2777
2789
برامنم دعا کنید من سه هفته پیش سقط دومم بود 😢 الانم خیلی زیردلم دردمیکنه 

چرا عزیزم  علتش چی بود .....من میخام برای ماه محرم همراه دوستان ختم زیارت عاشورا برداریم خاستی بیای درخواست بهم بده یاد آوری کنم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

هرکس دوست داشت تو ختم باشه بهم درخواست بده

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزبزم رفتی دکتر نی نی چطوره انشالله که سلامته

ممنون عزیزم دوشنبه نوبت ان تی دارم تا خدا چی بخواد

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
چرا عزیزم  علتش چی بود .....من میخام برای ماه محرم همراه دوستان ختم زیارت عاشورا برداریم خاستی ...

اولی که یهویی تو هفته شیش سقط شدن دوقلو بودن دومی هم گفتن خارج از رحمه سقط کردم خسته شدم ازبس رفتم دکتر دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم 

😊
ممنون عزیزم دوشنبه نوبت ان تی دارم تا خدا چی بخواد

انشالله که یه نی نی سالم و صالح و خوشکل دنیا میاری عزیزم......دوشنبه بیا بگو😍😍😘😘

اولی که یهویی تو هفته شیش سقط شدن دوقلو بودن دومی هم گفتن خارج از رحمه سقط کردم خسته شدم ازبس رفتم د ...

الان زیر نظری   دکترت همون قبلیه یا عوض کردی...چن سالته    انشاله زودی مامان بشی

گروه یا کانال دارین؟ 

تاپیک میرنم یکی دوروز قبل محرم به امید خدا  چون همه شاید تل نداشته باشن 

الان زیر نظری   دکترت همون قبلیه یا عوض کردی...چن سالته    انشاله زودی مامان بشی

نه عزیزم سر دومی دکتر عوض کردم ولی بازم این دکتر دومی انگار جون آدم براش مهم نیس براهمین دیگه تصمیم گرفتم فعلا دوتر نرم تا هروقت بخوام دوباره اقدام کنم 28 سالمه 

😊
انشالله که یه نی نی سالم و صالح و خوشکل دنیا میاری عزیزم......دوشنبه بیا بگو😍😍😘😘

چشم حتما ممنون عزیزدلم برام دعا کنید حالا مراحل سختترم مونده دکترم گفت نوزدهم که اومدی برای ویزیت برات نوبت امینوسنتز میزنم یه جورایی میترسم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
چشم حتما ممنون عزیزدلم برام دعا کنید حالا مراحل سختترم مونده دکترم گفت نوزدهم که اومدی برای ویزیت بر ...

نمیشه سلفری بده شنیدم عوارص نداره   حتما دعات میکنم

نه عزیزم سر دومی دکتر عوض کردم ولی بازم این دکتر دومی انگار جون آدم براش مهم نیس براهمین دیگه تصمیم ...

یه دکتر خوب برو. عزیزم سنی هم نداری    😘😘

قبلش نمی دونستی کبدد چربع ؟

نه قبل بارداری و نه بعد زایمان کبدم چرب نبود و نیست و مشکلی نداشت..گرچه آخرین دکتری که پریناتولوژیسته و ویزیتم کرد گفت به نظرم کبد چرب در بارداری نداشتی و ممکنه علتش هر چی بوده چون آنزیمای کبدیت بالا بوده طیفی از مسمومیت های بارداری باشه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
پس شماهم ازمایش ندادی....منم روخودم کارکردم ک ب چیزای منفی فکرنکنم..قرارنیس این اتفاق دوباره تکراربش ...

چند وقت بعد سقط اقدام کردی؟ انشالله این ماه باردار میشی عزیزم

دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