2777
2789
عزیز دلم مبارکه با دل شکستم برا همه بچه هایی که اینجا باردارن  و سختی کشیدن دعا میکنم نی نی هات ...

مرسی نازی جون بابت دعات.ان شاءالله زودی خوب بشی و قسمت خودت بشه همینطور بقیه بچه ها.لایق باشم دعا میکنم زودی دلتون شاد بشه

من جمله تو بودم و نمی دانستم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من بی بی چکم مثبته مبدونم یه خاکی تو سرم شده

زهرا جون اینکه خوبه ان شاءالله مبارک باشه.عزیزم قرار نیست یه اتفاق بد همیشه برات تکرار بشه.فقط زود برو آزمایش تیتر بده که اگه مثبت بود ان شاءالله بری زود سونو

وای تو رو خدا چکار کنم من میدونم حاملم ازمایش زود بوو ک نشون داد اگه خارج رحم شدم چه خاکی به سرم بری ...

زهرا جان نگران نباش .همگی دعا میکنیم ان شاءالله نی نیت بهترین جا قرار گرفته باشه و دیگه مامان زهرا رو اذیت نکنه

دیگه با این بی بی چک و پشت شونه هام مطمئنم هست بچه ها ببخشید اڋیتتون کردم این مدت ایشالا دل همتون شا ...

حلالم کنید چیه منتظر خبر خوشیم زود بیا بگو

مباااارکه عزیزم .بعد یه مدت اومدم تاپیک کلی انرژی مثبت گرفتم .انشالله سالم و سلامت بغلش بگیری.

ممنون عزیزم.ان شاءالله دل شمام خیلی زود شاد بشه.الهی آمین

سلام الان تقریبا روزی دوبار لک میبینم .البته استراحت  مطلقم فقط دستشویی میرم. کسی رو ندارم این ...

عزیزم خدا رو داری بزرگترین تکیه گاهه.مواظب خودت باش خیلی به خودت برس بدن ضعیف مستعد خونریزیه.سعی کن غذاهای مقوی بخوری.عزیزم همسرتم میتونه اینکارا رو بکنه.سویقم حتما بخر خوبه

سلام الان تقریبا روزی دوبار لک میبینم .البته استراحت  مطلقم فقط دستشویی میرم. کسی رو ندارم این ...

سمنو هم خیلی خوبه برای خونریزی 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.

عزیزم چیز سختی نیست 

شوهرت نخود خام ببره عطاری بده با قرص کمر آسیاب کنن 

گچ هم نبود مهم نیس ولی بتونه پیدا کنه در حد یه قاشق 

انشالله بهتر میشی من از لک متنفرم واقعا اعصابم و بهم میزنه 

بچه ها تو رو به قرآن دعام کنید تو رو به هر کی میپرستید دعام کنیدمشکوک هستم تو  رو خدا دعام کنید ...

چیشده سنو شدی یا آزمایش دادی   

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
بچه ها تو رو به قرآن دعام کنید تو رو به هر کی میپرستید دعام کنیدمشکوک هستم تو  رو خدا دعام کنید ...

عزیزدلم..انشاالله به حق پنج تن آل عبا خدا کمکت کنه...ما یه امامزاده داریم..سمت یزد...امامزاده ابومحمد ابراهیم نوه امام موسی کاظم..خیلی بر حقه...نذرش کن..توو منطقه خور و بیانک هست...حتماااا نذرش کن..جواب میده انشاالله