2777
2789
نگواینجوری عزیزم اگه لیاقت نداشتی فرشته اولتم بهت نمیداد ولی برای منم غلیظ وسیاه بودسخت میومد سونوهم ...

آزمایش  قند بود  امروز باید برم  سنو گفت اول سنو بعد آزمایش 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای کاش دست خودم بود بعضی اوقات دلم می خواد فقط یک دقیقه به هیچ چیزی فکر نکنم

من الان تو بارداریم این حالت رو داشتم و دارم.ک تنگی نفس شدید بهم دست میداد دست خودم نبود بعد دکترم برام اکو نوشت انجام دادم گفت فقط و فقط استرسه با اینکه همش میگفتم نه من به گذشته فکر نمیکنم نه اینکه فراموش شه ولی کنترل میکنم . الان ک فهمیدم تو ضمیر نا خود اگاه مرور میشه خودمو بیشتر از همیشه سرگرم میکنم.اصلا خونه نمیمونم .سخته ولی شدنیه عزیزم .

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
به منم گفت بد رگی من همیشع راحت خون میدادم الان باردار شدم تمام دستام تیکه کردن همش کبود مچ دستام بد ...

عزیزم قندت بخاطربارداری بالامیره سعی کن برنج کم بخوری بیشترماهی ومرغ بخور وگوشت بوقلمون باسالادکاهوکه پازگوجه وخیارباشه گوشت قرمزکم بخورچیزای شیرین وقنداصلانخورتوت خشک بخورفقط 

مصی جان چیزاشیرین دوسداری یاترش؟

تقریبا سعی میکنم همه رو به اندازه بخورم اما بیشتر ترش و شور . با اینکه قبلا اصلا از نمک برای خیار و انار و خیلی چیزای دیگه استفاده نمیکردم.تهوع رو کم میکنه.شیرینی هم چون وزنم یکم بالاست خیلی کمتر,, فقط بستنی ی وقتایی .

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

زهرا جان کجایی پریود نشدی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین