2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا نکنه عزیزم کاش منم خددا پسرمو بهم بده ولی دلم میخاد کپه امیرم باشه هیچی د یگ تو این دنیا ازش نمی ...

خدا ازسوختن بنده هاش لذت میبره ازناامیدکردنشون لذت میبره انشا...به شما بده منکه دیگه قبولش ندارم دروغ گفته بعدهرسختی راحتی بعدهرسختی سختی بدتریه

خدا ازسوختن بنده هاش لذت میبره ازناامیدکردنشون لذت میبره انشا...به شما بده منکه دیگه قبولش ندارم درو ...

عزیزم ناشکری نکن بخدا پسرا هم ماهن من تو این پنج ماه نمیدونی چی داشتم احساس میکردم تمام دنیا رو دارم هیچی برام مهم نبود میگفتم من امیرمو دارم ک هیچی نمیخام ولی چرا خدا 

مهرا داری ناشکری میکنی  میدونی  نکن نکن  بعدا عذاب وجدان میگیری

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

السا ومریم جون به نیتتون سوره حشر را خوندم   

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
خدا ازسوختن بنده هاش لذت میبره ازناامیدکردنشون لذت میبره انشا...به شما بده منکه دیگه قبولش ندارم درو ...

مهرا جان میفهمم ناشکری نکن مگه نگفتی بارداری اولت دوس داشتی پسر بشه و دختر شد دیدی ک جیشدپس اینبار بگو شکرت بگو پسر قشنگم خوش اومدی دیدی ها سونو و ... الکیه فقط خاست خدا میفهمم منم دوس دارم پسرم برگرده چون آرسامم رفته ولی دخترم بشه میگم شکر هر چند ادم دلش همون میخاد ایشالا بعدش هم ماهک نازت میاد عزیزم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
بچه ها ازتون یه خواهشی دارم، با دلهای پاکتون برام دعا کنید که این سه شنبه برام به خوبی ختم به خیر بش ...

انشالله بحق دل علی اصغر ختم به خیر بشه الهم صلی علی محمد وال محمد انشالله بهترینها برات اتفاق بیفته