2777
2789
عزیز دلم عکس پسرت بود😭😢😢😢😢😢 فقط از خدا میحام خیلی زود خدا یه فرشته دیگه بهت بده شبیع اش سالم و ...

ممنونم گلم .با دعای شمادوستای گلم 

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان پسرم مرخص شد گفتن که یک درصد بچه ها موقع سزارین اینطور میشن دکتر خیلی خوبی داشت خودمو بر ...

هدانا جان خیلی برات خوشحالم. خدا رو صد هزار مرتبه شکر.

ان شااله که سامیار گل زیر سایه پدر و مادرش سالیان طولانی عمر کنه به سلامتی و عاقبت بخیری.

سلام دوستان پسرم مرخص شد گفتن که یک درصد بچه ها موقع سزارین اینطور میشن دکتر خیلی خوبی داشت خودمو بر ...

خداروشکر خیلی خوشحال شدم . دیگه ازین ب بعد کمتر وقت میکنی سر بزنی ب ما😊

عزیزم شما بجز این گل پسرت بچه دیگه هم داری من نمیدونستم انشالله ک خدا حافظ هر دو شون باشه.

سر اولی هم انقدر اذیت شدی یا اون راحت بود؟

خدایا شکرت❤

خدارو شکر هدانا جونم خدارو صد هزار مرتبه شکرش انشالله همیشه صحیح سالم باشه

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
سلام خاله جونیا 😍 حال مهرا جون و دختر گلش خوبه و ماهک خانم ناز نازی زمینی شد 😍  زنگ زدم به مه ...

خداروشکر ، انشالله همیشه سلامت باشن

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم