2777
2789
فکر گردم اهل ارومیه با اردبیلی  چه خوبه مشهدی هروقت تونستی بری حرم نایب الزیاره باش عزیزم  ...

خداروشکر. چشم عزیزم حتما. انشالله خیلی زود هم حرم باز میشه و قسمت همتون میشه.

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
@پاس     @mary_ryan2    @السا98 @_آدینه_   @aijahan    & ...

سلام عزیزم💋

سلام به همه دوستان عزیزی که گرچه ندیدمشون ولی همدم تلخ ترین روزها و شب های زندگیم بودن🌹🌹🌹🌹

امیدوارم سال ۹۹ برای تک تک شماها پر از شادی و سلامتی و خبرهای خوب باشه و به همه آرزوهاتون برسین💋💋🌹🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجا خیلی خلوت شده چرا اینقدر سوت و کور هست 

سلام آذی جون .خوبی عزیزم؟سال نو مبارک

من هر کاری میکنم نمیتونم بهت پیام خصوصی بدم.کار واجب دارم.میشه خواهش کنم اگر میتونی اینکارو انجام بدی

سلام به همه دوستان عزیزم... عیدتوووووون مبااااارک....🤗🤗🤗🤗🤗امیدوارم سالی  پر از آرامش سلامت ...

سلام آدینه جونم.خوبی عزیز دلم؟سال نو مبارک

الهی که امسال بهترین اتفاقات زندگیت رقم بخوره🌹🌹🌹

سلام دوستان گلم.

نو بهار  همه شما مبارک باشه. ان شااله که سال جدید برای شما پر از اتفاق های قشنگ زندگی بشه همراه با سلامتی  و شادی.

آذر، مریم، آیجهان، آدینه و سایر دوستان امیدوارم به زودی خبرهای قشنگتون رو برامون تایپک کنید.🌹🌹

سلام دوستای گلم  چقدر دلم برا همتون تنگ شده بود 

امیدوارم حال همتون خوب باشه و به زودی زود دامن هممون سبز بشه. 

بچه ها کیا باردارن به سلامتی؟ خیلی وقته نبودم

مهرا و هدانا رو میدونم

سلام دوستان گلم. نو بهار  همه شما مبارک باشه. ان شااله که سال جدید برای شما پر از اتفاق های قش ...

سلام عزیز دلم خوبی؟ چه خبرا؟سال نو مبارک..انشالله امسال مامان میشی😗😗😗😗

برو دکتر اگه نیاز باشه بهت دارو میده منم سه ماه اقدام بودم نشد رفتم دکتر قرص داد 

چ دارویی بهتون داد که باردار شدین؟ب من لتروزول و امپول hmg 5 تا داد ولی خیلی زودتر از موعدم پریود شدم . این ماهم ک بهم دارو نداد گفت همه تعطیله نمیشه بدون سونو

سلام عزیزم💋 سلام به همه دوستان عزیزی که گرچه ندیدمشون ولی همدم تلخ ترین روزها و شب های زندگیم بودن ...

سلام مریم جان حالت  چطوره 🤗🤗

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام دوستای گلم  چقدر دلم برا همتون تنگ شده بود  امیدوارم حال همتون خوب باشه و به زودی زو ...

سلام غریبم جان خوبی عزیزم  چه خبرا چه میکنی  عیدت مبارک انشالله سال جدید بهترین ها برات اتفاق بیفته 😙😙😙😙😙

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
خداروشکر. چشم عزیزم حتما. انشالله خیلی زود هم حرم باز میشه و قسمت همتون میشه.

مرسی عزبرم  چشمت بی بلا😍😍😙😙😀😀

اصفهان

عزیزم من اصفهانم 

دکتر روح امین هم نشنیدم تاحالا 

من پیش پروفسور طاهریان میرم 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
سلام آدینه جونم.خوبی عزیز دلم؟سال نو مبارک الهی که امسال بهترین اتفاقات زندگیت رقم بخوره🌹🌹🌹

سلام قربونت برم😍😍😍😍 ممنون عزیزم... انشالله برا همگیمون پایان غم و بلا باشه و روزهای خوش در انتظار همگی باشه...انشالله تو هم به تمام خواسته هات برسی عزیز دلم😙😙😙🤗🤗🤗🤗