2777
2789
عنوان

کیا از دست بچه هاشون خستن و کم مونده کفر بگم بیان..

| مشاهده متن کامل بحث + 30043 بازدید | 677 پست
منم همینم. با این نتفاوت که دارم دق میکنم که 15 ماهشه و هنوز راه نمیره.... رفلاکس نداره بچه ت؟

عزیزم بچه تا ۱۸ ماهگی وقت داره دختر فامیلمون ۲۰ ماهگی راه افتاد ما گفتیم مشکل داره خداروشکر هیچ مشکلی نداشت الانم مثل جت میره

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بچه تا ۱۸ ماهگی وقت داره دختر فامیلمون ۲۰ ماهگی راه افتاد ما گفتیم مشکل داره خداروشکر هیچ مشکل ...

من واقعا دیگه طاقت ندارم.

آخه مشکلی نداره. فقط میترسه.

من و پدرش رو میکشه دنبال خودش.اما خودش نمیره تنهایی.

وای چقد کارامون مث هم بوده با این تفاوت به جای لالایی صدای سشوار میذاشتم واقعا خودمم از صدای سشوار د ...

ای خواهر سشوار که خمش توی کیفم بود

همه جا میبردم تا بخوابونمش

یه بار خونه مادرشوهرم سشوار نبردم جاروبرقی روشن کردیم تا بخوابه🤣🤣🤣🤣

مهمونی دوست شوهرم نمیخوابید

شوهرم گفت سشوار بیار

روشن کردیم خوابید

خانم میزبان دهنش وا موند 🤣🤣🤣🤣

دوسال بعد میای میگی بیبی چکم مثبت شد دست و جیغ و هورااااا

مامانم میگه اونایی که میگن غلط کردیم سر دوسال😃😃 نشده زایشگاهن

یادت باشه ..... یادت باشه.... یادم هست ..یادم هست شهید سیاه کالی❤❤❤❤
من واقعا دیگه طاقت ندارم. آخه مشکلی نداره. فقط میترسه. من و پدرش رو میکشه دنبال خودش.اما خودش نمیر ...

بیخیال عزیزم اگه با کمک مبل و خودتون راه میره اذیتش نکنین انشاله هیچ مشکلی نداره ببر دکترم که خیالت راحت شه 

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      

بچه منم اینجوری بود یعنی از صبح تا شب یا داشت جیغ میزد یا گریه میکرد بد غذا هم بود بغل هیچکس جز من نمی رفت حتی باباش ۲۴ ساعته یا رو پام بود یا بغلم یعنی انقدر زر زرو بود هیچکس حوصلشو نداشت الان ۴ سالشه انقدر اروم شده اصلا انگار این اون بچه نیست خیلی خوب شده