2777
2789
سلام دوستان منم به جمع شما اضافه شدم خدا رو شکر یک پسر دارم ولی متاسفانه یک پسرمو تو ۲۴ هفتگی و دختر ...

یاس عزیز، نمیدونم چی میتونم بگم که دلداری ات بدم، فقط می تونم بگم خدا بهت صبر بده😔

اگه ناراحت نمیشی، علتهاش رو میگی؟

خیلی ناراحت شدم...پسرتون بچه اولتون هست؟ چرا امید نداری عزیزم؟علت سقط و از دست دادنه بچه های بعدیتون ...

خیلی ممنونم. بله پسرم بچه اول هست دومی دردهام شروع شد و دهانه رحمم باز شد. سومی کیسه آبم پاره شد. چهارمی بارداری شیمیایی بود. چون احساس میکنم اگه قرار بود خدا بازم بهم بچه بده یکی از این ۳ تا رو نگه میداشت.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاس عزیز، نمیدونم چی میتونم بگم که دلداری ات بدم، فقط می تونم بگم خدا بهت صبر بده😔 اگه ناراحت نمیش ...

مرسی عزیزم. دیگه واقعا افسرده شدم اولی دهانه رحمم باز شد. دومی کیسه آبم پاره شد سومی شیمیایی بود.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
زیبا جان، ان شااله که حال پدرتون خیلی زود خوب بشه و علاوه بر این شادی، صاحب فرزندی سالم، صالح ، نامد ...

باران عزيز ممنونم 

وقتي اسم مامانها رو نوشتم تو لايك كردي خيلي ناراحت شدم از حافظه ام 😞 كه اسم تو رو جا انداختم

نه اينكه توي ذهنم نبودي من هميشه تو را با يك لبخند از خاطره اي كه از جريان كاپشن و مادر شوهر آلمانيت تعريف كردي به ياد دارم

انشالله يك ني ني با يك نژااد قوي آريايي بياري 

سلام دوستان منم به جمع شما اضافه شدم خدا رو شکر یک پسر دارم ولی متاسفانه یک پسرمو تو ۲۴ هفتگی و دختر ...

عزیزم متاسفم  ولی ناامید نباش انشالله گل پسرت ۱۲۰ ساله بشه 

چند سالته فاصله بین بارداریات چند وقت بود

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

پرینار جان لیستو یه بار بزار   واسم همشونو تگ کن ببینیم در چه حالن 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
هدانا جان زهرا بگه بیبی بزار تومثبت فرض کن نفسش حق اون بمن گفت بزاروگرنه خودم امیدوارنبودم😂😂😂😂

فداتشم عزیزم ایشالا سالم باشه نی نی خوشگلت ، ایشالا برا هدانا عزیزم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

الهی بمیرم عزیزم منم ۳ تا از دست دادم اصلا بچه ندارم درکت میکنم منم فکر میکنم اگه قرار بود بمونه یکیش میموند

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
باران عزيز ممنونم  وقتي اسم مامانها رو نوشتم تو لايك كردي خيلي ناراحت شدم از حافظه ام 😞 ...

عزیزم من اصلا ناراحت نشدم. خیلی خوشحال شدم از اینکه ما اینجا هر کدوممون به نحوی به یاد هم هستیم و برای هم دعا میکنیم و من معتقدم همه این دعاها به خودمون بر میگرده.

🌹🌹

خیلی ممنونم. بله پسرم بچه اول هست دومی دردهام شروع شد و دهانه رحمم باز شد. سومی کیسه آبم پاره شد. چه ...

یاس جون بتا تون تو بارداری شیمیایی چند بود ، من چهارماه بعد سقط اقدام داشتم بعد پریودم تاخیر داشت بی بی زدم مثبتشد ولی بعد یکی دوروز کم رنگ شد ازمایش دادم بتام ۵۷ یا دقیق یادم نیست بود ۴۸ ساعت بعد شد ۱۲ روز بعدم پریود شدم رفتم دکتر پریتانولوژیستم گفتم بارداری شیمیایی داشتم ازمایشاتم نشون دادم خندید گفت این حرفارو از کجا میارین بارداری شیمیایی یعنی چی، یکم دلم اروم شد با اینکه تو نت سرچ کردم در موردش توضیحاتی بود ولی الان که شما گفتین دلم بی قرار شد میگم نکنه چیز مهمی بوده باشه چون حتی تو سایتم نوشته بود اصلا سقط حساب نمیشه، دکتر شمادر این  مورد چی گفتن ؟

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

هدانا و فرشته جون، دنیا باران جون، ارسام مریم جون مامان آراد لیا آدینه جون سوره فجر به نییتون خوندم الهی حاجت روا بشین و دامنتون سبز

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
عزیزم متاسفم  ولی ناامید نباش انشالله گل پسرت ۱۲۰ ساله بشه  چند سالته فاصله بین بارداریات ...

خیلی ممنونم عزیزم. ۳۲ سالمه فاصله اولی و دومی ۲ و بعدی ۲ سال و بعدی ۳ ماه

سلام عزیزم. خیلی ناراحت کننده ..خدا پسرت و برات حفظ کنه..چند سالته عزیزم؟؟

آره واقعا خیلی حال روحیم بده. سلامت باشی. ۳۲ سالمه