2777
2789
عنوان

کیا از دست بچه هاشون خستن و کم مونده کفر بگم بیان..

| مشاهده متن کامل بحث + 30043 بازدید | 677 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازگیا به اونجاش دست میزنه قایمکی.!  چیکارش کنم☹

اصلا به روش نیار

که اتفاقا توی این کار ثابت قدمش می کنی

وقتی می بینی داره دست میزنه صداش کن بدون اینکه به روش بیاری یه چیزی بده دستش یا ازش بخواه چیزی بهت بده

خلاصه دستشو مشغول کن و اصلا به روش نیار که بدتر میشه

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

تازگیا به اونجاش دست میزنه قایمکی.!  چیکارش کنم☹

اصلا به روی خودت نیار دوره داره این کار شما خیلی بدتره گناه داره بچه یه سرچ بزن کلی مطلب دستت میاد بخون آگاهتر میشی عزیزم

خ د ا ی ا آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تو را میبینم و تو همه چیز را

پسر من ۵ سالشه تا حالا معمولی بود کمی شیطون و نق نقو.ولی دو هفتست بیش از حد اذیت میکنه دائم یا خواهرشو میزنه یا از در و دیوار میکشه بالا  یا گریه میکنه.به خدا آرامشو از منو خانواده و حتی همسایه ها سلب کرده

بچه ی منم همینه ب اضافه این ک گه سب میخوابه نه روز 

الان من ۶ ماهه ۱ ساعت درست نخوابیدم 

ولی کفر نمیگم دوستشم دارم خیلی زیاد چون خودم خواستم ک ب دنیا بیارمش همه کسمه

اگه خوب تا کردی ، نشد !! مچاله کن ......
بقران غلط بکنم

میدونم عزیزززمم واقعاا خیلی سخته . سعی کن بری یه جا که کمکی داشته باشی چون تنهایی بدتره . بعدم به این فک کن که اون بچه به غیر از تو پناهی نداره .‌خودش بیشتر از تو درد میکشه که نق میرنه و گریه میکنه لطفاا خواهشا داد نزن سرش . سخته خیلیی ولی سعیتو بکن . منم سر بچم داد میزدم تا نق میزد ولی واقعا تاثیرشو دیدم الان وقتی دیگه کفریم میکنه میرم تو اتاق درو میبندم که نبینه خود زنی میکنم یعنی یا مشت میزنم تو دیوار یا با پا میزنم خلاصه تخلیه میشم حالا نیاید بگید دیوونست . واقعا خالی میشم با این کار و دیگه با بچه کاری ندارم .

بچه ها ی چیزی راجب خواهر زادم بگم دوسالشه پسره .دیروز رو پای خواهرم دراز کشیده بود نوه عموم ازدستش ماشین سرخورد افتاد رو صورتش منو خواهرم یهو جیغ زدیم این ازصدای ما بیشترشوک شد تاضربه پنج دقه فقط باچشای باز نکامیکرد یهو اونیکی خواهرزادم ازحموم اومد ط

رفت طرفش گف سایا ریخانه منو زد:)انقد ماخندیدیم ک نگو

وایی منم بعضی وقتا اینجوری میشم الان یسالو شیش ماهشه دیگه روانیم کرده کوچیک تر بود خیلی خوب بود ولی الان خیلی اذیت میکنه نه تفریحی نه ارامشی دیونم میکنه خودم. شوهرمو عصبی کرده ولی سعی کن اصلا داد سرش نزنی خدایی نکرده لکنت زبان میگیره ومن فهمیدم روزایی که سربچم دادمیزنم خیلی بدتر میکنه وقتی اروم ترم کمی ارامشمم به اون انتقال پیدا میکنه بهتر میشه ولی خب خداصبرمون بده منکه توشهرغریبم هیچ کمکیم ندارم خیلی خستم خیلی...ولی خدا کمکمون کنه هیچ راهی نداریم جز مدارا مدارا صبوری وصبوری...منم بعضی شبا یا روزا اینقد گریه میکنم ازدستش 

جاوید عشق مامان
بخرا کم اوردم دلم میخواد بمیرم خیلی خسته ام تا دهن واکنم میگن افسردگی.افسردگی چیه فقط خستم خب منم اد ...

فقط من درکت میکنم😥😥😥یه بار جدی قصد خودکشی کردم😥😥😥خیلی مصمم بودم باورکن😢😢😢بعدش گفتم این طفل معصوم اخه کی رو داره جز من😔😔😔😔

چند ماه تمام نخوابیده بودم همش گریه همش گریه همش گریه.بیست بار واسه گریه هاش بردمش دکتر هی طبیعیه طبیعیه ای مرگو طبیعیه کجاش طبیعیه اخه😥😥😥😥

مشکل اعصاب گرفتم بعد تولد بچم😔😔😔

واسه سلامتی مامان و بابام دو تا حمد میخونی؟😔😔😔