2777
2789

مهرا عزبزم میشه تنها۹۶ تگ کنی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
عزیزم قندت بخاطربارداری بالامیره سعی کن برنج کم بخوری بیشترماهی ومرغ بخور وگوشت بوقلمون باسالادکاهوک ...

چشم حتما گوشت قرمزو نمیشه حذف کزد بخاطر اهنش  ولی شتیدم که گوشت پرنده مثل بلدرچین و اینا تو بارداری خوب نیست 

ممنونم عزیزم 

قبل بارداری آزمایش دادم همچی نرمال بود بعدش همچی بهم ریخت 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الانم ازمایش قند دادی عزیزم ؟

اره امروز قند دوساعته دادم 

چشم حتما گوشت قرمزو نمیشه حذف کزد بخاطر اهنش  ولی شتیدم که گوشت پرنده مثل بلدرچین و اینا تو بار ...

دکترم گفت چربی وقندتوبارداری بالامیره نه بلدرچین بوقلمون دکتربمن گفت مثل گوشت مرغ اصلاقابل تشخیص نیست ولی بمن گفت گوسفندهفته ای دوباربخورولی گوساله نخور

سلام مهرا و هدانای عزیزم و بقیه دوستای گلم 

والا نه پریود نشدم زیاد حالم خوب نیس تو تاپیک هم نمیام دوستان باردارن گناه دارن بیام حرف بزنم شماها هم اعصابتون میریزه  بهم 😘

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام مهرا و هدانای عزیزم و بقیه دوستای گلم  والا نه پریود نشدم زیاد حالم خوب نیس تو تاپیک هم ن ...

سلام عزیزم بیا اینجوری اروم میشی نزارتودلت بمونه منم حالم دست کمی ازتونداره هرکی داریم یجوری میکشیم راست میگن دنیادارمکافات واقعامن اعتقادپیداکردم

سلام مهرا و هدانای عزیزم و بقیه دوستای گلم  والا نه پریود نشدم زیاد حالم خوب نیس تو تاپیک هم ن ...

نه عزیزم مگه دردمون یادمان میده 

دیگه دکتر نرفتی  

عکس رنگی چی چکار کردی نگرفتی