2777
2789
عزیزم بار اخر هرچی گفته درست تره.هفته های ۱۲ حدس میزنن بمنم گفتن احتمالا دخترباشه ولی مطمعن نیستیم ش ...

اره عزیزم استرس خیلی دارم ولی دیروزرفتم نگفت ۱۴هفته گفت ۱۵هفته دیگه

اره عزیزم استرس خیلی دارم ولی دیروزرفتم نگفت ۱۴هفته گفت ۱۵هفته دیگه

خوب دیگه ۱۵هفته ای دیگه شک نکن ب حرفشون بجاش براارامش دخترت قران بخون و ختم بردار.من تاحالا یکبارکامل قرانوخوندم دفعه دوممه دارم میخونم چله زیارت عاشورا و حدیث کسا هم برداشتم اگه فکرم ازاد باشه استرس میگیرم منم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب دیگه ۱۵هفته ای دیگه شک نکن ب حرفشون بجاش براارامش دخترت قران بخون و ختم بردار.من تاحالا یکبارکام ...

خوب میکنی منم میخونم واقعاارامش میاره  قربونت عزیزم ولی میترسم لج کرده باشه

خوب میکنی منم میخونم واقعاارامش میاره  قربونت عزیزم ولی میترسم لج کرده باشه

منم گاهی استرسم زیاده بچم سفت میشه میفهمم لج میکنه. ولی گناه دارن بخدا ک تواسترس ماها رشد کنن. تواگه شرایط منو بدونی الان درچه وضعیتیم استراحت مطلقم مجبورم درازبکشم همش.صبح تاشبم تنهام مگر شوهرم بیاد برام یچیزی بیاره بخورم. مادرشوهرودختراشم سر همین استراحتم چقدر حرف دراوردن و بحث کردن باهام میگن تونمیتونی.ازهمه طرف انرژی منفی میدن بهم خودمم ک کسی روندارم بهم ارامش بده.بخاطر دخترم خودمو زدم ب بی تفاوتی رو کردم به قران فقط ازاون ارامش میگیرم وگرنه همش شبا تاصبح کابوس میبینم.

منم گاهی استرسم زیاده بچم سفت میشه میفهمم لج میکنه. ولی گناه دارن بخدا ک تواسترس ماها رشد کنن. تواگه ...

میدونم عزیزم خدااون روزونیاره ادم محتاج مادرشوهروخواهرشوهربشه

منم گاهی استرسم زیاده بچم سفت میشه میفهمم لج میکنه. ولی گناه دارن بخدا ک تواسترس ماها رشد کنن. تواگه ...

عزیزم به حرف هیچ کس اهمیت نده.لبخند بزن به همه چیز .خدا یه فرشته تو وجودت گذاشته.سعی کن از این روزات لذت ببری.مادرشوهر خواهرشوهر کیلویی چند😏😏

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
عزیزم به حرف هیچ کس اهمیت نده.لبخند بزن به همه چیز .خدا یه فرشته تو وجودت گذاشته.سعی کن از این روزات ...

بله عزیزم تلاشمو میکنم اهمیت ندم ولی اوناهم کم نمیارن از تلاششون برابدجنسی کردن.همه چیزو سپردم دست خدا ان شااله خودش بچه منو وبقیه بچهارو سالم به مقصدبرسونه