2777
2789
سلام عزیزم آره خودم تزریق میکنم سمت چپ نی نی م هستش و سمت راست دوتا فیبروم دارم و تو بازو هم نمی تون ...

دکتر گفت اصلا به نی نی و کیسه نمیرسه   

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
منم دخترمو تو ۳۸ هفتگی از دست دادم ولی سخته سپاردم ب خودش و ناشکری نمیکنم الان ۷ ماهه گذشته هنوزم با ...

الهی خدا به دلت قرار بده 🤲

عزیزم ۳۸ هفته که بچه کامل بود، چرا نموند 😭

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانهاى گل كه يه بچه از دست داديد ولى باز باردار شديد ميش بيايد تو اين تاپيكى كه لينكش رو ميذارم  و بگيد دكترى كه باهاش باردارى موفق داريد كى هست؟ چه مراقبتهايى ازتون كرده، چه آزمايشهايى داده؟ و كلاً تجربه تون رو بگيد... ♥️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4492535/پزشک-زنان-خوب-کی-رو-می-شناسید

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن

سلام من هفته 29 هستم آزمایش خون دادم که W. B. C و آزمایش S. G. P. T(A..L.Tبالاست کسی هست که اینجوری بوده و مشکلی نباشه دارم دیونه میشم دکترم فردا هستش

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
سلام من هفته 29 هستم آزمایش خون دادم که W. B. C و آزمایش S. G. P. T(A..L.Tبالاست کسی هست که اینجوری ...

سلام  اینا چی هستن من نمیدونم  نگران نباش مگه نمیگی فردا میری دکتر   منم دکتر چنتا آزمایش دیگه برام نوشت برا فردا 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام عزیزم من تو ران میزنم خیلی درد میکنه و کبود میشه تو سمت راست  شکمم میزنم جای آمپول سفت میش ...

تو ران نزن به نظر خیلی دردناک میاد

با فاصله ۵ سانت از ناف یه ذره پوست دور نافتو بین دو انگشتت نگه دار دقت کن ک اون سوراخ آمپول وارد پوستت ک شد بزن سعی کن همشو یهو نزنی آروم آروم بزن

بعدم ک زدی تا ده دقیقه اقلا تکون نخور کبود نمیشه 

آمپول زیر جلدیه مهم نیس اگه همه ش وارد نشه 

دکترا میگن از دور ناف بهتر جذب میشه تا بقیه جاها

سلام نفسم مرسی از نگرانیات و احوال پرسیات ، فداتشم انقدر اعلانام زیاد بود نفهمیدم چی به چیه زدم رفت ...

سلام عزیزم با این حرف زدنه با مزه ات😂😂😂😂😂 خوبم عزیزم  البته نه زیاد خوب ی خرده غصه دارم حالا بماند   انشالله بزودی شرایط برات فراهم بشه و باردار بشی شوهرت نمیزاره قرص خاب بهش بده حمله رو بزن🤣🤣🤣 من هم اقدام نیستم نمیدونم چرا حال خوشی ندارم ببینم این تابستون بلاخره گل میزنه کربلایی یا نه😁😁😁😁

سلام آدینه عزیزم حالت چطوره ممنونم ممنونم از دعاهات انشالله هرچی از خدا میخای بهت بده  😍😍😍 م ...

سلام عشقم ممنونم عزیزم الهی همه بچه های این تاپیک دلشون شاد بشه‌‌..😍😍😍😍نه عزیزم با اونا هنوزم رابطه ندارم 😐😐😐خیلی ازشون دلخورم هدانا... خیلی حالم گرفته... من اهمیت نمیدم ولی دارن شیطنت میکنن تو زندگیم و شوهرم رو به من و زندگیم سرد میکنن ...بخدا راجع به من جوری حرف میزنن که انگار دشمنشونم... از آدینه جون تبدیل شدم به اون زنت(تو پیاماش دیدم)مستقیم توهین نمیکنن ولی مادر و خواهرش جوری بهش پیام میدن و حرف میزنن که استغفرالله کسی ندونه فکر میکنه شوهرم داره با زنش حرف میزنه و جالب اینکه این رفتارا رو از یکماه بعد از رفتن پسرم و قطع رابطه من شروع کردن خیلی اتفاقا افتاد یبار خواهرش با شماره ناشناس تماس گرفت گفت سلام من نشناختم گفتم سلام بفرمایید گفت ببخشید گوشی رو بده داداشم من اینجوری بودم😲😲😲گفتم فلانی تویی؟گفت بله گفتم چه طرز صحبته؟گفت وقتی تو جواب ما رو نمیدی همینه گفتم اولا پاتو اندازه گلیمت دراز کن خیلی بچه تر از اونی هستی که من بخوام به تو جواب پس بدم دوما داداش جونت بهتر از من میدونی که این ساعت خونه نیست و کجاست.... باز داشت باهام کل کل میکرد که مامانش با ی لحن بدی گفت قطعش کن باهاش حرف نزن😔😔😔خلاصه این ی نمونه خیلی کوچکش بود ..خیلی حالم بده ... من غصه دار بچم بودم ولی اونا😔😔😔😔هیچ بدی در حقشون نکردم بخدا اگر شرایط زندگیمو بگم به حالم گریه میکنید تنها کاری که کردم این بود بعد از رفتن بچم بخاطر حرفا و کارایی که تو باردازیم انجام دادن و دلمو شکستن خواستم ازشون دور باشم همین... 😢😢😢

سلام به همه

من تو ۳۰ هفته ام اما فهمیدم بچه مشکل قلبی شدید داره و فردا یا پس فردا باید برم زایمان و بچه هم رفتنیه.. 

دکتر میگه تا جایی که میشه باید طبیعی زایمان کنی به نظرتون میتونم؟ 

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش
سلام چرا صبر نمیکنی بدنیا بیاد 

الان به دنیا بیاد یا دوماه دیگه بعد از تولد از دنیا میره.. واسم خیلی خیلی سخته که دوماه دیگه نگهش دارم و بعد از دستش بدم.. دکترم هم موافقت کرده امیدوارم کارمو انجام بده

الان به دنیا بیاد یا دوماه دیگه بعد از تولد از دنیا میره.. واسم خیلی خیلی سخته که دوماه دیگه نگهش دا ...

ای خدا سخته خدا بدلت ارامش ما از دست دادیم میدونیم چی میگی میگم حداقل اونموقع عذاب وجداب دیگه نداری 

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
ای خدا سخته خدا بدلت ارامش ما از دست دادیم میدونیم چی میگی میگم حداقل اونموقع عذاب وجداب دیگه نداری& ...

ممنونم.. خواهش می کنم برام دعا کنید ..

با چندین نفر فوق تخصص قلب کودکان مشورت کردم، هرچی دیرتر به دنیا بیاد بیشتر سختی میکشه.. اگه ۱۸ هفته میفهمیدم خیلی بهتر بود..

نمیدونم الان زایمان طبیعی میتونم بکنم یا نه، از طرفی بچه کوچیکه یک و سیصد و از طرفی وقتش نیست و سخته.. کسی هست تو ۳۰ هفته طبیعی زایمان کرده باشه بدونه سختیش چجوریه؟

ممنونم.. خواهش می کنم برام دعا کنید .. با چندین نفر فوق تخصص قلب کودکان مشورت کردم، هرچی دیرتر به د ...

اره حتما میتونی بگو دکتر سونو بفرسته که لگنت خوبه یانه برا زایمان چون وزنش کمه نباید زیاد سخت باشه خدا خودش کمکت کنه

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..