2777
2789
عنوان

کیا از دست بچه هاشون خستن و کم مونده کفر بگم بیان..

| مشاهده متن کامل بحث + 30043 بازدید | 677 پست
همه بود و نبود زندگی مشترک و غیرمشترکم به فداش دردش به جونم فسقلی مامان زندگی میخوام چکار اگه نباشه

منم عاشقشم....

همه هستی و نیستی منه.

همه لحظاتم برای اونه...

اما زندگی مشترکم دیگه مثل قبل نمیشه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کسی رو سرزنش نکن چون سرنوشت دقیقا خودت رو تو اون شرایط قرار میده  

چی بگم 

من از گریه بچه عصبی نمیشم ناراحت میشم غصه میخورم و انقدر راه میبرم ک اروم شه کمر درد هم نمیگیرم 

ولی خدا نکنه ب این درد گرفتار شم 😭

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
همه عصبی میشن ولی بچه ها همه مثل هم نیستن بعضی بچه ها مادرو از زندگی سیر میکنن‌

خیلی ببخشیدا اون بچه از اسمون نیومده ک کسی ک نمیتون یدونه گریه بچه رو تحمل کن بیخود کرده زاییده 

چقدر بچها مظظلومن 😭😭 

از نظر من اونا مادر نیستن 

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
 داشت ررمان کردم نمیدونم جه مرگشه خدا کنه بیاد سر قبرم اینجوری گزیه کنه الهی بی مادر بزرگ شه

دلم از این پست گرفت.

بقیه تاپیکو نمیخونم.  

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

بچه ای که تنش سلامت باشه و مشکلی نداشته باشه الکی بی قراری نمیکنه کولیک و دل دردم نهایتا یکی دوساعت مثه من نباشید به چن تا دکتر اکتفا نکنید انقد پیگیر بشید که به درمان برسید،دخترم تا چهارماهگی رفلاکس شدیدی داشت ولی هر چن تا دکتری که رفتیم گفتن دارو لازم نیس ولی الان تو نه ماهگی دکتر میگع باید دارو مصرف کنه با اینکه به نسبت اون وقتاش خیلی اوکیه

زمونه تا تهش بزن،من می رقصم

میخوای ناراحت شو. میخوای نشو. تاپیکای قبلتو خوندم. 

کلا خودت آدم ناراحتی هستی. عصبی و بی حوصله. با یه دنیا پالس منفی.

به نظرم بیشتر از اینکه کفر بگی و مشکلاتتو از بچه ت بدونی بهتره در اولین فرصت به یه روانپزشک مراجعه کنی. چون خیلی بهش احتیاج داری.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

نه عزیزم هرچی بزرگتر شه بهتر میشه منم مثل تو گریه میکردم اما الان آرومه خداروشکر.نگران نباش یکم دیگه طاقت بیار

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
یه چیزی بگم عزیزم دخترت فقط و فقط گرسنه است خوابش سبکه ب همون خاطره از فردا تغذیه ی کمکی رو براش شرو ...

Starter  man  harfe  ishunro  ghabul  daram

مهربونا دعاکنین قبل از عید1400 ماشین مورد علاقمو بخرم دعای شماها اثر داره...   میشه واسه حاجت روایی م صلوات بفرستین...... دعاتون میکنم