2777
2789

سلام بچها ی سوال دازم من ۲۲پریود شدم بعد امروز کنی خون داشتم حالت خون نمیدونم چطدر بگم زیاد نیست ب نظرتون چیع ؟‌

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
دکترم برام ازمایش نوشته بود امروز رفتم ازمایش بدم ۳نمونه ازم خون گرفتن ادرار برام ننوشته بود باید جو ...

لاغری ربطی به ضعیفی نداره، شوهر منم بشدت لاغره اما از اسپرم عالیه. برا تقویت هم هویج جیگر گوسفند یا گوساله، گردو، موز و خرما و چایی زعفرون بخورن عالیه. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما 6ماهتون شد 😊منم 5ماه از زایمانم داره میگذره. شما تمام آزمایشات لازمو دادین؟ 

سلام عزیزم من یادمه شما سه ماه بعد زایمان اولین بار پریود شدین...بعدش منظم شدی؟ یعنی پریود دومت به موقع بود یا هنوز نا منظمی؟؟؟ من ۵۳ روز از زایمانم میگذره تا دو روز دیگه اگه پریود نشم میخام برم دکتر

عزیزم من نمیدونم ادامه داره یا همون یه دفعه بود؟

همون دیروز

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
سلام عزیزم من یادمه شما سه ماه بعد زایمان اولین بار پریود شدین...بعدش منظم شدی؟ یعنی پریود دومت به م ...

سلام خانومی، بله من بودم. والا دیدم زیاد خونریزی میکنم قرص جلوگیری خوردم الان دوباره پریود شدم منظمه فعلا. اگ بهم بریزم باید برم دکتر دیگ 

سلام خانومی، بله من بودم. والا دیدم زیاد خونریزی میکنم قرص جلوگیری خوردم الان دوباره پریود شدم منظمه ...

منم فردا میرم دکتر ولی پریود شم دو دوره میخوام دوفاستون بخورم که منظم شم.مرسی عزیزم کی میری اقدام؟؟؟

عزیزم تو اقدامی ؟؟؟اگه لکه قهوه ای بوده لانه گذینی هست

اقدام نه والا طبیعی جلوگیری میکنیم