2777
2789
عنوان

"متولدین دی و بهمن 91"

| مشاهده متن کامل بحث + 870301 بازدید | 60346 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که اصلا نمیتونم خوابیده شیر بدم
حتما باید بشینم یه بالشت تو پاهام بزارم بعد شیر بدم

این مدلم میتونی امتحان کنی ماریا جان
باید گاهی سکوت کنیم.... شاید خدا هم حرفی برای گفتن داشته باشد...
آسمان جان در مورد خواب نینی........ آرتین یکروز خیلی خوب میخوابه و یک روز خیلی خوابش کم و سبکه. خیلی قانونمند نیست. خودتو خیلی درگیرش نکن بخوان بخوابن میخوابن.

بچه ها نینی های شما چقدر بالا میارن؟ چه مدلی بادگلو میگیرید؟ مدت بادگلو گرفتنتون چقدره؟
CafeMom Tickers
سپیده جون؛آدرینا هم تا یکم شیرش اضافه میشه بالا میاره؛منم خیلی نگرانم که تو خواب نکنه استفراغ کنه خفه بشه؛تا حالا هم 2 بار بدجور بالا آورده ازبینی ودهن که خیلی هم زیاد بود دیگه خودم از ترسم فشارم افتاد
خدایا ازت ممنونم
مامی اسما عکسای دخملی نازت لبخند رو به لبم آورد از راه دور می بوسمش خدا حفظش کنه

بچه ها بالش های شیر دهی هم خیلی خوبند نه از این کوچولوها یه مدلی هست که مخصوصه و من تصمیم دارم بخرم

ضمنا نی نی هاتون رو به یک وضعیت شیر دادن عادت ندین هم نشسته بدین هم خوابیده این براشون خیلی بهتره جایی گیر نمیکنین وگرنه اونموقع دیگه شیر نمیخوره مثلا کف تالار عروسی باید دراز بکشین شیر بدین

در مور د حمام هم یه روز نی نی جیش کرد روی سرو هیکلش مجبور شدم خودم ببرمش حمام

نی نی گولو جان پسر من هنوز زیاد بالا نمیاره ولی اگه بادگلو داشته باشه خودشو پیچ و تاب میده که سر شونه میذارم و بادگلوشو میگیرم والا میذارم بخوابه بچه ها اصلا نترسین کج بخوابونینشون تا اگه شیر برگردوندن به نای و مری نره و بیرون بیاد طوری نمیشه معمولا هم ضرف نهایتا 10 دقیقه باد گلو میزنن
شاعر میگه : بنی آدم اعضای یکدیگرند،
اما مشخص نکرده که مثلا من دقیقا جیگر کی هستم !!!
شما شیرتون رو می دوشین چند سی سی در میاد ؟؟ فواره میزنه ؟؟؟ شیر من هر چقدر هم که فشار میدم اصلا فواره ای در نمیاد
شاعر میگه : بنی آدم اعضای یکدیگرند،
اما مشخص نکرده که مثلا من دقیقا جیگر کی هستم !!!
باران جان شیرتو میدوشی میریزی تو شیشه میدی به نی نی؟؟

دلیله دوشیدن شیرتون چیه؟؟

یعنی با این کار شیر بیشتر میاد؟؟
باید گاهی سکوت کنیم.... شاید خدا هم حرفی برای گفتن داشته باشد...
2810