💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هستی جان منم برای بارداری لتروزول خوردم دوتا تخمک داشتم یکیش کیست بزرگی شده بود که طی چندهفته جذب شد
چند سانت بود سعیده جون؟ مال من ۵ سانته، دکتر بهم گفته باید دو ماه دارو ضدبارداری مصرف کنم، گفت حالا این ماه یه دوره مصرف کن بیا ببینم آب شده یا نه، آخه موضوع اینه که من ذخیره م کم شده و دو ماه هم خیلیه که زمان از دست بدم. شما کی جذب شد عزیزم؟ ینی باردار بودی و جذب شد؟
نمیشه بری بیمارستان بستری بشی و با امپول فشار زایمان کنی؟یک هفته تا تاریخت مونده فقط
نه عزیزم من سزارین میخوام، امروز دکتر خودم رفتم که معاینه داحلی انجام دادم که گفتن تو سونو اشتباه دیده شده و کیسه اب اصلا تو واژن نیست و دهانه رحم بستس
چند سانت بود سعیده جون؟ مال من ۵ سانته، دکتر بهم گفته باید دو ماه دارو ضدبارداری مصرف کنم، گفت حالا ...
بله هستی جون من ماهی که باردار شدم دوتا فولی داشتم یکی ۱۷ تخمدان راست و ۱۵ تخمدان چپ که همون فولی ۱۵ ازاد نشده بود چون کلا تخمدان راستم خیلی تنبل بود یا فولی نداشت یا ازاد نمیکرد حتی با امپول ازاد سازیم ازاد نشده بود و تبدیل به کیست شده بود واسه من ۶ بود کیسته که طی تقریبا یکماه تا یکماه نیم کلا از بین رفته بود تو بارداری همون اول دکترم گفت جذب میشه و مشکلی نیست
باز خدا رو شکر که برات نیسته هز بین رفت و اذیت نشدی عزیزم. الان دکتر برم قرص یاز نوشته یکماه مصرف کنم ببینم چی میشه. بدبختی من پریم هم این ماه شد دو روزه. فک کنم به خاطر همین کیست هست