2777
2789
عنوان

کیا از دست بچه هاشون خستن و کم مونده کفر بگم بیان..

| مشاهده متن کامل بحث + 30043 بازدید | 677 پست
آره گلم. از 6 ماهگی نشست. 16 تا دندون داره. حرف در حد ماما بابا نیست دد پا... باید انگشت منو بگیره ...

خوبه دیگه پس راه میره حتما پسر خواهر شوهرم تو بچگی ۱۸ ماهگی راه رفته الان که ۱۵ سالشه هیچ مشکلی نداره 

شکست یتیم است ولی پیروزی هزار پدر دارد.
زمان قدیم بچه ها اینجوری نبودن به قول مادر بزرگم سینه مینداختیم تو دهنشون میخوردن میخوابیدن . اما ال ...

واقعانم همینو بگو مامانم میگه شما همه با سینه میخوابیدین این بشر حتی باسینه هم نمیخوابه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا نکنه بخدا دیگه هر کار بگی کردم دم اذان میگم خدایا قول مسدم صبوری کنم پرخاشگری نکنم اما همین که م ...

ببرش حمام غسل صبوری ارامشش بده 

خودتون همین طور 

خیلی عالیه

صبح ۴ قل بهش بخون  وسوره والعصر

بخرا کم اوردم دلم میخواد بمیرم خیلی خسته ام تا دهن واکنم میگن افسردگی.افسردگی چیه فقط خستم خب منم اد ...

خب به دکتر بگو شربت خواب اور میده بهش که اون طفلکم کمتر اذیت بشه ‌ بچه ی من حساسیت داشت خیلی اذیت میشد سیتیریزین داد بهش میخورد حداقل ۳ ساعت راحتتت میخوابید

داشت ررمان کردم نمیدونم جه مرگشه خدا کنه بیاد سر قبرم اینجوری گزیه کنه الهی بی مادر بزرگ شه

واای چرا اینجوری میکنی اخه بچته چه جوری دلت میاد شما کجایی گاهی بیار بدش به من جدی میگم‌

بخدا خوب میشه بذار راه بیوفته یکم حالیش بشه سرش گرم میشه من چی بگم چهار ساله پسرم داره اذیتم میکنه ولی امید دارم خوب میشه با اینکه کفتن اتیسمه و درمان نداره

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

[QUOTE=96154797]واقعانم همینو بگو مامانم میگه شما همه با سینه میخوابیدین این بشر حتی باسینه هم نمیخوابه[/QUO درکت میکنم عزیزمم . سخته خیلی . ولی دیگه چاره ایی نیست فقط از بقیه بخوا که کمکت کنن ،حتی به زورم که سده برو بچرو بده دستشون خودت برو یه جای دیگه ازش دور باش یه ساعتی خودتم اروم تر میشی بهتر بهش میرسی . هرچی تو به خودت بیشتر برسی برای بچه هم بهتره . به خودت برس یه مدت از بقیه کمک بگیر .