2777
2789
عنوان

کیا از دست بچه هاشون خستن و کم مونده کفر بگم بیان..

| مشاهده متن کامل بحث + 30043 بازدید | 677 پست
بخدا بعضی مردا رو میبینم وقتی زنشون حاملن مبادا زنشون ویار کنه نمیذارن حتی غذا بپزه اگر بچه دارن خود ...

شوهر منم دست كمي از شوهر شما نداره

ديروز دخترم ي چيز سنگين زِد تو پام بلند نشد ببينه چي شد تا شب پا درد داشتم تازه ناهار و شام هم ميخاست ظرفا بشور دنبال بچه سه ساله برو

بعضي ها واقعا شأنس دارن

من اصلا دلم نمیسوزه مگه من گناه کردم مادر شدم اخه

گناه نکردی مادر شدی ! ولی خواسته یا ناخواسته شدی ! چون یا به خودتون زحمت ندادین که پیشگیری درست کنین یا براتون مهم نبوده یا سپردین دست خدا !! بچه رو شما و همسرت بوجود آوردین و به دنیا آوردین ، مسئولش شمایی پس اگه بهش ظلم کنی بله اونوقت گناه کردی !

من کلا مخالف اینم که سرزنش کنیم همدیگه رو توی این سایت و درک میکنم که خسته و عصبی هستی ولی واقعا یه جوری حرف میزنی انگار هنوز فکر میکنی لک لک ها بچه رو میارن !!! بچه داری سخته و هرکسی که فکر میکرده بچه داشتن مثل عروسک بازیه و عشق بی حد و حصر بدون قید و شرط به همراهش میاد اشتباه کرده که روی خیال و وهم یه نفر دیگه رو به این دنیا آورده ، چندین بار توی همین سایت خوندم که مادرها گفتن " بچه های مردم عین دسته گلن ولی بچه های ما فلان ! " شما اگه دسته گل میخواستی میرفتی گل فروشی ! 

استارتر عزیز ، قابل درکه که خسته شدی ولی باید ، باید به اون بچه هم فکر کنی و اهمیت بدی ، آینده اش رو الان داری میسازی ، سلامت روان آینده اش دست شماس ، اگه میتونی چند ساعت پرستار بگیر ، برای همسرت توضیح بده ( با لحن مناسب ) که چقدر خسته ای و نیاز داری به استراحت . یه کاری بکن ! بجز فریاد کشیدن سر بچه و پشیمون نبودن از پرخاشگری باهاش !

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای من.......به خدا  دیروز کاری کردن کفر بگم خدا منو ببخشه😥😥😥

من تک‌فرزندم بابام هم تک فرزند بودمن همه کسش بودممممم😥😥منم بچه هام همه کسم هستن امیدم فقط بچه هامه.....میشه واسه سلامتیشون یه صلوات بفرستین😗😗😗
بخدا بعضی مردا رو میبینم وقتی زنشون حاملن مبادا زنشون ویار کنه نمیذارن حتی غذا بپزه اگر بچه دارن خود ...

جاری من دختراولشو هفت ماهه بدنیا آورد دخترش دوماهه بودفهمیدحاملست الان که بزرگه دوسال ونیمشه ازبس میفرستادش خونه این واون نگهش دارن هیچ علاقه ای بهش نداره

نمیدونم واقعا خستم از شرایطِ زندگیم دلم بیشتر از شوهرم پُره ک حواسش نبوده و حاملم دوباره ک میدونسته ...

با همسرت برین پیش مشاور تا مشاور به همسرت بگه که باید کمک بکنه بهت ( چون گفتی خودت گفتی و بازهم گوش نکرده شاید اقتدار کافی و لحن مناسب رو نداشتی ولی مشاور باتجربه داره ) همسرت باید کمکت کنه نذار  بی مسئولیت بمونه 

با همسرت برین پیش مشاور تا مشاور به همسرت بگه که باید کمک بکنه بهت ( چون گفتی خودت گفتی و بازهم گوش ...

