2777
2789
من یه مادر داغون دلشکسته ام. یه خارج رحم داشتم توی لوله راست .....داغون شدم گفتم حکمت خداس رفتم وا ...

وای نکنه من باز خارج از رحم بشم من با همون حاملگی خارج رحم لوله رو برداشتن فقط یه لوله دارم ک نمیدونم اون چطوره خدایا رحم کن 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.اقدام کردم.یک هفته مونده به پریودم.ولی چشمم آب نمیخوره.تو اقدام کردی؟

من در واقع اقدامم از مهر بود که مهر فقط یبار اقدام کردم آبان بخاطر قمر در عقرب ویسری مسائل دیگه نشد آذرم یبار اقدام داشتم تا ببینم چی ومیشه درکل اونروزای تخمکگزاریم همش یه اتفاقی میفته که نمیشه 

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

سلام بچه ها 

وقتی میبینم کسی درد مثل من روی دلشه داغون یشم پست همه رو با گریه خوندم من اولین بارداریم پوچ بود و دومی زایمان زودرس پسرمو از دست دادم درکتون میکنم فقط میخام بگم صبور باشید میدونم خیلی سخته اما مطمئن باشید خدا بهتون یه بچه سالم میده منم اون روزای لعنتی رو گذروندم هنوز سرخاک بچم نتونستم برم توانش ندارم اما صبوری کردم و دعا تا خدا بهم یه دختر داد فردا یازده ماهش میشه اما هنوز داغ پسرمو دارم پس صبر داشته باشید خدا مهربونه 

https://www.instagram.com/ghazalmh97/
من در واقع اقدامم از مهر بود که مهر فقط یبار اقدام کردم آبان بخاطر قمر در عقرب ویسری مسائل دیگه نشد ...

آدم نمیدونه قمر در عقرب رعایت کنه یا نه ولی من بارداری دومم تک قمر در عقرب بود الکی الکی  هم بچم رفت همه گفتن الکیه و خرافاته نمیدونم والا

سلام بچه ها  وقتی میبینم کسی درد مثل من روی دلشه داغون یشم پست همه رو با گریه خوندم من اولین ب ...

نمیگذره فقط درد رو درد ۳ساله نمیدونم خوشی یعنی چی ؛ خدا گل دخملت حفظ کنه برات عزیزم 

بچه ها میشه تو بارداری کاسنی حالا سبزیشو یا عرقشو مصرف کرد؟

اره میشه عرقشو خورد ولی ماها چون ترسو شدیم واز همه چی دیگه میترسیم حتما به دکترت بگو

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
آدم نمیدونه قمر در عقرب رعایت کنه یا نه ولی من بارداری دومم تک قمر در عقرب بود الکی الکی  هم بچ ...

چون ضربه خوردم سعی میکنم رعایت کنم ولی من اونموقع  همه چیو رعایت کرده بودم که نموند

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
چون ضربه خوردم سعی میکنم رعایت کنم ولی من اونموقع  همه چیو رعایت کرده بودم که نموند

واقعا ایشالا بزودی بی بی چکت مثبت بشه و خبر از اومدن یه نی نی ناز بده

من یه مادر داغون دلشکسته ام. یه خارج رحم داشتم توی لوله راست .....داغون شدم گفتم حکمت خداس رفتم وا ...

عزیزم متاسفم خدا بهت صبر بده ولی ناامید نشو خداروشکر که میتونی طبیعی باردار بشی عروس عموم دوتا تو چهار ماهگی سقط کزد بخاطر همین مشکل کامل نشدن مغز والان بارداره آزمایش سلفری داد سالمه خداروشکر ناامید نباش خدا بزرگه انشالله یه نینی سالم بغل پیگیری 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام.اقدام کردم.یک هفته مونده به پریودم.ولی چشمم آب نمیخوره.تو اقدام کردی؟

انشاالله که بارداری ولی اگه هم نبودی غصه نخور انشالله این ماه باردار میشی🤗

واقعا ایشالا بزودی بی بی چکت مثبت بشه و خبر از اومدن یه نی نی ناز بده

زهرا جان دکتر نرفتی عزیزم برو واقدام کن بسپار بخدا 

انشاالله وهمچنین برای خودت عزیزم

انشالله این ماه یا ماه بعد حتما بارداری 😍😍