2777
2789
سعیده 😔😔😔 خدا نکنه عزیزم تو عکس گزارش داده لوله بازه و اونجا هم گفتن بازه ولی دکتر میگه همچین باز ...

سلام عزیزم

انشالله زود باردارمیشی و بغلش میکنی 

همه ی این روزا یادت میرا،این روزها هم میگذره

هرچی باشه یه درمونی هم داره

خدایاااااا شکررررررررت.میدونم یه روز میاد که به آرزوم میرسم و از ته دل میگم خدایاشکرت که منو تنها نزاشتی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سعیده 😔😔😔 خدا نکنه عزیزم تو عکس گزارش داده لوله بازه و اونجا هم گفتن بازه ولی دکتر میگه همچین باز ...

ازمایشی چیزی داری نشون دکتر اورولوژی بدی؟

یا خودشم باید بره اورولوژی؟

خدایاااااا شکررررررررت.میدونم یه روز میاد که به آرزوم میرسم و از ته دل میگم خدایاشکرت که منو تنها نزاشتی
واقعا انصاف نیست چرا فرق ها باشه بین زن ها چرا  وقت خدا تو هیچکدوم بارداری نگاه نکرد و هی درد ر ...

عزیزم تو رو خدا ناامید نباش .میدونم الان هرچی بگم آرومت نمیکنه ولی از خدا میخام خودش برات معجزه کنه.جز دعا کاری از دستم بر نمیاد.ولی عزیزم امید تو از دست نده🙏🙏

سلام عزیزم انشالله زود باردارمیشی و بغلش میکنی  همه ی این روزا یادت میرا،این روزها هم میگذره ...

سلام عزیزم ممنونم از لطفت ، تو خوبی ؟ اصلا نمیدونم  چیشده یهو فعلا از زمین زمان میباره دکتر که یه عالمه دارو داده ولی شوهرم میگه باز ازمایش تکرار کنم ببرم اورلوژی دکترم ک وقتی میرم پیشش از زندگی سیرم میکنه دیروز همونجا پس افتادم چی بگم بعد سه بارداری درد و زجر زیاد دیگه طاقت ندارم نمیکشم تمومم

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

خوب یعنی چی‌باز دل انگیز، یا لوله بازه یابستس یا چسبندگی داره که رفع میشه، بنظرم نظر دکتر دیگه ای روهم بپرس، 

واسه همسرتم نمیدونم چرا این اتفاق افتاده ولی فک نمیکنم یموضوعی که ممکنه واسه خیلیا پیش میاد میدونی چرا اینو میگم اخه رفتم دکتر نه یک دکتر همشون ازم پرسیدن شوهرم از داده گفتم ۸ یا ۹ ساله پیش مشکل نداشت گفت اصلا ربطی نداره که بخواد الانم خوب باشه مجدد از بده که گفتم ایشون راضی به از دادن به هیچ وجه نیستن، مس حتما یه چیز معمولیه نگران نباش دارو میخوره خوب میشه خلاصه اون بنده خدام استرس نگرانی فشار کار هزار یک دلیل دیگه میتونه تاثیر گذاشته باشه

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

بچه ها منو ببخشین من واقعا از همچی بریدم فقط دارم میگم ک خالی بشم از روز اول بدون مشکل باردار شدم بخاطر یه بند ناف لعنتی همچی بهم ریخت و شد شروع بدبختیام تو رو خدا ببخشید دردم نمیتونم به کسی بگم 

عزیزم تو رو خدا ناامید نباش .میدونم الان هرچی بگم آرومت نمیکنه ولی از خدا میخام خودش برات معجزه کنه. ...

فداتشم عزیزم امیدوارم بزودی صدای قلب جوجت بشنوی و استرست تمومشه😍

سلام عزیزم ممنونم از لطفت ، تو خوبی ؟ اصلا نمیدونم  چیشده یهو فعلا از زمین زمان میباره دکتر که ...

بنظر میرسه شاید دکترت دکتر خوبی باشه ولی از اون دکتراس که از زندگی سیرت میکنه میزنه ردحیتو داغون میکنه، حتما پیش دکتر دیگم برای مشورت برو

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
واقعا انصاف نیست چرا فرق ها باشه بین زن ها چرا  وقت خدا تو هیچکدوم بارداری نگاه نکرد و هی درد ر ...

زهراي عزيز 

ناراحتيت رو مي فهمم هيچ حرفي براش ندارم

به قول السا معجزه از خدا براي هممون مي خوام

درد زياده هيچ وقت فكر نمي كردم كه باكس باكس شمع بخرم و براي فرشته ام روشن كنم

هر شمعي كه مي سوزه قلب من هم مي سوزه

مي دوني تا حالا به كسي نگفته بودم 

من بعد از بچه اولم كه سقط شد

دو بار آي وي اف كردم😞😞😞 اينو نگفته بودم 

اما چرا 

نمي دونم 

شايد خودم دلم براي خودم ميسوزه

مني كه بلد نبودم قرص قورت بدم اونقدر آمپول زده بودم كه  ديگه پشت و شكمم هيچ حسي نداشتند

وقتي نتيجه منفي ميشد اينقدر جيغ ميزدم كه صدام مي گرفت

بار چهارم خدا فرشته ام رو بهم داد طبيعي و بدون انتظار

فكر مي كردم پايان انتظار منه

اما خدا فرشته ام رو نشون داد حسرت شد آه شد

من فرشته ام رو كفن شده بغل كردم

عزيزم چون اينقدر ناراحتم حرف اميدواركننده برام سخته گفتنش

فقط اينو گفتم كه بگم منم جزو همين انصافم و تنها نيستي😭

خوب یعنی چی‌باز دل انگیز، یا لوله بازه یابستس یا چسبندگی داره که رفع میشه، بنظرم نظر دکتر دیگه ای رو ...

نمیدونم میخای جواب بفرستم شاید متوجه شدی 😔 واقعا نمیفهمم گفت ازمایشات خوبه ولی برا شوهرمم از این تعجبم اگه مشکل داره چرا من تو ۳ سال سه بار باردار شدم