2777
2789
سلام، امروز دخترم چهارماهش تموم شد باید میرفتم واکسن میزدم براش، خدایا همه چی برام شده حسرت

عزیزم نرفتی پیشش امروز 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
عزیزم اینجا مانیتورینگ راحت انجام نمیدند، مثل ایران نیست که برم دکتر و بگم میخوام مانیتورینگ انجام ب ...

پریشب اخبارم گفته بود که ایران اندازه تمام اروپا عکس و اینا میگیرن 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@آرسااام   زهراجان کجایی؟نیستی؟ازحالت یه خبربده بالاخره پری اومدیانه؟

سلام مهرا جان فدات تو خوبی ‌؟ نی نی جون خوبه ؟ والا نه نیومد فک کنم دیگه بزار سر موعد بعدی بیاد

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام مهرا جان فدات تو خوبی ‌؟ نی نی جون خوبه ؟ والا نه نیومد فک کنم دیگه بزار سر موعد بعدی بیاد

من روی تو پریود شدم کم مونده پاک بشم 😂😂

بقایامم گمونم دفع شد ولی پریودم خیلی سبک تر از شرایط قبل بود قبلا از درد میمردم خونریزی هم که اووووووه انگار فلکه اصلی و باز کردی 

حالا درد داشتم ولی خیلی کم فقط موقعی که بقایام داشت میفتاد درد شدید گرفتم و خون مثل آب دقیقا میریخت دیگه لخته و ... نبود بقیه موقع عادی هس خونریزیم و منتظرم تموم شه و روز ۱۱ برم دکتر که سونو هم بشم واسه فولیکول

خدایا امشب اول زمستونه فصلی که عاشقش بوددم عاشق روزهای بارونی  پسرم روز بارونی دنیا اومد روز بارونی هم رفت چه روز سنگینی بود چقدر همچی غمگین بود برام حتی ابرها هم چهره بدی داشتن همه چی همه چی برام عذاب اور بود  شب دراز است خدا دراز.......😔😔😔😔😔😔😔

کاش میشد امشب پیش پسرم میخابیدم کاش میشد امشب بغلت میکردم اخه خیلی داره سرد میشه

کاش میشد امشب بغلت میکردم و تا صبح برات لالایی میخوندم 

خدایا امشب اول زمستونه فصلی که عاشقش بوددم عاشق روزهای بارونی  پسرم روز بارونی دنیا اومد روز با ...

الهی بمیرم عزیزدلم کاش منم پیشش بودم نمیدونم چجوری دارم بدون اون زندگی میکنم چراهنوززنده ام؟چقدرجون سختم همش ازخودم میپرسم

سلام دوستانی که جز ختم دعای توسل هستن هفته ۲۳  بببخشید تو خاص نمیشه پیام بدم

همسایمون یلدابزن برقص راه انداختن جشن گرفتن ولی توخونه یه همسایه غم داره ازدرودیوارش میباره چقدرسخته این همه تفاوت هرچی فکرمیکنم میبینم من بکسی ظلم نکردم دل کسی ونشکوندم چراخدادلموبرای همیشه ابری کرد زندگیم عین دریای بی آب شده ببخشیدناراحتتون کردم دلم خیلی گرفت نمیدونم چرافقط اینجامیتونم بگم

همسایمون یلدابزن برقص راه انداختن جشن گرفتن ولی توخونه یه همسایه غم داره ازدرودیوارش میباره چقدرسخته ...

مهرا تو یع نی نی تو راهی داری نزار زیاد غمگین باشی گناه داره بخدا  فکر کن این همون فرشته اته دوست داری ناراحتش کنی؟؟؟

چرا کسی نیست ر😐😥😥