخته، خیلی براتون دعا میکنم 

نگران نباشین،به خودتون زمان بدین،استراحت کنین ایشالا خدا به دل شکستتون نگاه کنه یه نی نی سالم و صالح تپلی به شما و بقیه مامانای مثل خودمون میده 

من یک سال صبر کردم تا دومی رو باردار شم، تازه به خاطر مادرم مجبوری سعی میکردم سرپا باشم،فکر کنه یه زندگی دوباره رو شروع کردم،روزی که از بیمارستان اومدم موهامو شونه کردم، دندونامو مسواک کردم، به سر و وضعم رسیدم که زیاد غصه نخوره؛ عرض چندماه تو کمتر از سی سالگی کلی از موهام سفید شدن

پارسال مثه امروز من بدترین روز زندگیم رو تجربه کردم. یه سال از پر کشیدن پسرم جلو چشمان خودم میگذره. ...

بمیرم الهی واقعا تحمل کردن این زندگی بدون بچه هامون سخته

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
خدا به دلتون صبر بده، حق دارین، میفهمم، خیلی سخته، خیلی براتون دعا میکنم  نگران نباشین،به خودت ...

تک تک جمله هایی که نوشتی رو میفهمم منم دقیقا همین بودم بازم خدا رو شکر که دختر گلت سالم کنارته الان

عزیز دلم انشاالله امسال بهمن ماه خدا خوشحالت میکنه توکل به خودش🙏 واسه من ۱۲ آبان بود و ۱۵ بی بی مث ...

خیلی سخته عزیزم فقط من و شما و بچه های این تاپیک میفهمیم که چی میگیم اون داغی که روی فلبمون هست رو فقط خودمون حس میکنیم و بس که تا عمر داریم فراموش نمیشه. انشالله خدا خیلی زود جای نی نیتون رو واست پر کنه گلم🙏🙏🙏

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
خیلی سخته عزیزم فقط من و شما و بچه های این تاپیک میفهمیم که چی میگیم اون داغی که روی فلبمون هست رو ف ...

آره واقعا..هیچ کس درک نمیکنه حال و روزمون جز ماها که همدردیم..ممنون عزیزم انشاالله و با امید به خدای مهربون.

انشاالله دامن شما هم به زودی سبز شه و ی نی نی سالم و صالح بیاد بغلت.🤲💝