میگه من مشکلی ندارم بیام مشاوره تاحالا هزتردفه بهش گفتم بریم پیشِ مشاور از کسی ک بلده و حاذقِ برایِ زندگیمون کمک بگیریم ب گوشش نمیره میگه زندگیمون خوبه منم مشکلی ندارم

بچه هم نیس بغلش کنم ب زور باخودم ببرمش ک😕😔

شوهر منم دست كمي از شوهر شما نداره ديروز دخترم ي چيز سنگين زِد تو پام بلند نشد ببينه چي شد تا شب پا ...

جدا از شانس ، بعضی ها بلدن چطور با مرد رفتار کنن که بهشون کمک کنه و بهشون احترام بذاره 

میگه من مشکلی ندارم بیام مشاوره تاحالا هزتردفه بهش گفتم بریم پیشِ مشاور از کسی ک بلده و حاذقِ برایِ ...

بهش بگو تو مشکل نداری چون همه ی کارها و سنگینی ها رو دوش منه ! من مشکل دارم !! با جدیت و اقتدار باهاش صحبت کن بگو یا میای یا ... ( تهدیدش دیگه خودت باید ببینی چی براش مهمه )

جدا از شانس ، بعضی ها بلدن چطور با مرد رفتار کنن که بهشون کمک کنه و بهشون احترام بذاره 

والا من قبل اينكه دخترم بياد كاراي خونه رو انجام ميدادم لباس و همه چي مرتب غذا و ميوه بيار جمع كن بشور و بساب خوب الان وقت نميكنم اصلا لباساش مرتب نميكنم خيلي حرف بزنه ميگم ببر بده خشك شويي كسي ك كمك نميكنه منم مثل خودش ميشم

مهمون مياد كمك ميكنه بعد همه ميگن شوهرت ك كمك ميكنه اما خبر ندارن تنهاييم اصلا ديروز پاهام داشت قطع ميشد انگار ن انگار

منم مثل خودش ميشم وقتي درد داره نميرم سراغش خودم با دخترم سر گرم ميكنم

طفلک همش زیره سره این مرداس ک یذره حواسشونو تو رابطه جمع نمیکنن

نه گلم.اتفاقا خودش خوشحال بود ازبارداریش عشق پسره ولی خوب دوتادخترداره که خیلی ام شیطونن وهمه فامیل ازدستشون عاصی ان

بچه که اذیت میکنه واقعا خیلی سخته من خودم دیشب سر شب پسرم خوابید ساعت یک که من تازه میخواستم بخوابم بیدار شد و نزاش تا صبح من بخوابم هر ده دیقه یه بار صدام میزد یه بار آب میخواس یه بار غذا یه بار دسشویی تا 5صبح بیدار بودم تازه دوساعت خوابیدم که باز بیدارشد واقعا کسایی که مینالن از بچه هاشون رو درک کردم😨😨

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
والا من قبل اينكه دخترم بياد كاراي خونه رو انجام ميدادم لباس و همه چي مرتب غذا و ميوه بيار جمع كن بش ...

خب عزیزم اینجوری رابطه ی بین خودت و شوهرت سرد میشه ، اینکه راهکار نیست . اشتباه اولت این بوده که از اول ازش نخواسته بودی بهت کمک کنه ( میگی که همه ی کارها رو خودت میکردی ) اون هم عادت کرده به کمک نکردن ، بهرحال کی بدش میاد از اینکه بشینه تا یکی دیگه کار بکنه ؟!

حالا ولی دیر نشده باهاش جدی صحبت کن ازش بخواه که کمکت کنه وضعیت سختی که داری رو براش توضیح بده با لحن منطقی و محکم ولی بدون توهین و تیکه انداختن بهش بگو که اون هم مسئوله و باید کمکت کنه . اگه زندگیت برات مهمه وگرنه اگه اینطوری بهم بی محلی کنین رابطه تون ضربه ی جدی میخوره