2777
2789
منم حیلی حالم بده جنین  پنج ماهم ررو چند روزه از دست دادم. بچم عین قرص ماه بود .بهم میگن ناشکری ...

الهی بگردم، عزیزم فقط خدا خودش میتونه حال دله ماها رو خوب کنه، از خودش برات آرامش می خوام گلی

اللهم صلی علی محمد و ال محمد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گل من، من حرفای شمارو میفهمم منم حرفمم همینه، و همونم مشکلمه. من باید بخاطر خانوادم که جون منن، هر ک ...

دقیقا مثل من متنفرم من شرایط‌بدتره همه میگن خدا ایشالا به تو هم بده انگار،نمیداده شاید جمله خوبیه ولی من با تمام وجودم میشکنم چون درد من چیز،دیگه ای هست خدا یا اینکه انقدر،بده ک خسته بشی اخه مگه من یادم میره مگه پسرم زنده میشه مگه دردم یادم میره مگه ۳ تا گل من برمیگرده 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
عزیزم قلبشون ب موقع تشکیل میشه.تا هشت هفته میزنه یهو ایست میکنه

حتما آایش های ایمنی انعقادی بده.

مشکلت با دارو و آمپول حل میشه. احتمالا علظت خون داری.

شما که راحت باردار میشین ، راحت هم میتونین با دارو مشکلتون رو حل کنین.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
دقیقا مثل من متنفرم من شرایط‌بدتره همه میگن خدا ایشالا به تو هم بده انگار،نمیداده شاید جمله خوبیه ول ...

درکت میکنم گلم البته شما سختی بیشتر و انتظار بیشتری کشیدی عزیزم، ولی حرفاتونو میفهمم واقعا این قسمت خالیه و اون محبتا عذاب آوره

اما بقول آدینه جون بیا با یاد خدا خودمونو آروم کنیم، نمیدونم چی بگم برا حال دلت مامان آرسام جون، خودمم داغونم ولی الهی دلت آروم بشه و زود زود مامان بشی بعد بیای به من آرامش بدی فدات شم.

سلام بچه ها  ... خوبین ؟

من تازه متوجه شدم گوگل باز شده . 

5اذر اولین سال پر کشیدن پسرم بود 😔😔 فکر میکردم یادآوری شه تو تاپیک.....

پارسال تو همچین روزی دنیا رو سرم خراب شد اما لطف خدا دقیقا تو روزایی ک برام از مرگ هم بد تر بود بهم امید دوباره داد . . بچه ام اومد تو دلم ❤❤❤

5اذر سونو دادم .6هفته و یک روز😍😍😍😍

قبل از اومدن دکتر دست و پاهام یخ شده بود همسرم بالاسرم یلحظه ترسید دستمو محکم نگه داشت... .

خدا رو شکر گفت جاش خوبه و دو هفته دیگه برای تشکیل جنین و صدای قلبش مجدد سونو بشم ...

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
باران عزیزم انشالله تاپایین این ختم بیای خبر بارداریتو به ما بدی گلم، خدا خودش به دل شکسته ما یه نگا ...

ممنون سعیده جان. ان شااله این اتفاق قشنگ به زودی برای خودت اتفاق بیافته🙏🙏

عزیزم انشاالله که اینماه اگه خدا صلاح دونست بارداری موعدت کی هست؟

ممنون.

امروز بیبی چک زدم، منفی بود، امشب یا فردا حتما پری ام. الان چای رازیانه درست کردم بلکه دوره پری ام رو کمی طولانی تر کنه. فردا هم واسه  دکترم زنگ میزنم تا برم پیشش.

سلام بچه ها  ... خوبین ؟ من تازه متوجه شدم گوگل باز شده .  5اذر اولین سال پر کشیدن پسرم ...

سلام مامان جون 

بازم بهت تبریک میگم گلم بخاطر حال دلت و تو دلیت، من یادم بود همیشه گفتی 5آذر ولی حالا کنارش یه اتفاق قشنگ همچین پر رنگ جلوتر از ازون میاد ذهنم. دوست دارم اتفاق قشنگه رو حداقل برا خودم تو ذهنم مرور کنم که تو سختی هم آرامش هست، انشالله تنتون سالم باشه و نی نی گل هم بسلامتی بغل کنی عزیز. انشالله همیشه لبت بخنده مامانی

سلام بچه ها  ... خوبین ؟ من تازه متوجه شدم گوگل باز شده .  5اذر اولین سال پر کشیدن پسرم ...

به سلامتی باشه.

ان شااله که نه ماه رو به خیر پشت سر بذاری و فرزندت رو سالم و صالح به آغوش بگیری🌹🌹

سلام عزیزم... خدا رو هزار مرتبه شکر که حال خودتو نی نی خوبه...خدارو شکر که خدا بهت لطف کرد و ی نی نی خوشگل تو دلت گذاشت انشالله زودتر بیای اولین عکس سونوی خوشگلشو برامون بزاری...مواظب خودتون باشین مراقب مواد غذایی که میخوری باش...🤗🤗🤗

انشالله نی نی نازت رو صحیح سالم بغل بگیری عزیزدلم و همه رنجهاتو فراموش کنی

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
ممنون. امروز بیبی چک زدم، منفی بود، امشب یا فردا حتما پری ام. الان چای رازیانه درست کردم بلکه دوره ...

عزیزم دم کرده آویشن کوهی هم عالیه واسه تخلیه کامل رحم تو پریودی و کم کردن دردهای پریودی رازیانه بیشتر تنظیم کننده ست ولی آویشن خونریزی رو طولانی تر میکنه