2777
2789
درکت میکنم گلم البته شما سختی بیشتر و انتظار بیشتری کشیدی عزیزم، ولی حرفاتونو میفهمم واقعا این قسمت ...

ممنونم عزیزدلم واقعا ماها داریم خودمون عذاب میدیم اونا برنمیگردن ؛ آیجهان عزیزم امیدوارم بزودی،زود چنان جای پسر قشنگت برات پر بشه و دلت اروم ک با تمام وجود خوشحال بشی و دردی ک من بعد رفتن پسرم کشیدم هیچ مادری نکشه

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام بچه ها  ... خوبین ؟ من تازه متوجه شدم گوگل باز شده .  5اذر اولین سال پر کشیدن پسرم ...

بسلامتی عریزدلم خدا رو شکر خدا باز،۵ آذر برات معجزه بزرگی کرد خدا نگهدار این نی نی قشنگت باشه مرحم درداتون باشه و شادی رو به خونتون بیاره انشالله 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه چجوری به خودم بیام نابود شدم هر سری هر بلای بوده سرم اومدم دلم شکسته هی اضاف شده با عالم و ادم ...

تمام حرفا و بغضای منو که تو دلم خفه شده و نمیتونم بگم رو شما داری میگی😭😭😭😭

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
عزیزم دم کرده آویشن کوهی هم عالیه واسه تخلیه کامل رحم تو پریودی و کم کردن دردهای پریودی رازیانه بیشت ...

یه چند دوره است که دوره هام منظم نیست و ۵ روز جلو و عقب میشه. رازیانه رو هم واسه تنظیم استفاده میکنم و هم اینکه توی دوره، خون ریزی رو بیشتر میکنه. البته فقط به صورت دم نوش مصرف میکنم. آویشن رو نمیدونستم که میتونه قوی عمل کنه، این رو هم امتحان میکنم. من اینجا هر چی دارم آویشن کوهی از اصفهان!!! حدود نیم کیلو خشک شده دارم😅

ممنون گلم.ان شاءالله قسمت شما.ان شاءالله به خواسته دلت برسی بزودی و دلت شاد شاد بشه

مرسی ان شاءالله

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

ممنونم دوستای عزیزم ❤❤❤ 

اون لحظه برای تک تکتون ارزو بهترین هارو کردم . اره واقعا مثل ی معجزه اتفاق افتاد .. 

تداعی روزهای سال گذشته حتی دقیقا اون شبی ک رفتم بیمارستان ... حالم بد شده بود ب اصرار همسرم برد بیمارستان. 

وای ک چ روزای سخت و چ ارامشی الان دارم💝💝💝

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
سلام بچه ها  ... خوبین ؟ من تازه متوجه شدم گوگل باز شده .  5اذر اولین سال پر کشیدن پسرم ...

واقعا گریه ام گرفت خداروشکر که باردار شدی به سلامتی باشه ان شاءالله منم دعا کن تا قبل 1سال نتیجه بگیرم

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
ممنونم دوستای عزیزم ❤❤❤  اون لحظه برای تک تکتون ارزو بهترین هارو کردم . اره واقعا مثل ی معجزه ...

خداروشکر عزیزم 

ادم این پیاما رو میخونه امیدوار میشه بلاخره اون روزای سخت هم گذشتن

دیشب خواب میدیم تو حرم امام رضا بودم می دوید که برم سمت ضریح و گریه میکردم و فقط میگفتم یا امام رضا 

امروز عقد خواهرمه تو اون ساعات حتما همه رو دعا میکنم 

واقعا گریه ام گرفت خداروشکر که باردار شدی به سلامتی باشه ان شاءالله منم دعا کن تا قبل 1سال نتیجه بگی ...

ممنونم عزیز دلم . 

حتما عزیزم انشاله بزودی زود نتیجه میگیری و بی بی چک مثبتتو میبینیم 😍😍😍😍 . 

این تجربه منه قشنگم..روحیه اتو به قبل بارداریت برسون .. سخته اما ممکنه .. شاید باورت نشه برای چند لحظه تو اتاق سونو گذشته پاک شد حس عجیبی بود .... 

از دست دادن جگر گوشه هامون هیچ وقت فراموش نمیشه اما یکم میشه باهاش کنار اومد برای ادامه زندگی و همسر و فرزندهای ایندمون 🙏

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
ممنونم عزیز دلم .  حتما عزیزم انشاله بزودی زود نتیجه میگیری و بی بی چک مثبتتو میبینیم 😍😍😍😍 ...

ان شاءالله 

بلاخره بعد هر سختی اسونی هست همه اینو به من میگن 

و خداروشکر که میبینم کسایی که همدرد من بودن به ارامش بعد از طوفان رسیدن 

این یعنی یه کور سوی امید واسه منی که هیچ امیدی به زندگی نداشتم 

انشالله نی نی نازت رو صحیح سالم بغل بگیری عزیزدلم و همه رنجهاتو فراموش کنی

سلام عزیزم. جزهای 25 و 26 رو خوندم و همه رو دعا کردم. ان شاالله همگی به حاجتای دلتون برسید و آرامشی از جنس خدا به زودی تو زندگیهاتون بیاد.

اگه اجازه بدید من هم تو چله ی بعدیتون باشم.

محتاج دعای همه ی عزیزان هستم.لطفا منم دعا کنید

أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ                                                                    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟  
سلام عزیزم. جزهای 25 و 26 رو خوندم و همه رو دعا کردم. ان شاالله همگی به حاجتای دلتون برسید و آرامشی ...

قبول باشه عزیزم، حتما گلم اسمتون نوشتم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم