2777
2789
بچه ها ۴ روزه عقب انداختم باز ریخت بهم بعد عملم دو ماه سر موقع شدم باز نیومد باردارم نیستم چون جلوگی ...

زهرا جان منم یه مدت پریودام بهم ریخته بود همش دیر یا زود میشد لکه بینی داشتم سونوم رفتم مشکلی نبود دکتر میگفت از اعصابه که باعث میشه هورمونات بهم بریزه شمام برو دکتر ولی خودتم آروم کن خیلی تاثیر داره

من جمله تو بودم و نمی دانستم...

دوستان من شبا تو خواب شکمم سفت و منقبض میشه بعد من از دردش پا میشم شما تجربه ای ندارین؟البته سر صالح ماههای آخر اینطور میشدم دکتر فکر کنم آمپول پروژسترون داد میگفت علائم زایمان زودرسه. ولی الان چرا اینطور میشم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من یه مدته همش خواب مادربزرگ عزیزم میبینم ک خیلی جوون بود و من عاشق بودم و کاملا شبیهم یه طوری خواست منودوس داشت تک نوه دخترش بودم تو خوابام داره گریه میکنه بغلم میکنه همش بعد یه سری بهم گفت چیزی ک تومیکشی من میفهمم فقط،میریزم تو خودم و تو همه خواباش یه نوزاد هست ولی تو خوابا اون نوزاد برا من نیست خواب های خوبیه ؟ میشه اون بچه ها فرشته های من باشن  

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
زهرا جان منم یه مدت پریودام بهم ریخته بود همش دیر یا زود میشد لکه بینی داشتم سونوم رفتم مشکلی نبود د ...

یعنی بخدا این اعصاب گند زده تو کل سیستم بدنمون ؛ انقدر دست چپم درد میگیره و سر درد های بد جور اینم سهم من بوده 

بچه ها من یه مدته همش خواب مادربزرگ عزیزم میبینم ک خیلی جوون بود و من عاشق بودم و کاملا شبیهم یه طور ...

خیره عزیزم.آره دقیقا عزیزامون که مردن دقیقا از حال و روز ما خبر دارن .ان شاءالله که اون نی نی نوید فرشته زمینیت باشه.اما ممکنه که بچه هامون پیش بستگانمون باشن چون تو یه روایتم به این موضوع اشاره شده.پسر منم با پدربزرگم خواب دیده بودن که پیش اونه 

دوستان من شبا تو خواب شکمم سفت و منقبض میشه بعد من از دردش پا میشم شما تجربه ای ندارین؟البته سر صالح ...

عزیزم همین الان هم شیاف پروژسترون بزار جای جنین سفت بشه و با دکترت مشورت کن ایشالله ک چیزی،نیست ماه های اول شکم درد و کمر درد هست 

خیره عزیزم.آره دقیقا عزیزامون که مردن دقیقا از حال و روز ما خبر دارن .ان شاءالله که اون نی نی نوید ف ...

تو خوابا نی نی برا من نیستن ولی من و شوهرم هنش دربارشون صحبت میکنبم و فقط من هستم من بچه ای ک تو بغلشه خیلی شکل خودم و مامان بزرگمه ' ایشالا ک خیره حتما مامان بزرگم بچهام نگه میداره   

یعنی بخدا این اعصاب گند زده تو کل سیستم بدنمون ؛ انقدر دست چپم درد میگیره و سر درد های بد جور اینم س ...

عزیزم فقط تو نیستی بخدا همه ماها این دردای لعنتی رو داریم تجربه میکنیم همه از اعصابه باید کنار بیایم که متاسفانه کنار نمیایم باید خودمونو کارمونو رها کنیم بسپاریم بخدا و ما فقط تلاش کنیم اما اینکارو نمیکنیم .بخودت برس منکه همه دردا رو دیگه بخاطر این اعصاب و استرس لعنتی تجربه کردمو الانم که درگیر کبدم.مواظب خودت باش بخدا دنیا ارزش اینهمه غصه خوردنو نداره

عزیزم همین الان هم شیاف پروژسترون بزار جای جنین سفت بشه و با دکترت مشورت کن ایشالله ک چیزی،نیست ماه ...

من تا الان شیاف استفاده نکردم ضرر نداره

تو خوابا نی نی برا من نیستن ولی من و شوهرم هنش دربارشون صحبت میکنبم و فقط من هستم من بچه ای ک تو بغل ...

آره عزیزم فرشته هاتن حتما.ببین زهرا جون جاشون خوبه مطمئن باش یه روزی بهمون برمیگردن البته که تو اون دنیا بچه هامون کنارمون قرار میگیرن.الان دیگه بسپار به مادربزرگتو بفکر فرشته زمینی باش برا خودت.یا علی بگو برو دنبال کارای پزشکیت ان شاءالله که خیلی زود به نتیجه میرسی

بچه ها من این ماه باردار نبودم امروز پریود شدم.سری قبل همون با اولین اقدام باردار شدم.نمیدونم چرا بهم ریختم.صبح با خودم میگم آخه اون همه زحمت بارداری اون همه عذاب آخرش چرا برام نموند.تا الان روحیه ام خوب بود به امید اینکه این ماه باردار میشم 

کارشناس ارشد حقوق قضایی
بچه ها من این ماه باردار نبودم امروز پریود شدم.سری قبل همون با اولین اقدام باردار شدم.نمیدونم چرا به ...

ناراحت نباش ان شاءالله ماه بعد.سری قبلو با الانت مقایسه نکن اعصاب و آرامشی که اون موقع داشتی  با الان قابل مقایسه نیست قطعا ولی یه بار زیاد نیست که بخوای نارحت بشی خود من یکسال و نیم درگیر بودم همشم بخاطر استرسو اعصابم نمیشد

عزیزم فقط تو نیستی بخدا همه ماها این دردای لعنتی رو داریم تجربه میکنیم همه از اعصابه باید کنار بیایم ...

اره میدونم عزیزم اینا رو هم فقط،اینجا میگم ولی میدونی من چون ۳ بار این تجربه رو دارم پذیرفتنش برام سختتره چون وقتی پسرم از،دست دادم عالم و ادم گفتن بچه اول فلان فلان با تمام دردم برا دومی و سومی باردار شدم ولی یکی بدتر از،دیگری چون فقط دنبال یه امید بودم نشد ک بشه دیگه همه ذوقم کور شد  متاسفانه اینو میدونم اونا رفتن ک رفتن دیگه برنمیگردن ولی توان مقابله هم ندارم نمیدونم چجوری بگم انگار غرق شدم یعنی شرایط اینطوریم کرد حال خراب خودمم بد  بدترش کرد 

من تا الان شیاف استفاده نکردم ضرر نداره

نه ولی بزاری خیالت راحتتره پروژسترونه فقط جای جنبن سفت میکنه ک خدای نکرده خطر سقط کمتر،بشه انشالله بعد دیدن قلبش بهترین موقع هست بزاری 

آره عزیزم فرشته هاتن حتما.ببین زهرا جون جاشون خوبه مطمئن باش یه روزی بهمون برمیگردن البته که تو اون ...

انشالله اره باید دیگه برم دنبالش اینسری شاید قسمت شد چهارمی بیاد برام دعا کن عزیزم