2777
2789
عنوان

کیا از دست بچه هاشون خستن و کم مونده کفر بگم بیان..

| مشاهده متن کامل بحث + 30043 بازدید | 677 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ظاهرش بقیه رو کشته باطنش خودمونو😘😘😘😘مرسی دوستم❤❤

حرف دل من 

♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم  ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم 
عزیزم فقط نوک انگشت منو میگیره اون منو میکشه و میبره. اما ول نمیکنه انگشت رو.

از لحاظ حرف زدن جلو نیست؟ از فامیل شوهرم بچه ۱۸ ماهه تازه راه افتاده ؛ یه جایی هم توی نی نی سایت خوندن سرسره خیلی موثره و باعث میشه بچه ترسش بریزه و از افتادن نترسه

خيلي لجباز ودعوايي شده چيزي باب ميلش نباشه اعصابش خورد ميشه كلي لجبازي ميكنم منم ميگم شايد بخاطر تربيت منه ديگه چهار سالو خوردهايشه امشب خانواده شوهرم خونمون بودن موقع رفتن گريه كه منم ميخوام برم البته بخاطر دختر جاريم چون جاريم ميره سركار شب اونجا ميخوابه الانم نيست پيشم خيلي ناراحتم

من دركت ميكنم

من ك الان سه سالش شده هنوز اروم نشده هر هفته ي ماجرا تازه دارم باهاش

ن خواب درست حسابي ن غذا ميخوره ي يند نق ميزنه جديدا هم لج باز شده

هنوز پوشك ميكنم حرف نميزنه

فقط ي نصيحت كمك بگير از خانواده تنهايي داغون ميشي من ك له له شدم

ما هم خیلی باهاش اینجوری بازی میکنیم. همسرم هرروز میبرتش پارک. مشکل من اینکه خودش نمیخواد تنها راه ...

پسر منم‌یه ماه این مدلی بود میبردمش بیرون کلا جیغ میزد میگفت منو بغل کن ولی الان هی دست منو ول میکنه میگه خودم‌برم😅 نگران نباش همینجوری باهاش کار کنین راه میفته قرار نیس همه ی بچه ها مث هم باشن و زود راه برن وقتی بچه ت نوک انگشتو میگیره راه میره مشکل خاص بدنی نداره شاید استرس راه رفتن یا ترس از راه رفتن داره که با کمک شما درست میشه😊❤❤

من مامان یه پسر ۲نیم ساله فوق لج باز هستم . مشکل من اینه ک هیچ جا نمیتونم برم هر جا میرم با اخلاق گندش کوفتم میکنه ! کافیه به چیزی گیر بده انقد جیغ میزنه گریه میکنه تا بدستش بیاره خدا نکنه مهمون بیاد یا مهمونی بریم یا کلا شخص سومی وارد وضعیت بشه زور پیدا میکنه و بدتر لج میکنه جیییغ بنفش میکشه تو صورتم . واقعا خستم کرده . غذام خیلیییی کم میخوره . خیلی عصبی و خستم نیاز به نفس کشیدن دارم . 

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️