2777
2789
منم واتساپ وتلگرام وپاک کردم تارک دنیاشدم نمیدونم تاوان کدوم گناه نکردرودارم میدم

عزیزم تاوان هیچ گناهی رو پس نمیدیم خواست و اراده خداوند به این اتفاق بوده همنجورم قول داده که بعد از هر سختی آسانی میاد

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداکجاست جوابموبده؟

صبر داشته باش.ینی راضی هستی همین الان میفهمیدی بارداری ولی به خاطر فاصله خیلی کم با زایمانت خدای نخواسته تو باردتریت به مشکل بدی برخورد کنی؟؟؟

نه کجابعدهرسختی اسانی؟ دوماه دارم زارمیزنم صبح تاشب توخونه تنهاکارم شده غصه خوردن وگریه کردن باورت ن ...

اصلا توانشو داری واسه همسرت غذا بپزی؟حالا نظافت خونه و اتو کشیدن و .. بماند

الانم دلموخوش کردم به تلخی دهنم میگم شایدحامله باشم کمی دلم اروم بگیره 

من میدونم برای اینکه احتمال بارداری رو بیشتر کنی باید به شب درمیون رابطه داشته باشی

[QUOTE=99900674]نه خیلی اعصابم بهم ریختس [/QUOTEمیفهمم حق داری عزیزم.ولی میدونی که هر چقدر وضعیت روحیت خرابتر باشه احتمال بارداری کمتر میشه

مری جان یعنی دوماه خیلی کمه؟

اره قربونت بشم. تا ۴۰ روز بعد زایمان که رابطه ممنوعه. تو الان ینی ۲۰ روزه داری واسه بارداری تلاش می کنی خب طبیعیه هنوز نتیجه نگرفتی..با اون روحیه داغون دیرتر باردار میشی

سلام به همه مامانایی که مثل من بچه شونو از دست دادن.سخته خیلی سخت مخصوصا اگر حضورشو درک کرده باشی،دیده باشیش و هر روز و هر ثانیه چشمتو به نگاه قشنگش دوخته باشی اونوقت برای همیشه هیچ چیز و هیچ کس نمیتونه جای اون فرشته رو برات پر کنه مثل من که با گذشت تقریبا دو سال از رفتنش هنوز تمام زندگیم صالحمه و هر لحظه با یادش زندگی میکنم

من جمله تو بودم و نمی دانستم...