2777
2789
سعیده 😔😔😔 خدا نکنه عزیزم تو عکس گزارش داده لوله بازه و اونجا هم گفتن بازه ولی دکتر میگه همچین باز ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم اما ته دلم روشن خدا دلتو شاد میکنه گلم شوهر منم مرداد ازمایش داد افتضاح بود اما خداروشکر دارو خورد بهشم رسیدم اذر ازمایش داد خیلی خوب شده بود دکتر گفت عالیه بعدشم دکتر گفت نگرانی نداره اگرم عمل بخواد عملش سرپایی

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زهراجان زود ناامید نشو برو با یه دکتر دیگه هم مشورت کن

دکتری که خوب همچی رو شفاف سازی کنه

بخدا یه حسی بهم میگه هیچ مشکلی نداری

خدایاااااا شکررررررررت.میدونم یه روز میاد که به آرزوم میرسم و از ته دل میگم خدایاشکرت که منو تنها نزاشتی
نمیدونم میخای جواب بفرستم شاید متوجه شدی 😔 واقعا نمیفهمم گفت ازمایشات خوبه ولی برا شوهرمم از این تع ...

ارسام جان منم پارسال دوم اقدام باردار شدم اما بچمو تو 19 هفته از دست دادم امسال ازمایش شوهرم خیلی بد بود خواب این ناراحتی ها رو اونا تاثیر داره اشاالله دوتامون دامنون سبز میشه اگه قابل بدونه خدا برات دعا میکنم

سلام باران جان عزیزم.خوبی؟ممنونم از محبتت باعث افتخارمه دعام کنی. وای سال ۹۸ بدترین سال زندگیم بود ...

وای مریم جان خیلی به فکرت بودم خداروشکر بهتری واقعا امسال بدترین سال عمر منم بود اشاالله دیگه خوشی ببینیم

مارياي عزيز هيچي متن عكس پروفايلت همه ي حرفيه كه بايد گفته بشه ماه من رفت ماهت بميرد آسمان

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

زیباااا جان از خدا برات دلی ارام میخام

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

زهرا  جان چرا دکتر دیگه  نمیری اجیم رفت دکتر گفت خانم تو مادرزاد نازایی نمیدونی چه کشید کاملا ناامیدش کرد سه بار ای وی اف کزد تا ما گقتیم دکترت عوص کن اون هم مهربون هم دلسوز هم بهش  امید داد   

زهراي عزيز  ناراحتيت رو مي فهمم هيچ حرفي براش ندارم به قول السا معجزه از خدا براي هممون مي خو ...

زیبا جان اصلا نمیتونم بفهمم این چه نکبتی منو گرفته وای هر چی راه میرم بستس دیگه نمیکشم  روزی ک بچم تو خاکـ کردم گفتم خدایا جون منو بگیر من طاقت ندارم اینروزا رو ببینم ولی همه گفتن بچه اولت بود خدا جاش سبز میکنه کو چرا روز به روز تعداد بچه هام و دردام و زجرام اضاف شد شدم یه ادم دیگه با هزار تا مشکل 😔😔😔 خدایا چرا نمیبینی ؟ چرا زجرم میدی ؟ 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
عزیزم خیلی ناراحت شدم اما ته دلم روشن خدا دلتو شاد میکنه گلم شوهر منم مرداد ازمایش داد افتضاح بود ام ...

ممنون عزیزم نمیدونم چی بگم کاش درد فقط درد خودم بود تو هر بارداری از هر دکتری یه ضربه خوردم هیچی عایدم نشد هی نشد ک بشه ، امیدوارم بزودی مادر بشی عزیزدلم 😘

زهرا  جان چرا دکتر دیگه  نمیری اجیم رفت دکتر گفت خانم تو مادرزاد نازایی نمیدونی چه کشید کا ...

هدانا جان این دکتر سر عمر از بهترین دکتراس بهش گفتم من داغ بچه کشیدم شکستم با هر بارداریم هر وقت پا گذاشنم تو مطبت ناامیدترم کردی ولی دکتر نمیفهمه حس منو نمیفهمه من چی کشیدم که من بجای اونهمه لباس کفن تن بچم کردم گذاشتم تو خاک یعنی چی نمیفهمه من ۳ سال دارم اشک میریزم نمیفهمه امید هر بار ناامیدتر شده یعنی چی نمیفهمه شکم چهارم میخام برم برا بچه اول یعنی چی 😔

وای مریم جان خیلی به فکرت بودم خداروشکر بهتری واقعا امسال بدترین سال عمر منم بود اشاالله دیگه خوشی ب ...

ممنونم مونا جان.باور میکنی از گذر زمان خوشحالم فقط منتظرم امسال تموم بشه

واضح  نیست زهرا جان