2777
2789
سلام. کجایی خانوم خبری ازت نیست؟  خیلی وقت سر نزدیااا😉 در چه حالی عزیزم؟ فکر کنم رفته بودی ا ...

سلام عزیزم فعلا خبری نیست فکر کنم خدا هم باهام قهر کرده😔😔

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏

پارسال مثه امروز من بدترین روز زندگیم رو تجربه کردم. یه سال از پر کشیدن پسرم جلو چشمان خودم میگذره. پسرم مطمئنم جات خیلی خوبه اما بدون با رفتنت قلب و روح و زندگی منم با خودت بردی. آروم بخواب گل پسر نازم این دنیا لیاقت تو رو نداشت😔😔😔😢😢😢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم فعلا خبری نیست فکر کنم خدا هم باهام قهر کرده😔😔

عزیز دلم ناامید نباش شک نکن خدا به بهترین شکل ممکن پاداش صبرت میده. توکل داشته باش و ایمان. خدا الرحم الراحمین.

بهترینها نصیبت بشه دوستم ⚘⚘💝

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
پارسال مثه امروز من بدترین روز زندگیم رو تجربه کردم. یه سال از پر کشیدن پسرم جلو چشمان خودم میگذره. ...

فدای دلت نازنینم😔 انشاالله به زودی با صلاح و حکمت خدا باردار میشی و رنگ این روزا کمرنگ و کمرنگ تر میشه. برای آرامش دلت و حاجت قلبیت ۱۰۰ تا صلوات میفرستم. انشاالله نگاه مهربون خدا شامل حالت بشه🤲💝 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
فدای دلت نازنینم😔 انشاالله به زودی با صلاح و حکمت خدا باردار میشی و رنگ این روزا کمرنگ و کمرنگ تر م ...

ممنون سایه جون. انشالله تو هم به مراد دلت برسی عزیزم🙏🙏

پارسال مثه امروز من بدترین روز زندگیم رو تجربه کردم. یه سال از پر کشیدن پسرم جلو چشمان خودم میگذره. ...

خدا جبران میکنه برات عزیزم غصه نخور اتفاقی بود که باید میوفتاد کاری هم از دست ما برنیومد چون خواست خدا بود خیلی خیلی زود خدا جاشو برات پر کنه هستی عزیزم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

بچه ها پارسال  ۱۷ دی تاریخ اخرین پریودم بود😞 ای خداااا همه چی چقدر سخت میگذره...پارسال این موقع ها از کجا میدونستم که اخرین پریودمه باردار میشم و اخرش هیچی با اغوش خالی پاییز و زمستون رو سر میکنم

بچه ها پارسال  ۱۷ دی تاریخ اخرین پریودم بود😞 ای خداااا همه چی چقدر سخت میگذره...پارسال این موق ...

الهی عزیزم... من 13بهمن آخرین پریودم بود امسال 13بهمن میخوام اقدامو شروع کنم انشالله بزودی زود دامن همه منتظرا سبز بشه

خدایا بی نهایت بار شکرت...
بچه ها پارسال  ۱۷ دی تاریخ اخرین پریودم بود😞 ای خداااا همه چی چقدر سخت میگذره...پارسال این موق ...

انشالله دامنت سبز بشه عزیزم برات خیلی دعا میکنم🙏🙏🥰🥰

الهی عزیزم... من 13بهمن آخرین پریودم بود امسال 13بهمن میخوام اقدامو شروع کنم انشالله بزودی زود دامن ...

انشالله خدا در رحمتش رو به روت باز کنه گلم🙏🙏

عزیز دلم انشاالله امسال بهمن ماه خدا خوشحالت میکنه توکل به خودش🙏

واسه من ۱۲ آبان بود و ۱۵ بی بی مثبت شد آخ که چه روزی بود😔 خدایا تو رو به عظمتت قسم..تو رو به وحدانیتت قسم این روزا زود بگذره و دل تک تکمون شاد شه آمین آمین آمین🙏

الهی عزیزم... من 13بهمن آخرین پریودم بود امسال 13بهمن میخوام اقدامو شروع کنم انشالله بزودی زود دامن ...

انشاالله که به حق فاطمه زهرا نتیجه بگیری و دلت شاد شاد شاد شه🤲 فقط عزیزم فکرت آزاد کن و سعی کن استرس نداشته باشی⚘

به سلامتی عزیزم خیلی زود کنجدت برگرده تو دلت الهی من امروز اصلا حال خوشی نداشتم

عزیز دلم انشاالله امسال بهمن ماه خدا خوشحالت میکنه توکل به خودش🙏 واسه من ۱۲ آبان بود و ۱۵ بی بی مث ...

مهربان جان برام دعا کن خدا صبرمو زیاد کنه برای اینکه شوهرمم نفهمه حالم بده همش‌میریزم تو خودم ای خدا داغ بچه هامون تا اخر عمر یه گوشه قلبمونه😭