2777
2789
عنوان

کیا از دست بچه هاشون خستن و کم مونده کفر بگم بیان..

| مشاهده متن کامل بحث + 30043 بازدید | 677 پست

گلم باید تحمل کنی سعی کن آرامش خودت روحفظ کنی منم دوقلوهام ۲سال و ۳ماهشونه پدر هفت جد و آبادم رو درآوردن دارم دیونه میشم از دستشون مدام گریه مدام جیغ نه خواب دارم نه خوراک دست تنها و اطرافیانم بیخیال و اصلا درک و فهم ندارن همه غم و قصه هام رو تو خودم می ریزم نمی تونم جایی شکایت کنم یا گله کنم چکار میشه کرد من فقط امیدوارم بزرگ تر که شدن بهتر بشن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اقا منم یه پسر یکساله دارم خیلی شیطوونی میکنه دیوونه شدم ولی خداییش این زن قدیمیا چطوری 14 15 تا بچه ...

بزرگ کردنشون با خدا بود و قندداغ . فقط میاوردن . خدا بیامرزه مادربزرگتونو . مادر بزرگ منم همین بود خدا بیامرز

زمان قدیم بچه ها اینجوری نبودن به قول مادر بزرگم سینه مینداختیم تو دهنشون میخوردن میخوابیدن . اما ال ...

دقییییییقا پسر منم هم رفلاکس داشت هم حساسیت غذایی 

ی لیست بهم دادن نخور ...دو ماه نخوردم دیدم اصلا فرقی نکرده ما باز شبو روز نداریم دکترش گفت مجبوری شیرخشک بدی

وااااا🙁 
زمان قدیم بچه ها اینجوری نبودن به قول مادر بزرگم سینه مینداختیم تو دهنشون میخوردن میخوابیدن . اما ال ...

چی بگم من خودم هنو بچم ب دنیا نیومده درک نمیکنم شاید حق دارین

منم وقتی دوقلوهام دنیا آمده بودن از شدت خستگی دوست داشتم بمیرم ساید توی قبر یه استراحتی کنم 

من دوقلوهام نارس بودن و تا ۳ماه زردی داشتن خیلی اذیت شدم مخصوصا همزمان از سینه شیر داد نشون دست تنها تنها بودم 

یه چیز دیگه هم‌ خیلی تاثیر داره یعنی خودم تجربه کردم . ما میگیم شیر ِ جوش به بچه نباید بدی ‌ . یعنی وقتی عصبانی میشی یا حرص میخوری اصلاا نباید به بچه شیر بدی چون اونم عصبی و پرخاشگر میشه .‌خیلی تاثیر داره حتما رعایت کن 

خدا خیرت بده چقد خندیدم😆😆😆

تازه بعضی شبا با ماشین میبردمش دور میزد میخوابید میاوردمش

یه مدت هم رفتم شمال پیش مامانم

همرو دق داده بود

گریه های بنفش داشت

شبها با ماشین میخوابید

روزها آهنگ لالایی میزاشتم تا با صدا بیدار نشه

سه ساعت یه اهنگ تکرار میشد

کل خاندان سرسام گرفتن