2777
2789
من بخاطر کلستاز بچمو از دست دادم. الانم آنزیم های کبدم بالاست. قرص مصرف میکنم. نمیدونم دیگه چیکار کن ...

حتما رژیم عدایی بگیر پیاده روی کن سس و سرخ کردنی و روغن  خیلی کم بخور آخرین بار کی آزمایش دادی 

هروقت ازنایش میدی میگن نباید چند روز دارو خورده باشی 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکترت ماهره عزیزم سنو کبدم دادی؟

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

چند وقت از زایمانت میگذره  بچه اولت بود

حاجت روا انشاالله عزیزم انشالله بزودی نی نی خوشگلت بیاد تو دلت      

فدات شم عزیزدلم خدا تو راحیت برات حفظش کنه و اینبار جبران بشه برات به بهترین نحو 😍😍😍😍

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
فدات شم عزیزدلم خدا تو راحیت برات حفظش کنه و اینبار جبران بشه برات به بهترین نحو 😍😍😍😍

ممنونم عزیزم کی میری اقدام

خواب دیدم بچه بعلمه ودارم بهش شیر میدم خیلی نگاش میکنم ولی اصلا شبیه پسرم نیست ومنم زیاد حسی بهش ندارم قشنگ تو خواب یادمه مامانم میگه نگاه حتی دماغش هم شبیه نیست ومن تو خواب فقط قیافه پسرم تو فکرمه دلم براش تنگ میشع

کاش چع دختر چه پسر فقط شبیه پسرم باشه

ممنونم عزیزم کی میری اقدام

والا هدانا جونم رابطم آزاد اما دقیق سر تخمک گذاری اینا دقت نمیکنم حالا بین اینا اگه بگیره سپردم خدا اگه واقعا توانایی مادر شدن در من میبینه بهم بده

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
والا هدانا جونم رابطم آزاد اما دقیق سر تخمک گذاری اینا دقت نمیکنم حالا بین اینا اگه بگیره سپردم خدا ...

انشالله بارداری 

میگم اگه بخوام جواب ازمایشاتم رو بفرستم واسه مشاوران سایت باید چیکار کنم

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

میگم من تو ازمایش ادرارم جلو پروتیین زده +1

یعنی پروتیین دفع میکنم ؟؟خطرناکه ؟

توبارداری این مشکل رو نداشتم چندبار ازمایش که داده بودم همش منفی بود

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
ان شااله خیلی زود شرایط کبد و کلیه ات نرمال میشه.🙏 تو رو خدا دیگه غصه نخور. با غصه هیچی عوض نمیشه ...

ممنون گلم ان شاءالله.آره واقعا طفلک مامانم خیلی غصمو میخوره.باید قویتر باشم

من جمله تو بودم و نمی دانستم...