2777
2789
آره ماری بقران راست میگی واقعا باید خدا بخواد... درسته علم پزشکی خیلی خیلی پیشرفت کرده نازایی خیلی ...

بخدا اومده بود بیمارستان ملاقاته من..بچش الان ۶ ماهشه.گفت هفته ۳۵ بچم ۴۸ ساعت تکون نخورد حتی اومدم بیمارستان هر کاری کردن حرکت نداشت فقط ضربان قلب داشت بعد بهم دارو دادن بچه حرکت کرد دیگه گفتن نه مشکلی نیست وگرنه میخواستن همون موقع ختم بارداری بدن..میگفت ببین عزیزم فقط خدا باید بخواد ینی بگم کاری نبود که نکنه بچه رو سقط کنه طوری که سه ماهه بود با داروهای گیاهی که واسه سقط میخورد دچار مسمومیت شد و بیمارستان بستری شد خودشم که توده داره ولی خدا میخواست اون بچه به دنیا بیاد

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
من ۱ سقط داشتم .حالا ۷روزه اقدام کردم..واسم خیییلی دعا کنید..... این نفخ شکم طبیعیه؟؟؟؟

انشالله که باردار بشی..یکی بیاد بگه باردارم حالمون یکم خوب بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا منم تنها ارزوم اینه ک خدا پسرم آرسامم همونجوری همون شکلی بهم بده خدایا نگاهم خیلی دل شکسته ام& ...

عزیزم انشالله بزودی باردار میشی خواهر جون مهربونیه خدا بزرگتر از تصور من و توئه

سلام خانوما من چیکار کنم خونریزیم زیاد شه دیروز روز دوم پریودم بود رفتم حموم خونریزیم قطع شده خیلی ...

نمیدونم عزیزم من که هنوز پریود نشدم

دوباره تست انکار دیوونم  ولی باز هیچ علامتی نداشت یعنی خرابن  ..وای الان بچم باید هفت ماهش میبود من دنبال بی بی چکم..خدایا

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

من ۶ روز دیگه موعدمه ولی الان لکه بینی دارم ممکنه بخاطر برداشتن بار سنگین باشه کسی میدونه 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

هیچکس نیست 

دوباره تست انکار دیوونم  ولی باز هیچ علامتی نداشت یعنی خرابن  ..وای الان بچم باید هفت ماهش ...

😢نگوووو تو رو خدا..منم از این فکرا گاهی می کنم یهو کل تنم خسته میشه و میگم دیگه توان بارداری دوباره ندارم خدااااااا

من ۶ روز دیگه موعدمه ولی الان لکه بینی دارم ممکنه بخاطر برداشتن بار سنگین باشه کسی میدونه 

شاید کار زیاد کردی و یکم بدنت ضعیف تر شده..البته اگه مطمئنی کیست و پولیپ نداری..گرچه یبار جلو افتادن یا عقب افتادن پریود طبیعیه

😢نگوووو تو رو خدا..منم از این فکرا گاهی می کنم یهو کل تنم خسته میشه و میگم دیگه توان بارداری دوباره ...

خیلی سخته آخه توانشو ندارم آخه ماها خستگی زایمان به تنمون موند بچه هامون نموندن که اینخستگیو برطرف کنن نمیدونی چقدر خوشحال بودم که بچم دنیا اومد همش میگفتم خداروشکر دیگه از شر زایشگاه و بارداری و زایمان راحت شدم

خیلی سخته آخه توانشو ندارم آخه ماها خستگی زایمان به تنمون موند بچه هامون نموندن که اینخستگیو برطرف ک ...

دقیقا خیلی خسته ام..میگم خدایا ینی قراره چجوری بهم کمک کنی یا چه توان و تحملی بهم بدی که اون نه ماه واسم راحت و زود بگذره!!بعدم همش میگم تو رو به همه مقربان درگاهت دیگه منو امتحان نکن واقعا دیگه نا ندارم

دوستانی که عضو ختم دعای توسل هستن فراموش نشه جمعه چهارمه..ازوقتی شروع کردم چه جمعه های خاصی بود یا شهادت بود یا میلاد واینا

قبول باشه عزیزم..اونم تغییر می کنه نگران نباش

ان شاءالله 

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
عزیز دلم❤❤❤انشاله چشمات بچه زیبا و سالمت رو در اینده ببینه گلم

رفتی مسافرت اومدی   با خبرای خوش منتظریم 😍