2777
2789
سعیده جان اسم من رو بنویس لطفا  من نظرم با سوره مریم است  البته اگر اشکالی نداره من ختم ...

چشم عزیزم، هر کسی هر جور دلش میخواد با خدای خودش صحبت میکنه و درد دل میکنه شمام هر جور راحتی گلم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
جانم زهرا جان... واسه ختم جدید صدا کردی؟؟من هنوز جزء مو نخوندم ان شاءالله فردا و پس فردا میخونم...

اره عزیزم هدانا جان گفت برا ختم جدید صدات بزنم اگه دوست داشته باشی شرکت کنیم چون ختم قبلی اسم کسایی بود   اصلا رر جریان نبودن و نمی اومدن گفتیم خبر بدیم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم بچه ها خیلی حالم گرفته اس،داغونم یه حقایقی در مورد بچم فهمیدم که حالم و بدتر کرده. ...

منم حیلی حالم بده جنین  پنج ماهم ررو چند روزه از دست دادم. بچم عین قرص ماه بود .بهم میگن ناشکری نکن بگو الهی شکر .درک نمیکنم این حرفارو اصلا😭😭😭

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
اره عزیزم هدانا جان گفت برا ختم جدید صدات بزنم اگه دوست داشته باشی شرکت کنیم چون ختم قبلی اسم کسایی ...

باشه عزیزم فقط اگر سوره کوتاه باشه چون من خیلی درگیر کار و مدرسه هستم ی موقع خدای ناکرده مدیون نشم😘😘😘

منم حیلی حالم بده جنین  پنج ماهم ررو چند روزه از دست دادم. بچم عین قرص ماه بود .بهم میگن ناشکری ...

عزیز دلم... حالت رو درک میکنم... خدا بهت کمک کنه عزیزم این روزای سخت رو پشت سر بزاری😔😔😔😔😔😔

باشه عزیزم فقط اگر سوره کوتاه باشه چون من خیلی درگیر کار و مدرسه هستم ی موقع خدای ناکرده مدیون نشم😘 ...

آدینه جون احتمالا سوره حشر یا سوره مریم هست اگر براتون سخت نیست بگید تا بنویسم اسمتونو

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

چقدر دلم پسرم میخاد چقدر دلم روزای خوبی ک با پسرم داشتم میخاد روزهای قشنگی ک دیگه از خرداد ۹۶ ندیدم چرا هیچ وقت خواسته خدا قسمت خدا حکمت خدا با خواسته من و بچه هام جور نشد مگه منه خاک بر،سر ادم نبودم دل نداشتم چرا ۳ بار خستم خدایا چرا نگاهم نکردی ابن قلب چند بار بشکنه مگه دله من از،چه جنسیه این چه امتحانیه دلم به جی خوش باشه به کدومش یکبار دوبار ک بگم نشد قسمت نبود نه نیست دیگه از من چی مونده ک بخام بچه بیارم اونم اگه بمونه دیگه چه ذوق و شوقی خدا 

منم حیلی حالم بده جنین  پنج ماهم ررو چند روزه از دست دادم. بچم عین قرص ماه بود .بهم میگن ناشکری ...

عزیزم قسمتت نبود انشاالله که خدا بزودی دلتو شاد کنه 

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
آدینه جون احتمالا سوره حشر یا سوره مریم هست اگر براتون سخت نیست بگید تا بنویسم اسمتونو

سعیده جون مرسی که زحمت میکشی و هماهنگ میکنی.ان شاءالله حاجت روایی خودت عزیزم.منم هستم میخونم هر چی دوستان موافقن.من با سوره حشر بیشتر موافقم 

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
من ۲۶ هفته پسرهامو ازدست دادم.انزیم های کبدیم بالا بود.من خارش داشتم ولی دکترم چک نکرد.کوتاهی کرد.اگ ...

عزیزم دلیلش چی بود؟ 

نمیشد پیشگیری کرد؟

منم دو قلو پسر باردارم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
چقدر دلم پسرم میخاد چقدر دلم روزای خوبی ک با پسرم داشتم میخاد روزهای قشنگی ک دیگه از خرداد ۹۶ ندیدم ...

زهرا جون سخته خیلی خیلی زیاد.خیلی ناراحتی کشیدی اما مگه با غصه خوردن چیزی درست میشه چیزی عوض میشه یا بچه هامون برمیگردن جز اینکه بخودت آسیب میرسونی خانواده ت ناراحت میشن فایده ای نداره الان منو ببین بدنم آسیب دیده کلی باید استرس بکشم که بخاطر بدن داغونم آسیبی به بچم نرسه بالاخره ما در برابر اونیم که بعدا میاد مسئولیم پس باید خودمونو سالم نگه داریم من اینکارو نکردم ولی شما کم سنتری حیفی عزیزم بخودت بیا

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
زهرا جون سخته خیلی خیلی زیاد.خیلی ناراحتی کشیدی اما مگه با غصه خوردن چیزی درست میشه چیزی عوض میشه یا ...

دیگه چجوری به خودم بیام نابود شدم هر سری هر بلای بوده سرم اومدم دلم شکسته هی اضاف شده با عالم و ادم بودم برا من زیر خاکن اونوقت من همش دست خالی واقعا خدا دلش نمیسوزه همه رو میگیره ؟ خدایا هزاران نفر هستن ک اصلا نمیخان رور به روز ارزوی مرگ اون طفل معصوم میکنن ولی بچه های ماها ک عاشقشون هستیم و کلی ارزو داریم مبگیری هر روز یه درد جدید دارم میگن هنش از،اعصابه ولی مگه دلیل خوشی و امیدواری هم دارم مگه دیگه چیزی ازم مونده بچه دارم بشم میگن خدا بهت دوباره داد بعد هرگز گیرش اومد نمیگن زجر دنیا کشید نمیگن تکه تکه قلبش با بچه هاش رفت ؛ ببخش سمیرا جون دلم به اندازه تمام دنیا گرفته دارم خفه میشم ناراحتت میکنم 

عزیزم میدونم داغ بچه سخته هیچ کس جای شما نیست و نمیتونه باشه ولی تا کی میخوای ادامه بدی زندگی شما اد ...

گل من، من حرفای شمارو میفهمم منم حرفمم همینه، و همونم مشکلمه. من باید بخاطر خانوادم که جون منن، هر کاری بکنم. ولی تو دلم غوغاست آروم نداره، واقعا نمیدونم عزیزم! توی من داغونه ولی باید از بیرون ظاهر سازی کنم. اینه که همین آرامش نصفه منم بهم می ریزه.

همش فک می کنم با این اتفاق من ناقص شدم و هر جا باشم یا هر کار کنم ناقصم یه چیزی کم دارم. شما هم اینطوری میشید یا واقعا من مشکل دارم؟

همش دلم می خواد کسی منو یادش نباشه یا اتفاق باعث ترحم کسی نشه اما شده از اون نگاها ازون حرفا یا حتی محبتا می خوام دور باشم، می دونم مردم همیشه حرف میزنن، اصلا نمیدونم وای 

اللهم صلی علی محمد و ال محمد

سعیده جون من‌با حشر موافقم یعنی میتونم بخونم مریم کمی طولانیه میترسم نرسم   اگه همه به سوره حشر توافق داشتن منم بنویس😍😍