2777
2789
سلام دوستای گلم خوبین  به به مبارک باشه تبریک فراوان به مهرا و هدانا عزیزم  انشالله که ن ...

سلام عشقم چطوری ؟کجایی دلم یه عالمه هوات کرده 😍 معجزه خدا بزودی شامل حالت بشه انشالله 🙏

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خاله جونیا 😍 حال مهرا جون و دختر گلش خوبه و ماهک خانم ناز نازی زمینی شد 😍  زنگ زدم به مه ...

سلام زهرای عزیز.مبارک باشه ان شاءالله خوش قدم باشه برا مامان و باباش و صحیح و سلامت زیر سایه شون بزرگ شه.قسمت خودت مهربون،ان شاءالله یه دوقلوی ناز خدا بهت بده و ما هم از خوشحالیش کیف کنیم

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
سلام دوستان پسرم مرخص شد گفتن که یک درصد بچه ها موقع سزارین اینطور میشن دکتر خیلی خوبی داشت خودمو بر ...

سلام هدانا جون.الهی شکر.مبارک باشه.ان شاءالله آقا سامیارت صحیح و سلامت زیر سایه پدر و مادر بزرگ شه.ان شاءالله دامادش کنی.چقدر برای محمدپارسا خوشحال شدم ان شاءالله خدا این دو تا داداشو برا هم حفظ کنه🤲

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
سلام زهرای عزیز.مبارک باشه ان شاءالله خوش قدم باشه برا مامان و باباش و صحیح و سلامت زیر سایه شون بزر ...

سلام عزیزدلم ، فداتشم مرسی از لطفت 😘 انشالله بزودی زایمان خودت و زمینی شدن دختر گلت 😍

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

سلام صبح بخیر خدا رو صد هزار مرتبه شکر برای گل پسر هدانا جون و دختر گل مهرای عزیز ان شاء الله خوش قدم خوش روزی و خوش نام باشن و برای بقیه عزیزانی که باردار ن و به زودی زود مامان میشن و نی نی هاشون رو به سلامتی بغل کنن و دوستان خوبی که منتظرن از امام رضا می خوام همه رو خوشحال کنه به حق فرزنذش امام جواد الهی امین

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

ببخشید دوستان این سوال رو میپرسم.میخوام اسم این تاپیک رو برای دوستم تو یه تاپیک دیگه بفرستم.ازش اسکرین شات گرفتم.رفتم تو اظهار نظر وروی اون کوه وخورشید رو زدم نوشته کلیک کنید.میزنم روش میره.چیکار کنم این عکس رو براش بفرستم.آخه بلد نیستم.ببخشید لطفا راهنماییم کنید.

ببخشید دوستان این سوال رو میپرسم.میخوام اسم این تاپیک رو برای دوستم تو یه تاپیک دیگه بفرستم.ازش اسکر ...

اینو بفرست لینکشهhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2957813/مادرهایی-که-بچه-از-دست-دادین-والان-دوباره-یا-اقدامین-یا-باردارین-و-یا-هم-دوباره-مامان-شدین-بیان-با

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..