2777
2789
خو همونجوری زدم ولی نمیاد بالا

@baby_1398

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان امیر اینو کپی کن  بعد واردشو

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفت بچم پسردخترم براهمیشه رفت😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مهرا دعا کن سالم بیاد بعلت انشالله دختر دارم میشی

مهرا جان هفته چندی چون تا هفته ۱۵ نمیشه نطر قطعی داد 

سلام سعیده جان حالت بهتر شد عزیزم انشاالله 

بهترم عزیزم، دیشب حالم خیلی بد بود تب شدید داشتم ولی امروز یکم بهترم، ولی از بس قرص حوردم معدم داره میترکه هر چهارساعت دو تا اموکسی سیلین با قرص سرماخوردگی میخورم 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
هفته ۱۲نمیدونم خیلی حالم خرابه البته گفت هفته دیگم بیا که دیگه نمیرم

عزیزم شاید شک داره گفته مجدد بیا، ولی بازم عزیزم فقط سالم بودنش برات مهم باشه انشالله ماهکم میاد قرار نیست داداشش تنها بمونه

عزیزم شاید شک داره گفته مجدد بیا، ولی بازم عزیزم فقط سالم بودنش برات مهم باشه انشالله ماهکم میاد قرا ...

نه عزیزم من همین یکی بس ازهرچی بچه وبارداری  بیزارم تاحالاهم اشتباه فکرکردم خداهست خدابزرگ نه نیست دیدشش ماه زجرمیکشموصداش میکنم جوابمونداد دیگه صداش نمیکنم دیگه نمازنمیخونم امیدموناامیدکرد 

نه عزیزم من همین یکی بس ازهرچی بچه وبارداری  بیزارم تاحالاهم اشتباه فکرکردم خداهست خدابزرگ نه ن ...

الان ناراحتی عزیزم اروم میشی کم کم، بزار پسر شیطونت بیاد  اونوقت خودت میفهمی اشتباه فکر میکردی