2777
2789
ای وای ببخشید یادم رفت سلام کنم🙈😍 حالا من تا چند وقت پیش فکر میکردم خانومه ولی تازه متوجه شدم آقا ...

قربونت بشم😚

وااااه!!!! مگه آقاست؟؟ عه! 

وای پس چرا من خانوم می‌پنداشتمش😐😣😣😣

یاد گلچین گیلانی افتادم😆😁

💙صدا کن مرا... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه یکیشون ایدز گرفت.مرگش قطعی نبود    

رمان یاسمن هیچوقت یادم نمیره پسره همش تخم مرغ میخورد...  

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵
کتابا پیرزاد قشنگن    

اره خواهرمم میگه   باید بخرم کتاباشو قبلیا رو بشوره ببره انگار   حالا تا نمایشگاه کتاب سال دگ امسال همه بودجمو تموم کردم اسم کتاب میارم همه دنیا میریزن سرم 3 تا کارتون نخونده دارم    

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
اره خواهرمم میگه     باید بخرم کتاباشو قبلیا رو بشوره ببره انگار     حالا تا نما ...

من مجموعه داستانای طعم گس خرمالو رو خونه مامان بزرگم پیدا کردم خوندم.مامان بزرگم ابادانیا هرقصه ایشو که براش میخوندم اندازه صدتارمان برام خاطره میگفت  تموم کردنش سه ماه طول کشید  

من مجموعه داستانای طعم گس خرمالو رو خونه مامان بزرگم پیدا کردم خوندم.مامان بزرگم ابادانیا هرقصه ایشو ...

عزیزمممم   ابادانیا عشقنننن    حالا چطور بود کتابه؟

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
هعی هعی این کتاب و یادمه دوستم برام تعریفش کرده بود... هعی. اون پسر فقیره رو می‌گی آره؟

اره سرقبر دختره موهاش سفید شد... همیشه تو این فکرم واقعا یه نفر میتونه انقد عاشق باشه ک موهاش سفید بشه

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵
2810