2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوماه از سقط میگذره

خوبی عزیزم بهتری

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
مرسی عزیزم  ان شااله امسال همه مامانهای این تاپیک، خبر بارداری سالم و بعدش هم خبر زایمان سلامت ...

انشالله عزیزم خدا از ذهنت بشنوه🤗🤗😍😍😍😍

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

ما باید به هم انرژی بدیم به هم کمک  کنیم  👌👌👌👌👌👌

آخه چطور میتونن  من بچم فقط فقط قلبش مشکل داست یه آمپول میخاست نبود بعد مادر شوهرم ودخواهر شوهر ...

عیبی نداره انقد حرف بزنن تا بترکن منکه واگذار کردم به خدا مطمئنم تاوان کارایی که در حق منو بچم کردن پس میدن

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

سلام منم یه مامانم‌مثل شما که دو سال ونیم  پیش بدترین اتفاف زندگیم و تجربه کردم. روزای بدی که هنوز نمیدونم‌ چجوری تونستم زنده بمونم. به لطف خدا الان یه گل دختر ناز دارم.

بچه ها خوشحال میشم واسه ارامش هم‌تو یه گروه ت.ل.گرا.م دور هم باشبم‌

این شماره  منه هر کی خواست‌ پیام بده  09357784682

نه قبل بارداری و نه بعد زایمان کبدم چرب نبود و نیست و مشکلی نداشت..گرچه آخرین دکتری که پریناتولوژیست ...

چقد سخته انشالا  دوباره باردار بشی منم خیلی می ترسم الان ۳۲هفته ام با اینکه تا الان مشگل خاصی نداشتم ولی خیلی نگرانم 😥

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 
سلام منم یه مامانم‌مثل شما که دو سال ونیم  پیش بدترین اتفاف زندگیم و تجربه کردم. روزای بدی که ه ...

چرا شماره میذاری اینجا که پره مرده واست دردسر میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 
سلام منم یه مامانم‌مثل شما که دو سال ونیم  پیش بدترین اتفاف زندگیم و تجربه کردم. روزای بدی که ه ...

بچت چند وقتش بود چرا از دستش دادی..عزیزم خیلیا تل ندارن

چقد سخته انشالا  دوباره باردار بشی منم خیلی می ترسم الان ۳۲هفته ام با اینکه تا الان مشگل خاصی ن ...

عزیزم نگران نباش انشالله به سلامتی زایمان میکنی   بچه چندمته 

عزیزم نگران نباش انشالله به سلامتی زایمان میکنی   بچه چندمته

بچه اول ..بعد ۸سال نازایی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه اول ..بعد ۸سال نازایی 

انشالله بسلامتی زایمان میکنی عزیزم  😍😍😍😍 برداریهای ناموفقو نخون قربونت بدم.. ..آجی منم بعداز چند سال باردار شد به روش ای وی اف