2777
2789
عنوان

کیا از دست بچه هاشون خستن و کم مونده کفر بگم بیان..

| مشاهده متن کامل بحث + 30043 بازدید | 677 پست
والا شرایطِ شما خوبه😔 منم سزارین شدم با همه ی دردی ک داشتم خودم بچه رو شیر دادم ن خونه ی مامانم به ...

فقط ازخدامیخوام بهت صبربده.یکی ازآشنایان شرایطش مثل شمابود بچه دومش دختربودخیلی ام ناراحت بودن متاسفانه بچش مرده بدنیااومد الان خیلی حالش بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیشترین ناراحتی و غصم از اینه ک شوهرم هیچوقت کمک حالم نبوده همین الانش ک حاملم میریم جایی یه نمیگه زنم گناه داره حاملس من بچه رو بغل بگیرم یه ذره کمکش کنم. دلم از زندگیم گرفته

من اصلا دلم نمیسوزه مگه من گناه کردم مادر شدم اخه

استاتر احتمالا هنوز درمان نشده .ممکنه تا 1 سالو خوردگی طول بکشه.شربت زعفرون و گلاب زیاد بخور تا آروم باشی.بچه تا چیزیش نباشه گریه نمیکنه عزیزم.دختر منم 8 ماهشه کولیک داره.خوبه اما اگه دلدرد بگیره خیلی نا آرومه .جوری که شبا تو خیابون با ماشین یا تو کوچه پیاده میگردونمش میخوابه میارم خونه میزارمش تو گهواره بیدار میشه باز میبرمش بیرون.طاقت داشته باش عزیزم.وقتی حالش خوبه واست میخنده کیفشو میکنی .

صعود از گروه بنفش به زرد با سرگروه @فندوق_فسقلی گروه بامدادخمار وزن اولیه   78.900 وزنالان 73.500 وزن  هدف   56  ما میتوااانیم ....میشه واسه حاجتم صلوات بفرستید؟؟؟؟(سلامتی یه بی گناه ) .......دیکه واسه سلامتیش صلوات نفرستید....لطف کنید واسه شادی روحش یه فاتحه بخونید.....  

دختر منم تا نه ماه همینطوری بود مدام دهنش باز بود و نق و گریه داشت ولی از یک دو سالکی ب بعد خیلی بهتر و اروم تر شد

منم مثل تو گاهی دیوونه میشدم و سرش داد میزدم

درست مشه بچت

زیاد غصه نخور

هرکس به طریقی دل مامیشکند،بیگانه جدادوست جدامیشکند😔😔😔
فقط ازخدامیخوام بهت صبربده.یکی ازآشنایان شرایطش مثل شمابود بچه دومش دختربودخیلی ام ناراحت بودن متاسف ...

من میخاستم بچمو بندازم چون بچه ی اولمم ناخاسته شد فقط از خدا ترسیدم الانم هی میگم خدایا میشه تو سونوگرافیا بگن مشکل داره خوده دکتر تشخصی بده سقط کنم. میدونم دارم کفر میگم ولی واقعا از زندگی و این شرایط خستم دوس ندارم تو این شرایط یه بچه ی دیگه هم اضافه شه😕

خداهرچی صلاحه بزاره پیش پات

نمیدونم واقعا خستم از شرایطِ زندگیم

دلم بیشتر از شوهرم پُره ک حواسش نبوده و حاملم دوباره ک میدونسته هم بچه نمیخام فعلا و الان حاملم کرده ک اصلا کمکم نمیکنه هیچوقت کنارم نیس همیشه و همه جا من باید بچه رو نگه دارم و شوهرم هیچ احساس مسئولیتی نمیکنه

یه پیج هست اینستا  خیلی به من کمک کرد ببین من تو شهر غریبم و هیچ کس کمک نیس همسرمم کمک می کر ...

عزیزم آدرسش رو لطف میکنی منم کم طاقتم با اینکه از نظر بقیه بچم خیلی اروم و عاقله ولی مشکل از خودمه خیلی ضعیفم کار بیرون خانه داری و... خستگی جسمم روحمم اذیت میکنه پسرم خداییش خیلی در مقابل بچه های دیگه خوبه ولی گاهی سرش داد میزنم عذاب وجدان دارم

آقاجون به خاطر بچه ها ظهور کن
نمیدونم واقعا خستم از شرایطِ زندگیم دلم بیشتر از شوهرم پُره ک حواسش نبوده و حاملم دوباره ک میدونسته ...

شوهرمنم چندوقت اینجوری بود باهاش حرف بزن یا بزارش پیشش وبرو دنبال کارت هرچی صدات کرد نرو شایدجواب داد

خداهرچی صلاحه بزاره پیش پات

بخدا بعضی مردا رو میبینم وقتی زنشون حاملن مبادا زنشون ویار کنه نمیذارن حتی غذا بپزه اگر بچه دارن خودشون بچه رو دستشویی کنه عوض میکنن حموم میبرن غذا میدن...

من حسرت کوچیکترین چیز ب دلم مونده شوهرم هیچ کار نمیکنه برام

یه بار بچم شاید ۶ماهش بود گفتم ب شوهرم توروخدا ۵دیقه بگیرش من یه برم حموم کنم بویه گند گرفتم ۱هفتس حموم نرفتم گفت ن یا بچه رو بخابون برو یا باخودت ببرش منم کم تجربه بچه رو بردم باخودم وانشو پُرکردم نشوندمش تو وان بچمم نشستن بلد نبود داشتم موهامو میشستم یه لحظه چشممو باز کردم دیدم دخترم تهِ وان کبود شده فقط خدا رحم کرد ک بچم خفه نشد...

انقد خاطراتِ تلخ از بچه ی اول ب جا مونده ک دیگه اصلا دوس نداشتم حامله شم نمیدونم خدا صلاحمو تو چی دید

خدا کمکم کنه واقعا

من مامان یه پسر ۲نیم ساله فوق لج باز هستم . مشکل من اینه ک هیچ جا نمیتونم برم هر جا میرم با اخلاق گن ...

من دخترم اينجوري البته الان بهتر داره ميشه بهش نده بزار اينقدر گريه كنه خسته بشه

بهش بگو اگه ميخاي گريه كني برو تو اتاق اگه ميخاي اروم باشي بيا بغل مامان

چند روز گريه ميكنه اما بالاخره كوتاه مياد

منم خونه مامانم ميرفتم همين كارارو ميكرد از دماغم در مياورد

شوهرمنم چندوقت اینجوری بود باهاش حرف بزن یا بزارش پیشش وبرو دنبال کارت هرچی صدات کرد نرو شایدجواب دا ...

هم باهاش حرف زدم هم بچه رو دادم دستش نگه داره ولی تا گریه کرده اورده داره دستم با ۲۲سال سن کمردرد دارم پا درد دارم و... از بس ک یه تنه خودم کارایه زندگیمو کردم....

خدا خودش  کمک کنه فقط