2777
2789
ممنون عزیزم نه ابریزش نداشتم بی دلیل بود طی این چند هفته بهتر شده رسیده بود به ۷ ولی با اب خوردن الا ...

نمیشه بری بیمارستان بستری بشی و با امپول فشار زایمان کنی؟یک هفته تا تاریخت مونده فقط

خدایا شکرت❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هستی جان منم برای بارداری لتروزول خوردم دوتا تخمک داشتم یکیش کیست بزرگی شده بود که طی چندهفته جذب شد

چند سانت بود سعیده جون؟ مال من ۵ سانته، دکتر بهم گفته باید دو ماه دارو ضدبارداری مصرف کنم، گفت حالا این ماه یه دوره مصرف کن بیا ببینم آب شده یا نه، آخه موضوع اینه که من ذخیره م کم شده و دو ماه هم خیلیه که زمان از دست بدم. شما کی جذب شد عزیزم؟ ینی باردار بودی و جذب شد؟

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
نمیشه بری بیمارستان بستری بشی و با امپول فشار زایمان کنی؟یک هفته تا تاریخت مونده فقط

نه عزیزم من سزارین میخوام، امروز دکتر خودم رفتم که معاینه داحلی انجام دادم که گفتن تو سونو اشتباه دیده شده و کیسه اب اصلا تو واژن نیست و دهانه رحم بستس 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
چند سانت بود سعیده جون؟ مال من ۵ سانته، دکتر بهم گفته باید دو ماه دارو ضدبارداری مصرف کنم، گفت حالا ...

بله هستی جون من ماهی که باردار شدم دوتا فولی داشتم یکی ۱۷ تخمدان راست و ۱۵ تخمدان چپ که همون فولی ۱۵ ازاد نشده بود چون کلا تخمدان راستم خیلی تنبل بود یا فولی نداشت یا ازاد نمیکرد حتی با امپول ازاد سازیم ازاد نشده بود و تبدیل به کیست شده بود واسه من ۶ بود کیسته که طی تقریبا یکماه تا یکماه نیم کلا از بین رفته بود تو بارداری همون اول دکترم گفت جذب میشه و مشکلی نیست

چند سانت بود سعیده جون؟ مال من ۵ سانته، دکتر بهم گفته باید دو ماه دارو ضدبارداری مصرف کنم، گفت حالا ...

نگران نباش عزیزم خودش از بین میره 

نه عزیزم من سزارین میخوام، امروز دکتر خودم رفتم که معاینه داحلی انجام دادم که گفتن تو سونو اشتباه دی ...

واااای خدااایا این بیسوادا چ استرسی ب ادم میدن. خدارو شکر انشالله سر وقت و سالم نی نیتو بغل کنی.

خدایا شکرت❤

باز خدا رو شکر که برات نیسته هز بین رفت و اذیت نشدی عزیزم. الان دکتر برم قرص یاز نوشته یکماه مصرف کنم ببینم چی میشه. بدبختی من پریم هم این ماه شد دو روزه. فک کنم به خاطر همین کیست هست

ببخشید سعیده جون اون بالا بد تایپ کردم نتونستم اصلاح کنم.  اون دو کلمه "کیست "و" از" هست

من هنوز پریود نشدم از بعد زایمانه😅 بشم از همین ماه میرم اقدام

منم ۶ماه گذشته از زایمانم تو ۷ماهم دو دلم برم اقدام یا ن 

اقام خیلی لاغره فک میکنم بدنش ضعیف باشه میشه راهنمایی کنید برا اینکه تقویت بشه چی بهش بدم

دکترم برام ازمایش نوشته بود امروز رفتم ازمایش بدم ۳نمونه ازم خون گرفتن ادرار برام ننوشته بود باید جواب اینارو بگیرم ببرم بگم برام ادرارم بنویسه .من خودم میدونم مشکلی ندارم اقام ضعیفه نمیدونم چکار کنم