2777
2789
دلم خونه نمیتونم چکار کنم بچه دسته گلم ب راحتی از دستم رفت چکار کنم ی لحظه از ذهنم ببرون نمیره 

عزیزم قسمتش همین بود تقدیره چه میشه کرد هر مناسبتی که میشه دلم بیشتر میگیره پارسال چقدر خوشحال بودم پارسال ۲۹اذر آزمایشم مثبت شد

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم قسمتش همین بود تقدیره چه میشه کرد هر مناسبتی که میشه دلم بیشتر میگیره پارسال چقدر خوشحال بودم ...

من چهار مهر بود خدا چ ذوقی داشتم دلم خیلی گرفته هر ثانیه اندازه صدسال میگذره برام اینقد سخته برام ک‌جز مرگ ب هیچی فکر نمیکنم  واقعا تقدیر بوده

خدایا دلم برا ارامشی ک از امیرم میگرفتم تنگ شده عزیز دلم چگونه نبودنتو باور کنم امیر من پسر قشنگم دل ...

عزیزم خداصبروآرامش بده بهتون .درک میکنم

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
@باران۳۱   جون کجایی عزیزم چند روزه نیستی عزیزم، حتما مشغول کریسمسین

سلام سعیده عزیزم. خوبی؟

واسه کریسمس ما کاری نمی کنیم.  من با قطع درختان به خاطر کریسمس مخالفم. میتونیم بجای یه درخت قطع شده یه درخت کوچیک توی گلدون داشته باشیم!

واسه شب کریسمس میریم خونه مادر شوهرم و اصلا جای بحث و فکر کردن نداره😅. هر سال همه خانواده اونجا جمع میشند.

این هفته  خیلی خسته بودم، شبها اصلا نمیتونستم بخوابم، همش کابوس می دیدم، با اینکه سوره حمد و توحید و ایت الکرسی رو خیلی میخونم اما تاثیر نداشت.

این هفته بهترین تایم واسه اقدامم بود، ولی همش یه چی پیش آمد که نشد بیش از یکبار استفاده کنم،😕

امشب هم که شب یلداست خیلی دلم میخواست کنار خانواده ام بودم.😕😕

خدایا دلم برا ارامشی ک از امیرم میگرفتم تنگ شده عزیز دلم چگونه نبودنتو باور کنم امیر من پسر قشنگم دل ...

خدا به دلت صبر بده😢

اگه ناراحتت نمیکنه، میشه بگی چه اتفاقی واسه فرشته ات افتاده؟

آره از صبح گریه می کنم می گم مگه میشه دیگه شادی داشته باشم فرشته ام رفته چه جوری شاد باشم آره از در ...

زیبا جان لطفا خودت رو اینقدر اذیت نکن، 

خدا خیلی بزرگه، ما مصلحتش رو نمی دونیم. مطمئن باش شما لایق مادر شدن هستی و به زودی فرزند نازت رو به آغوش میگیری، سالم و صالح❤ 

همسایمون یلدابزن برقص راه انداختن جشن گرفتن ولی توخونه یه همسایه غم داره ازدرودیوارش میباره چقدرسخته ...

مهرا جان اینقدر خودت رو با این افکار اذیت نکن. اگر هر اتفاقی رو از دید مثبتش نگاه کنی، زندگی ات خیلی قشنگ میشه🌹🌹

همسایه شما از سر بدجنسی اینکار رو نمیکنه و فکرش را هم نمیکنه که ممکنه شما ناراحت بشی.

ببین اینجا وقتی کسی فوت میکنه، حتی کیک خامه ایی درست میکنند و دور هم میخورند، و بعد شروع میکنند به حرف زدن در مورد شخص فوت شده، خاطراتی که دارند و.‌.. دلیلش اینه که با اینکار میخوان به هم کمک کنند تا غم دلشون کم بشه و صبرشان زیاد بشه. حالا توی ایران اگه یکی اینکار رو بکنه فحش محسوب میشه.

تعریف کردم که فردای روزی که کورتاژ کردم، مادر شوهرم برام کیک درست کرد اون هم خامه ایی!!! و بعد کلی باهام حرف زد. میخواست کمکم کنه تا غم دلم کم بشه و صبرم زیاد بشه. من از دید مثبتش نگاه کردم و ناراحت نشدم

پسرم پنج ماهش بود عینه دسته گل گهواره افتاد روش خدا دلم دیگ صبر نداره 

الهی بمیرم برا دلت که میدونم چجور داره میسوزه خیلی سخته خیلی وقتی دلتنگ باشی ولی هیچی نیست که ارومت کنه 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
یعنی من مادر لایقی نبودم برا امیر خدا امیرم غنچه پرپر شده ام چ جوری بدون تو هنوز زنده ام 

منم همیشه این حرفها رامیزدم میگفتم حتما لیاقتشو نداشتم ولی سرنوشتشون این بود😔

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان امیر حال دختر و شوهرت چطوره کی پیشته؟