2777
2789

سلام دوستان من ساعت 3 بیدار شدم و پسرم شیر دادم و از ته دل برای هستی جون مهسا جون آرزو جون فرزانه جون آدینه ی عزیز مامان _لی و... همه منتظرای عالم دعا کردم که خدا هرچه زودتر دامنشون رو سبز کنه به حق پیامبر مهربونمون و به حق پهلوی شکسته مادر سادات و ائمه و دلاشون سرشار از عشق و محبت خدا بشه 

الهی امین

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
سلام دوستان من ساعت 3 بیدار شدم و پسرم شیر دادم و از ته دل برای هستی جون مهسا جون آرزو جون فرزانه جو ...

فدای مهربونیات عزیزم مرسی خدا شادی و خوشبختی رو هیچوقت از زندگیت کم نکنه گلم😘🙏🏼❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها بیبی چک قبل از موعد پریودی جواب میده ؟؟

سلام عزیزم من 29 زدم منفی شد ولی یکم زدم مثبت شد و دوم ماه موعدم بود

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

بچه ها میخوام یه چیزی بگم بهتون .دیروز خبر شدم یکی از اقواممون ک ۴سال پیش پسر اولش ۲۳سالش بود ماشینش اتیش گرفته بود نتونسته بود از ماشین بیاد بیرون بدبخت خاکستر شده بود یعنی وقتی دفنش میکردن هیچی نبوده مادرش اینقد تو این ۴سال عذا داری کرد غصه خورد ک خدا میدونه متاسفانه ۳روز پیش اون یه دونه مسر دیگه ک داشت دقیق تو سن همون برادرش بود ک رفته بودن ازمایش خون برا ازدواج دم غروب تصادف کرده بود فوت شد 😔😔😔الان میخوام اینو بهتون بگم ک درسته بچمون از دست دادیم سخته بیایم اینجوری فک کنیم ک اگه این بچه مونده بود ب این سن رسیده بود چقدررررر داغش سخت تر بود بیایین با خودمون عهد ببندیم دیگه ناشکر خدا نباشیم شاید خدا دوستمون داشته ک نذاشته با بچون مثلا ۲۰سال خاطره داشته باشیم اون وقت ازمون بگیرش .من رفتم مراسم وقتی حال اون مادرو دیدم مستقیم رفتم سرمزار بچم گفتم پسرم تو قسمت من نبودی من اگه ناشکری یا گلایه از خدا کردم تو واسته شو پیش خدا بگو پدرو مادرمو ببخش اگه صلاحشون یه بچع سالم بهشون بده .خداشاهده من هروقت سر مزاربچم میرفتم اینقد گریه میکردم ک اصلا دوست نداشتم بیام خونه ولی اون روز یه قطره اشکم از چشمام نیومد چون ب خودم فهموندم ک واقعا میشد سخت تر این باشه بیاین باهم شکرگذار خدا باشم فقط بهش بگیم ب حق همون فرشته هایی ک ازمون گرفتی اگه ب صلاحمونه یه بچه سالم بهمون بده

۲۹ هفته بود درد زایمان گرفتم و به دنیا اومد 😔

منم مث تواین هفته ها بودن دو قلو بود ن

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
خدا بهتون/بهمون صبر بده     کی اتفاق افتاد؟ علتش چی بود؟

باز شدن دهانه رحم ۱۰ثانت . ۳۱خرداد ۹۹

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
منو تو با هم بودیم عزیزم من که خیلی علائم پریودی دارم ☹️ از دیشبم دردا هی میاد ول میکنه...کی بی بی م ...

هستی جان شما طبیعی زایمان کردی درسته؟

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️