2777
2789
عنوان

کیا از دست بچه هاشون خستن و کم مونده کفر بگم بیان..

| مشاهده متن کامل بحث + 30043 بازدید | 677 پست
امیدوارم خوب بشه. بعدش باید واسه حرف زدنش حرص بخورم...

حرص نخور عزیزم بچه قدرت یادگیریشون فوق العاده س فقط باید براشون وقت گذاشت واسه حرف زدنش هم از آب و مامان و بابا استفاده کن سعی کن کلماتی که بهش یاد میدی تصویری باشه مثلا تو لیوان آب بریز بگو آب یا داره میخوره هی از کلمه ی آب استفاده کن یا براش کارت حیوانات و اشیا بخر خیلی تاثیر داره یا تو گوشیت عکس ه

خودتون مادرا همسرتون و پدرا و نشونش بدین و اسمشونو براش تکرار کنین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دختر منم رفلاکس داشت و بچه گیش واقعا افتضاح بود جوری ک الان یادم میوفته تن و بدنم میلرزه...این در صورتی بود ک من مامان و بابام و شوهرم دربس کمکیم بودن ولی با این حال انقد از اون دوران متنفرم ک اگه بمیرمم دیگه ب بچه فکرم نمیکنم...یعنی اگه بگن یا ی بچه دیگه بیار یا دارت میزنیم میرم دارم بزنن...درصورتی ک الان دخترم ی تیکه ماهه😍خانم و مودب....ولی هیچوقت هیچوقت دوس ندارم دیگه بچه داریو تجربه کنم

در دو چشم من نشین ای آنکه از من من تری...! حضرت مولانا

عزیزم اول از همه حتما به نساوره رجوع کن شما دچار افسردگی شدید و این حالت بچت تشدیدش میکنه.

دوم اینکه بچه ۶ ماهه اصلا اصلا بی علت گریه نمیکنه. یه جاش درد میکنه شاید؟ آب بهش میدی؟ تشنه نباشه یه وقت. 

طفلی رو یه دکتر ببر حتما. شاید یه جاش درد میکنه گناه داره.

پسر جاری منم همینطور بود به خدا تو کل فامیل دور و نزدیک معروف بود یهو تو مهمونیا آنچنان دهنشو باز میکرد که مامانش برش میداشت و میدوید بیرون کیف و لوازمشم جا میذاشت. کم کم بهتر شد تا دو سالگی دیگه کاملا عادی شد ولی کلا خیلی لوسه زود گریه ش میفته و بهش بر میخوره

عزیزم فقط نوک انگشت منو میگیره اون منو میکشه و میبره. اما ول نمیکنه انگشت رو.

آخی عزیزم هم سن و سال تو آشنا و فامیل نداره که بتونه باهاش بازی,کنه راه بره وتقلید کنه?بعدهم وقتی دکتر میگه مشکل نداره برای خودت دغدغه درست نکن درست میشه هیچ بچه ای شبیه بچه دیگه نیس اصلا مقایسه نکن که اعصابت خرد کنی

خدایا چنان کن سرانجام کار      تو خشنود باشی و مارستگار💖

وای دختر من که شب تا صبح روی پا میخوابید میذاشتم زمین گریههههه نق نق اخر مادر شوهرم پستونکی کرد کلی خوب بود غر میزد دیگه صدا نداشت ولی بزرگتر شد دارو دادم .تو فامیل دختر من معروفه

برای حل مشکلم یه صلوات بفرستید ممنون
حرص نخور عزیزم بچه قدرت یادگیریشون فوق العاده س فقط باید براشون وقت گذاشت واسه حرف زدنش هم از آب و م ...

والا شبانه روزمان رو گذاشتیم براش...

کلی بازی فکری. از،بس باهاش حرف میزنم همش تشنه م میشه.

اول اینکه شیرخشک یا غذای کمکی بده شاید گشنه می مونه دوم اینکه اگر بتونی پستونکیش کنی خیلی خوبه من تو شهر غریب بچه بزرگ کردم پستونک حکم مادر و خواهر رو برام داشت بچه رو سیر میکردم نق زدنی پستونک رو می کردم دهنش

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است

دوست عزیز شما افسردگی بعد از زایمان گرفتی و احتمالا خوب هم به تغذیه ت نمی سی مزید بر علت شده، من تا 9 ماه همینجور بودم، بعدش دیگه دیدم نمیشه اصلا ادامه داد، رفتم مشاوره و بعدم طب سنتی و درمان شدم، آرامش براتون آرزو میکنم

پسر من تا ۱۵ ماهگی فقط آب و اره و نه میگفت. اگر خیلی نگرانید و تمرین های شما بی فایده ست ببریدش دکتر نظر پزشک رو هم بدونید بد نیس منکه میگم چیزی نیس شاید زود باشه واسش ولی اگه خیلی نگرانید حتما ببرید تا خیال خودتون راحت بشه

هرجا میریم بازوشو یا لپاشو گازمیگیرن😂😂

خخخ پس فردا بجا منم بگیر حالا که همه میگیرن😍😍😄😄.من به پسرم میگم گاز بگیرم میگه نه میگم اییی دندونم درد میکنه میگه بگیر ولی توچولویی😍😍😘😄😃😃😃بعد میگه دندونت خوب شد

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر